Novice

Pričakovano odpravili Šempeter s 3:0

 

Ljubljana,14. januarja 2012 – Tekma 15. kola državnega prvenstva v odbojki, v kateri je moštvo ACH Volley gostilo ekipo SIP Šempetra ni postregla z nobenim presenečenjem, saj sta se srečala prvo in zadnjeuvrščeni na lestvici DP. ACH Volley je tako znova gladko premagal goste iz Savinjske doline z rezultatom 3:0 v nizih (11,14,12).

 

ACH Volley: Komel, Klobučar (17), Vinčić, Kovačević (14), Čebulj (16), Ropret (1), Fabjan (L), Rašić, Vidič (9), Simac (4). Glavni trener: Igor Kolaković. SIP Šempeter: Bahč (4), Kos (2), Vrenko, Bojinović, Javornik (3), Hirci(1), Udrih (L), Vrhunc (3), Kumer (10), Majcenović Zuka (2), Žnidar, Majer. Glavni trener: Sebastjan Cilenšek.

 

Ekipa ACH Volleya pred maloštevilnimi gledalci v ljubljanskem Tivoliju dejansko ni imela težkega dela. Zato je glavni trener Igor Kolaković tokrat ponudil priložnost predvsem tistim, ki doslej niso veliko igrali: Klobučarju, Čebulju, Ropretu, Kovačeviću, Vidiču, Simacu in Fabjanu. Vinčić, Rašić, Komel v igro niso vstopili, svoje soigralce pa so s tribun bodrili še vedno poškodovani Kamnik ter Flajs, Šket in Lewis, slednji zato, ker so dobili malo predaha.  Kot rečeno, tekma je bila precej nezanimiva, saj mlado moštvo SIP Šempetra ni ponujalo večjega odpora in razen nekaj zanimivih točk se je vse razpletalo po pričakovanjih. Tako so gosti uspeli vknjižiti v prvem nizu 11 točk, v drugem 14, v tretjem pa 12. Ob tem je le drugi niz postregel z nekaj več živahnosti na igrišču, saj so odbojkarji Šempetra izenačili na 4. točki in na to celo povedli, a zgolj na kratko. Na prvem tehničnem odmoru so tako domačini vodili že z dvema točkama prednosti, na drugem pa že s sedmimi in suvereno tudi zaključili ta set, ter pustili goste iz Šempetra daleč zadaj.

 

Sedaj pa so vse oči usmerjene v sredo, 18. januarja, ko v Stožice prihaja francoski Tours. Moštvo ACH Volley zagotovo ne bo imelo lahkega dela, toda oranžni zmaji se zagotovo ne bodo dali zlahka, saj si želijo napredovanja v naslednji krog lige prvakov, kamor še vedno lahko pridejo kot najboljše tretje uvrščeno moštvo vseh skupin.

 

Prav ta napetost pa obeta zanimiv dvoboj, zato vabljeni v čim večjem številu v ljubljanske Stožice, v sredo, 18. januarja 2012! Tekma se bo začela ob 20.30 uri. Oranžni spektakel je zagotovljen!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?