Novice

Še zadnji krog DP, tokrat v Kamniku

Ljubljana, 27. januarja 2012 – Moštvo ACH Volleya se pred nadaljevanjem evropske odbojkarske zgodbe prihodnji teden, odpravlja jutri, v soboto, 28. januarja še na domače gostovanje, tokrat k ekipi Calcit Volleyball v Kamnik. Gre za zadnji krog  državnega prvenstva, ki v primeru ACH Volleya in  kamniškega Calcita pravzaprav ne pomeni dosti, saj sta si obe ekipi že v dosedanjih kolih izborili napredovanje med šesterico najboljših slovenskih moških odbojkarskih klubov v letošnji sezoni.

Oranžni zmaji so z oddanim le enim nizom v državnem prvenstvu in s skupaj 48 točkami nesporni zmagovalci prvega dela, Kamničani pa s tremi  porazi  in zbranimi 39 točkami na drugem mestu. Tretji, kanalski Salonit, pa je tretji z doseženimi 31 točkami v rednem delu DP, kar pomeni, da velikih sprememb na vrhu ne bo. Tako  bo omenjena tekma, ki bo v soboto, 28.01. 2012 ob 20. uri v ŠD Kamnik le dober trening pred odhodom ACH Volleya v Belgijo, kjer jih že to sredo čaka prva tekma četrtini finala Pokala CEV proti belgijski ekipi Knack Röeselare. Seveda bi bil čim večji odpor Kamničanov zelo dobrodošel za naše prvake. Verjetno tudi bo tako, saj bodo Calcitovci  omenjeno tekmo lahko odigrali popolnoma neobremenjeno le z enim ciljem, čim bolj otežiti zmago gostom iz Ljubljane.

Ekipa Calcita je po nepričakovanem porazu v 16. krogu DP proti mladi ekipi Astec Triglava iz Kranja zopet pokazala svojo moč v zadnji tekmi proti pomurski ekipi Panviti Galex, kjer je na njihovem domačem terenu v Murski Soboti slavila z rezultam 3:1  nizih. Najbolj sta se izkazala sprejemalca, tudi slovenska reprezentanta, Jan Planinc (kapetan ekipe) in Jan Pokeršnik, predvsem z odličnim sprejemom in dobrim servisom.

Tudi dejstvo, da je kamniška dvorana vedno polna, ko jo obišče ekipa ACH Volleya, je zagotovilo zanimive tekme, ki je ni za zamuditi.  Vljudno vabljeni v soboto, 28.01. 2012 ob 20. uri v ŠD Kamnik.

Ob tem ne pozabite tudi na spektakel, ki vse ljubitelje odbojke čaka v Tivoliju, 8. februarja ob 18. uri - na Dan kulture, za katerega smo rekli, da je lahko tudi Dan športa. Takrat bo na sporedu povratna tekma ACH Volleya proti Belgijcem. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, za šolske skupine pa smo pripravili, kot običajno posebno ponudbo. Naročilo na info@ach-volley.si, plačilo in prevzem kart vsak dan na prodajnem mestu Eventima v Tivoliju. Predšolski otroci imajo vstop prost. Dobrodošli!

Odnosi z javnostmi

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?