Novice

V Radovljici proti hotVolleysu z Dunaja

Začetek sezone tega na novo sestavljenega moštva z Dunaja pa kljub kadrovskim spremembam ni najboljši, saj ekipa doslej beleži le polovičen uspeh. V šestih dosedanjih tekmah so dosegli tri zmage in tri poraze. Čeprav je na novo sestavljena ekipa resnično ena najmlajših ekip v srednjeevropski ligi, prvo šesterico vendarle sestavljajo izkušeni igralci. To so 25-letna podajalec Oliver Binder in korektor Michael Laimer, 38-letni bloker, Slovak Richard Nemec in 36 let star turški sprejemalec  Erkan Togan.  V večini dosedanjih tekem je glavni trener ponujal priložnost še 22-letnemu sprejemalcu Simonu Fruhbauerju, prostemu igralcu Philippu Kroissu  in najmlajšemu, a zelo učinkovitemu srednjemu blokerju 21-letnemu Petru Wohlfahrtstatterju. Ostali člani moštva le občasno prihajajo v igro.
Sistem, ki so ga v tem letu uvedli Avstrijci zaradi prihajajočega Evropskega prvenstva  septembra 2011, kjer bodo ob Čehih nastopili Avstrijci kot sogostitelji, je morda glavni krivec za nihajoče rezultate ekipe. Kar štirje igralci (Laimer, Binder, Kroiss  in Wohlfahrtstatter) iz prve ekipe hotVolleysa igrajo namreč tudi za Team Austrija, ki predstavlja reprezentanco Avstrije, katera naj bi se na ta način dobro uigrala in s tem dosegala čim boljše rezultate na prihajajočem EP. 
Vsekakor pa moštvo ACH Volleya v svojem prvem letošnjem obračunu proti ekipi hotVolleysa  ne čaka lahka naloga. Obe ekipi sta visoko motivirani za dosego najboljših rezultatov,  tako da vsi skupaj lahko  pričakujemo hud boj za vsako točko in vsak niz. Hkrati bo to še ena zanimiva priložnost za glavnega stratega domačega moštva, Igorja Kolakovića,  da dodobra preizkusi vse svoje varovance in jih popelje k prvim evroligaškim obračunom na proti.

Čeprav je tekma v ponedeljek, in je začetek delovnega tedna , vas vljudno vabimo, da pridete v SGTŠ Radovljica v čim večjem številu in da izrazite veliko podporo odbojkarjem ACH Volleya, saj ste naš nepogrešljivi sedmi igralec! Dobrodošli!

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?