Novice

Proti Dobu brez težav

ACH Volley Ljubljana : SK AICH Dob 3:0 (20, 22, 20)

ACH Volley Ljubljana: Toman, Ropret 3, Pernuš,Toukhteh 11, Dagostino, Pavlović, Bošnjak, Okroglič 10, Rutar, Pokeršnik 14, Videčnik 9, Kök, Vučićević 16.

SK AICH Dob: Steiner, Kühl 8, Miranda 3, Holzinger, Pušnik 4, Ferreira, Krassnig 3, Podlesny, Kitzinger, Drobnič 10, Grabmüller 3, Miseikis 7.

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v rednem delu lige MEVZA v Tivoliju gostili ekipo iz Doba. Gostitelji so bili boljši s 3:0 (20, 22, 20).

Srečanje se je pričelo v znamenju gostov, ki so hitro povedli z 2:5, a so Ljubljančani z asom Amirja Toukhteha že obrnili dogajanje v svoj prid (8:5).S polminutnim odmorom je ukrepal trener gostujočih Matjaž Hafner, toda zmaji so v nadaljevanju z blokom še povišali svojo prednost (16:10). Vodstvo so zanesljivo prinesli do konca niza, ki so ga prav tako z blokom osvojili z rezultatom 25:20

V drugem nizu smo spremljali izenačen dvoboj, ki pa se je sredi niza po napadu Božidarja Vučićevića začel nagibati na stran domačinov (18:16). Zmaji so uspešno branili priigrano prednost in s 25:22  potrdili vodstvo z 2:0.

Tretji niz se je razpletel po pričakovanjih gostiteljev, ki so si z uspešnimi napadi hitro priborili vodstvo s 15:10. Avstrijci v tem nizu niso uspeli slediti tempu Ljubljančanov, ki so si priigrali osem zaključnih žog, izkoristili pa so četrto (25:20).

Matija Pleško, trener ACH Volleyja Ljubljana: ''Danes je bil Dob na igrišču praktično z drugo ekipo in res kaj drugega kot gladkih 3:0 ni bilo za pričakovati. Pozitivna zadeva, dobili smo tri točke in gremo dalje.''

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?