Novice

Pokal CEV: Le korak od četrtfinala

Po uspešni prvi preizkušnji v osmini finala Pokala CEV, oranžne zmaje čaka v torek še povratna tekma proti romunski ekipi Arcada Galati. Cilj je le en  zmaga in uvrstitev v četrtfinale evropskega tekmovanja.

Odbojkarji ACH Volleyja se na pot podajajo z visoko motivacijo in jasnimi pričakovanji, ''to je uvrstitev v naslednji krog,'' je dejal Uroš Pavlović, bloker aktualnih slovenskih pokalnih prvakov. ''Sedaj smo že v drugem delu sezone in ekipa mora biti v tem trenutku v formi in uigrana, kar tudi mislim, da smo. Torkova tekma proti Calcit Volleyju je to tudi dokazala in je dobra popotnica za Romunijo. Morda so med nami prisotne kakšne manjše poškodbe, vendar imamo dolgo klop in vsak lahko zamenja vsakega,'' je optimistično zaključil. 

Ljubljanski strateg, Zoran Kedačič, pa poudarja: ''V prvi vrsti moramo videti, s kakšno postavo bodo začeli domačini. Na prvi tekmi ni igral njihov najboljši korektor, Kovačevića pa še vedno ni v postavi, tako da je vprašanje, s kakšno zasedbo bodo nastopili. Ne glede na to, se moramo mi ukvarjati sami s sabo, igrati svojo igro in predvsem zbrano. Je pa seveda le ena misija, torej kar se da hitro osvojiti tisto eno potrebno točko oziroma zmagati tekmo.'' 

FOTO: Matic ErženNaša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?