Novice

»Turnir generacij bo treba ponoviti...«

Turnirski sistem igranja je omogočil, da so se vse ekipe medsebojno pomerile, veliko nekdanjih odbojkaric in odbojkarjev pa je prišlo tudi zgolj zaradi spodbujanja in, kajpada druženja, ki se je – po končanem turnirju – nadaljevalo v šolski menzi ob odličnem golažu in originalnih blejskih kremnih rezinah. Po turnirju smo zbrali tudi nekaj izjav, ki jih bomo objavili tekom jutrišnjega dne. Ta hip pa samo izjava predsednika organizacijskega odbora obeleževanja 40. obletnice OK Bled/ACH Volley, Nika Fabjana: »Izjemno smo zadovoljni z udeležbo na našem Turnirju generacij, ki smo ga posvetili visokemu jubileju našega kluba. Kot sem nekoč že dejal, praznovali smo – in še praznujemo – skromno in časom primerno, zagotovo pa iz srca. Tudi to je brž ko ne razlog, da se je našem povabilu odzvalo toliko nekdanjih članov, zato tudi kaže takšna srečanja znova obuditi. Praznovanje pa bomo zaključili z izdajo našega jubilejnega zbornika, ki ga načrtujemo predvidoma konec marca. Srečevali in družili pa se bomo še bolje kot prej, saj imamo zdaj še kakšen razlog več.«

Dodajmo, da se je praznovanje na to preselilo nazaj na tribune Srednje gostinske in turistične šole, ko sta se zvečer srečali moštvi ACH Volleya in avstrijskega Aich Posojilnice Dob. Pravzaprav so vsi pričakovali izjemno ostro tekmo, saj so Dobljani ves čas letošnjega poteka tekmovanja v okviru srednjeevropske lige tesno za petami večkratnemu branilcu naslova, moštvu ACH Volley. V tej sezoni je namreč Dob doživel edini poraz prav s strani našega moštva, a se je tudi tokrat pokazalo, da mu sploh ni kos. ACH Volley je zaigral v nekoliko spremenjeni postavi, tako, da so priložnost dobili vsi tisti igralci, ki so v minulem tednu imeli nekaj manj igralne minutaže, a so vsi, do zadnjega, povsem upravičili zaupanje glavnega trenerja Kolakovića. Igrali so izjemno sproščeno in bili pravzaprav ves čas gospodarji na radovljiškem igrišču, zato so tudi zasluženo zmagali rezultatom 3:0 v nizih. Gostom so dopustili pravzaprav zelo malo manevarskega prostora, kar je pomenilo, da so v prvem nizu osvojili le 17 točk, v drugem 14,  in v tretjem še komaj 9.

Udeleženci Turnirja generacij pa so na to odšli še na tako imenovani »after party« na Bled, saj je bilo treba praznovanje  primerno tudi zaključiti.

Hvala vsem za udeležbo in se vidimo že na naslednji tekmi!

Odnosi z javnostmi

 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?