Novice

»ACH Volley je velik klub in pritisk zagotovo ne bo občutil kot hendikep!«

 

Dejstvo je, da so zelo dobro igro pokazali na svojem prvem obračunu proti Grkom in na to izrazito slabo v ljubljanskih Stožicah. Enako se jim je zgodilo tudi na gostovanju na Poljskem. A doma igrajo precej bolje, zato je tudi glavni trener ACH Volleya, Igor Kolaković prepričan, da čaka njegove varovance v Budvi velika borba za točke, nize in končno zmago, še zlasti, ker so bili naši odbojkarji na prvi tekmi v Stožicah, 24. novembra lani precej boljši od moštva Budvanske Rivijere. »S prihodom v Budvo se situacija precej spreminja,« meni Kolaković. Gostiteljem se namreč kot edini izhod kaže zmaga. »Obe moštvi imata zato velike ambicije, da to srečanje rešita sebi v prid. Cilj ACH Volleya pa je zagotovo, da gre v naslednji krog in sicer z zmago nad Budvansko Rivijero,« pravi naš sogovornik.

 

Sicer športna dvorana v Budvi,  v kateri bo jutri zvečer potekal evroligaški dvoboj, nikakor ni primerljiva s Stožiško lepotico. Tudi publika ni primerljiva, vsaj kar se tiče podpore in navijanja. »A ne glede na to, na tekmi lahko pričakujemo precej naelektreno ozračje in velik pritisk na naše odbojkarje. Toda ACH Volley je velik klub in ta pritisk zagotovo ne bo občutil kot hendikep,« je prepričan Igor Kolaković. 

 

V obeh moštvih tako z nestrpnostjo čakajo sredo, 5. januarja zvečer. Nobeno moštvo za zdaj ne pestijo zdravstveni problemi, čuti pa se, da pritisk raste in pozitivna pričakovanja tudi. 

Vse tiste, ki si tekmo ne boste ogledali v živo, v Budvi, zato vabimo na ogled neposrednega prenosa na drugem programu TV SLO ter na valovih drugega programa Radia Slovenije, na Valu 202. Vsakršno navijanje šteje – tudi na daljavo! Bodimo z našimi fanti in držimo pesti za vnovično zmago!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?