Novice

Pred tekmo srednjeevropske lige - nov dan, novo srečanje, nov obračun

Domačemu moštvu zdaj prihaja v goste madžarska ekipa Kaposvar, ki je trenurno na 7. mestu lestvice srednjeevropske lige in za naše prvake ne bi smela predstavljati prevelike prepreke. Ekipo sicer odlikujejo nekateri izkušeni in učinkoviti igralci, kar še posebno velja za njihovega korektorja Istvana Shulcza. Omenjenemu igralcu je namenjeno največ podaj, katere tudi sam s pridom izkoristi. Sicer je zadnjo tekmo v srednjeevropski ligi  igral Kaposvar pred štirimi dnevi  na Dunaju, kjer je z rezultatom 3:1 v nizih premagal domačo ekipo hotVolleysa. Poleg omenjenega korektorja sta se na tej tekmi izkazala tudi srednja blokerja Krisztian Csoma in Jozsef Nagy, ki sta poleg štirinajstih  točk „prvega tempa” prispevala tudi kar 10 blokov. Pa tudi sicer je bilo za tisto tekmo značilo, da so bili Mdžari izredno učinkoviti v bloku, saj so jih dosegli kar 16. Na tisti tekmi se je odlično izkazal tudi drugi korektor ekipe, Ferenc Nemeth s 69% uspešnostjo v napadu.

Igra proti našim  prvakom v radovljiški ššportni dvorani bo prav gotovo potekala drugače, kot je potekala proti ekipi z Dunaja. Prvič sta si ekipi izmerili moči 22. oktobra lani, ko je ACH Volley gostoval v njihovi precej nenavadni in za večino gostujočih ekip neprijazno nizki športni dvorani. Takrat so odbojkarji ACH Volleya slavili gladko zmago z rezultatom 3:0 v nizih ( 22, 15, 20 ). Tako Shulcz kot Nemeth sta takrat zelo težko zaključevala akcije proti naši čvrsti obrambi in tudi v bloku niso bili preveč učinkoviti, saj so dosegli le štiri bloke. Toda, nič se ne ve, zato odbojkarji ACH Volleya svoje goste nikakor ne podcenjujejo, res pa je, da so sami – po porazu v Budvi – zagotovo precej motivirani. Zato bo dvoboj proti gostom z Madžarske zagotov napet in zanimiv.

Vuljudno vabljeni in ne pozabite - tekma se prične ob 19. uri! Pridite v čim večjem številu in podprite odlične odbojkarje ACH Volleya. Navijači ste zares njihov nepogrešljivi igralec na trubunah katerega koli športnega centra doma in na tujem!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?