Novice

OK Novi Pazar čvrst gostitelj

V sredo, 6. 12. 2017, bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana na prvi tekmi šestnajstine finala pokala CEV v Srbiji merili moči z OK Novi Pazar.

Oranžni zmaji bodo kljub neuspešnem poskusu uvrstitve v ligo prvakov, vseeno zastopali slovenske barve v drugi najmočnejši evropski odbojkarski ligi – v pokalu CEV. Za vstop v osmino finala bodo morali premagati OK Novi Pazar, ki so v srbskem prvenstvu trenutno še neporaženi in zasedajo 2. mesto. 

Strateg Ljubljančanov Zoran Kedačič opozarja, da je Novi Pazar spoštovanja vreden nasprotnik. ''V lanski sezoni so osvojili pokal, v letošnji superpokal in če kaj vemo, je to, da je gostovanje v Novem Pazarju med zahtevnejšimi v Srbiji. Imajo mlado in izredno nadarjeno ekipo,'' pravi Kedačič, ki dodaja, da sta tako sprejemalec Radosavljević kot podajalec Vilimanović bila del veh reprezentančnih kategorij v svoji generaciji. ''V svojih vrstah imajo tudi črnogorskega reprezentančnega sprejemalca Vukašinovića, ki je prav tako izredno perspektiven. Posebno pa bo potrebno paziti na njihovega korektorja Hamzagića, ki nosi večino bremena, ko je situacija težka in s tem se zelo dobro spopada,'' je dejal trener oranžnih zmajev, ki so v Srbijo prispeli danes ponoči in so proti koncu dneva že opravili trening. ''Potrebno bo prikazati eno boljših predstav v letošnji sezoni, saj gre za tako tehnično in taktično čvrsto ekipo,'' je zaključil.

Povratna tekma bo v torek, 19. 12. 2017, ob 18. uri v Tivoliju.

FOTO: Matic ErženNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?