Novice

Pleško nadaljuje trenersko zgodbo v oranžnem gnezdu

Ekipo odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, ki so bogati zbirki uspehov letos dodali še trojno krono – osvojili so pokal Slovenije, srednjeevropski pokal in državno prvenstvo – bo v naslednji sezoni še naprej vodil Matija Pleško.

Nekdanji slovenski reprezentant je na trenerski stolček serijskih prvakov sedel na začetku februarja in že dober mesec kasneje v Pliberku dvignil svojo prvo lovoriko v vlogi trenerja. Kakšne so želje in pričakovanja za prihodnjo sezono? ''Naša skupna naloga je nadaljevati koncept treninga in tekem pravkar končane sezone. Poskušati biti v naši najboljši izvedbi prav na vsakem treningu in pa tekmi. Ekipa se bo deloma spremenila. Nekateri igralci so odšli oziroma so v odhajanju, nekateri pa se vračajo nazaj ali pa so to povsem novi obrazi v naši ekipi. Prihajajoča sezona bo vsekakor zahtevna in pa hkrati zelo zanimiva.'' Poročali smo že, da sta se med oranžne zmaje vrnila nekdanji kapetan Andrej Flajs in Matej Kök, več novosti o sestavi ekipe pa sledi v prihodnjih dneh.

V strokovnem štabu Ljubljančanov ostajata tudi dosedanji pomočnik trenerja Jurij Žavbi in fizioterapevt Jure Ivartnik, operativno vodenje kluba pa bo še naprej pod nadzorom Boštjana Verčiča.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?