Novice

Predzadnji krog DP v Tivoliju, prvi libero Aleš Fabjan

Ljubljana, 23. januarja 2012 - V predzadnjem krogu rednega dela državnega prvenstva prihaja v ljubljanski TiVolley ekipa Astec Triglava. V sredo, 25. januarja  ob 19. uri se bosta tako pomerili gostitelji tekme, ekipa ACH Volleya, ki  je z 48. točkami trdno zasidrana na prvem mestu ligaške lestvice, in trenutno peto  uvrščeni Astec Tiglav. Mošto ACH Volleya že  pa že od sobote naprej igra samo z enim liberom v svoji sestavi, Alešem Fabjanom, saj je dosedanji prvi prosti igralec Daniel Lewis že odpotoval v Kanado. Šlo je za realizacijo dogovora, ki sta ga vodstvo kluba in Kandačan imela zapisanega že v letni pogodbi.

Mlademu Alešu Fabjanu, ki je član ACH Volleya že vrsto let, se zdaj ponuja enkratna priložnost, da se dokaže ne samo na domačem parketu pač pa tudi v mednarodnih srečanjih, prvič že 1. februarja v Belgiji v okviru pokala CEV. Sicer je Fabjan pripravljen na obračune, saj se je kalil ob najboljših prostih igralcih, ki so zastopali barve ACH Volleya v preteklosti. Velikokrat pa mu je trener ponudil priložnost v domačih obračunih, nazadnje minulo soboto v tekmi proti moštvu UKO Kropa, na kateri je zaupanje tudi upravičil. Že to sredo pa bo ponovno zaigral v tekmi proti moštvu Astec Triglava, ki ga vodi Tine Sattler, sicer pomočnik trenerja slovenske odbojkarske reprezentance. Gosti iz Kranja so v zadnjem času pokazali precej višjo formo kot pred tem. V 15. krogu so tako bolj ali manj presenetljivo premagali drugouvrščeno ekipo Calcita iz Kamnika. Ali je Kamničanom pošla sapa ali motiv zaradi že zagotovljenega drugega mesta na ligaški lestvici, najbolj vedo sami. Dejstvo je, da so igralci  Astec Triglava znova kompletni in da so si s svojo borbenostjo in požrtvovalnostjo zmago zaslužili. Tako lahko upravičeno pričakujemo, da prihajajo v ljubljanski Tivoli polni optimizma in borbenosti. Tega se veselijo tudi  oranžni zmaji, ki jih čez dober teden že čaka nadaljevanje v naslednjem krogu evropskega pokala CEV. Zato bo vsaka tekma še kako dobrodošla, sploh če bodo njihovi nasprotniki pokazali na igrišču čim večji odpor in vse svoje znanje.

Zato vabljeni vsi v sredo, 25. januarja 2012, ob 19. uri v športno dvorano Tivoli, ki ponovno odpira svoja vrata tudi za mednarodna odbojkarska srečanja. Prvo bo že 8. februarja ob 18. uri. Tivoli bo takrat prizorišče povratnega srečanja proti belgijskemu moštvu Roeselare! Tivolske srede bodo tako znova oranžno pobarvane!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?