Novice

Pred prvo polfinalno tekmo v Kanalu

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo po osvojitvi srednjeevropskega pokala sredi marca in krajšem odmoru ponovno na delu v slovenskem prvenstvu. V polfinalu jih danes ob 19. uri v ŠD Kanal pričakuje Salonit Anhovo.

V letošnji sezoni so se oranžni zmaji trikrat srečali s Primorci, ki so vedno osvojili vsaj niz. Nazadnje so bili serijski slovenski prvaki boljši s 3:1 pred božičnimi prazniki v polfinalu Pokala Slovenije, ko so kasneje tudi osvojili pokalno lovoriko, tokrat pa bo za uvrstitev v finale državnega prvenstva potrebno dvakrat premagati tekmece. ''Salonit je predvsem doma neugoden tekmec, tako da bo tekma odprta. Pričakujem boj za vsako točko, naš športni cilj pa je seveda zmaga. Vsaka tekma je tekma zase, kar pa je bilo, pa je le še lep spomin,'' je pred prvim obračunom povedal trener Ljubljančanov Matija Pleško, ki je tudi registriran kot igralec.

Salonit je za uvrstitev med najboljše 4 ekipe po zanimivem boju v četrtfinalu premagal novomeško Krko, medtem ko so zmaji po rednem delu prepričljivo brez poraza zasedli prvo mesto na lestvici in se avtomatsko prebili v polfinale. 

Povratna tekma bo na sporedu v soboto, 6. aprila, ob 18. uri v dvorani Tivoli. 
Vstop je prost!
#orangedragons


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?