Novice

Poki podaljšal zvestobo

Sprejemalec Jan Pokeršnik, ki je v letošnji sezoni pri oranžnih zmajih odigral eno izmed glavnih vlog, je podaljšal sodelovanje s slovenskimi prvaki še za nadaljnji dve leti.

Korošec, ki ima sedaj stalno prakso, da se po koncu dvoranskih tekmovanj preseli na mivko, kjer v paru z Nejcem Zemljakom niza številne vidne evropske uspehe, je oranžen dres oblekel že v sezoni 2009/2010. Od takrat pa do danes se je preizkusil tudi v tujini, in sicer je bil eno leto član francoskega Beauvaisa, mednarodne izkušnje pa je nabiral še pri švicarskem Luganu. 28-letnik, ki je leta 2015 s slovensko izbrano vrsto osvojil zgodovinsko srebro na evropskem prvenstvu na Poljskem, bo tako tudi v prihodnje za Ljubljančane eden izmed pomembnejših akterjev na igrišču.

''Veseli me, da smo se s klubom uspeli dogovoriti za podaljšanje. Glavni razlog, da ostajam v Ljubljani je ta, da je klubu uspelo zadržati jedro ekipe in da so to nadgradili z novimi okrepitvami. Želim si, da bi nam uspelo stopiti na najvišjo stopničko tako v državnem prvenstvu kot tudi v pokalu in MEVZI, predvsem pa je motivacija evropski pokal, kjer menim, da nam pripada mesto v ligi prvakov in zato upam na ugodnejši žreb kot preteklo sezono. Veselim se tudi igranja pod vodstvom novega trenerja, s katerim še nisem imel priložnosti sodelovati,'' nam je zaupal 'Poki'.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?