Novice

Povratna tekma četrtfinala v Kranju

Ljubljana, 03. novembra 2011 -  Danes zvečer čaka moštvo ACH Volleya  povratna tekma četrtfinala Pokala Slovenije, ki jo bodo aktualni državni prvaki odigrali v gosteh, v Kranju  proti ekipi Astec Triglav. Tekma bo odigrana v športni dvorani Planina s pričetkom ob 19. uri.

V prvi tekmi četrtfinala  finala Pokala Slovenije  so v Hali Tivoli  z izidom 3:0 (17, 17, 20) gladko slavili oranžni zmaji. Tekma je bila odigrana v nedeljo, 30. oktobra. Kljub porazu so člani gostujoče ekipe iz Kranja  takrat pokazali veliko vztrajnost in borbenost  ter  so nudili dostojen odpor  našim prvakom.  Številne atraktivne in lepe poteze na obeh straneh so z aplavzi nagradili tudi zadovoljni gledalci na tribunah TiVolleya.  Najbolj so Kranjčani domačinom zapretili v tretjem nizu, ko je bil  izid poravnan še pri rezultatu 19:19, nato pa sta nekaj zaporednih točk dosegla Šket in Klobučar ter odločila niz in tekmo.

Ravno igra ter rezultat v tretjem nizu pa dokazujeta, da za odbojkarje ACH Volleya v bistvu ni lahkih tekem, saj se v vsako tekmo morajo odpraviti motivirano in skoncetrirano, kajti ležernost se lahko kaj hitro maščuje. To je še toliko bolj pomembno nocoj, ker odbojkarji ACH Volleya  igrajo  povratno tekmo, od katere je odvisen preboj v finale Pokala Slovenije, v Kranju, kjer bodo domači igralci  deležni  tudi  bučne  podpore svojih navijačev.  Sicer je zdravstveno stanje v ekipi ACH Volleya zadovoljivo, ni pa optimalno. Na pohodu so tudi viroze, kapetana ekipe Andreja Flajsa pa pesti tudi ureznina na roki za voljo katere si je prislužil tri šive. Dobra novica je predvsem ta, da ima glavni trener Igor Kolaković letos na voljo odlične mlade igralce, ki z veseljem izrabijo vsako minuto igranja, ki jih je zaupano. Nocoj bo zato tako in drugače v Kranju zanimivo, saj nas čaka obračun v katerem bodo Kranjčani poskušali kot prvi v slovenskem pokalu odvzeti  vsaj kakšen niz, če že ne tekme do sedaj še nepremagljivi ekipi ACH Volleya. Ker po drugi strani kar nekaj igralca ACH Volleya konec tega in v začetku prihodnjega tedna odhaja na reprezentančni zbor, je tudi njihov motiv ne izgubiti tekme, še toliko večji.

Vabljeni v ŠD Planina, v Kranj, nocoj, četrtek,  3.11. 2011 ob 19. uri. Rezultat in statistične podatke lahko spremljate tudi preko naše spletne strani.

Odnosi z javnostmi

 

 

 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?