Novice

Člani ACH Volleya polepšali dan učencem OŠ Martina Krpana

 

Ljubljana, 05. december 2011 – Odbojkarji ACH Volley so konec minulega tedna obiskali tudi osnovno šolo Martina Krpana v Ljubljani in s tem razveselili številne učence, mlade nadobudne odbojkarje.

 

V šoli je športne obiskovalce dočakala predstavnica šole, Marta Lenarčič,  ki je  obisk označila za pomemben, prijeten in koristen, saj lahko otroci na tak način pridobijo na samozavesti in začnejo verjeti, da s pravilnim in zadostnim treningom lahko tudi sami dosežejo cilje, ki se jim v njihovih letih morda zdijo neuresničljivi. Otroci in mladostniki v času krize identitete vedno iščejo neke vzore, po katerih bi se lahko zgledovali, jim zaupali in skušali verjeti, da enake uspehe lahko dosežejo tudi sami.

Šolarje so tokrat obiskali Gregor Ropret, Alen Šket, Andrej Flajs. Sprva so otroke pozdravil, se predstavili in pokazali nekaj odbojkarskih prvin. Najdragocenejši trenutku pa so bili, ko so otroci lahko zaigrali z ACH-jevimi odbojkarji. Kot pravi Andrej Flajs, so otroke obiskali z veseljem in jim obisk ni predstavljal nobene obveznosti. »Res je to najmanj, kar lahko storimo za otroke in promocijo odbojke v slovenskem prostoru. Odbojka nam je vsem v užitek in zato ni težko prinesti dobre volje med šolarje. Sploh pa je fenomenalen občutek, ko otroke vidiš nasmejane in jim malo polepšaš dan,« je dejal Andrej Flajs po končanem obisku.

 

Sicer naše odbojkarje čaka še en »šolski izziv«. To pot se bodo opravili  v Kranj, kamor so jih povabili že ob koncu lanske sezone, toda čas tega doslej ni dopuščal. Promocija odbojke in medsebojni tkanje vezi med mladimi prav preko te lepe športne discipline pa ostaja naloga naših odbojkarjev tudi za prihodnje. Ker so vsi po vrsti ob tem tudi resnično uživali, se za prihodnost odbojke v Sloveniji skorajda ni bati.

 

Odnosi z javnostmi 

 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?