Novice

Še zadnjič več kot zanesljivo

Šempeter, 5. novembra 2011 - Športna dvorana osnovne šole Šempeter je bila nocoj skoraj premajhna za vse tiste, ki so si želeli ogledati obračun prvega in zadnjega na lestvici državnega prvenstva v odbojki za moške. Favorit, gost, moštvo ACH Volleya je tudi tokrat upravičilo vlogo najboljšega v državi in premagalo gostitelje, ekipo SIP Šempeter z rezultatom 3:0 v nizih ( 10,13,11).

V tokratnem obračunu, za ekipo ACH Volleya tudi zadnjim pred skoraj enomesečnim premorom, so gosti že od samega začetka pokazali, da mislijo resno. Niz so odprli Komel, Klobučar, Čebulj, Ropret, Rašić, Simac in Fabjan in s silovito ter domišljeno igro že na uvodu naredili razliko sedmih točk in odšli na prvi tehnični odmor z rezultatom 8:1. Na drugem tehničnem odmoru so vodili že za devet točk razlike, do konca niza pa dovolili gostiteljem, da vknjižijo zgolj 10 točk. Podobno silovito in nepodcenjujoče so začeli tudi drugi niz, tako, da so odbojkarji SIP Šempetra do konca uspeli zabeležiti samo 13 točk, v tretjem nizu pa so uspeli priti do skupno enajstih.  Brž ko ne je takšnemu razpletu botrovala tudi precejšnje strahospoštovanje do odbojkarjev ACH Volleya, kakor tudi do dejstvo, da so gosti pokazali visoko raven motiviranosti in želje, da tudi ta obračun rešijo v svojo korist z maksimalnim izkupičkom. Trener Kolaković med tekmo ni posegal po menjavah, tako, da je v nadaljevanju dobil priložnost le še Vidič namesto Simaca, v igro pa sploh niso vstopili Šket, Vinčić, Kovačević. Flajs in Lewis sta tekmo spremljala s tribun, prvi zaradi ureznine na desni roki, ki se počasi celi, Kanadčan pa zaradi bolečin v dimljah, ki se mu občasno pojavljajo.  Med najbolj učinkovitimi igraci ACH Volleya je tokrat bil Čebulj na mestu korektorja z doseženimi 19 točkami, pri gostiteljih pa je to bil Bahč z doseženimi 6 točkami. 

Gostitelji so med tekmo pripravili tudi krajšo slovesnost s katero so se zahvalili kapetanu ekipe Goranu Cestniku za 22-letno zvestobo odbojki.

Klemen Čebulj, korektor ACH Volleya: "Tudi nocojšnjo tekmo proti Šempetru smo nedvomno vzeli zelo resno in igrali od prve do zadnje točke "na polno". Gostiteljev nikakor nismo podcenjevali tudi zaradi izjemne publike, ki nas je pravzaprav vse skupaj spodbujala. Tako smo zaokrožili ta mesec pa pol intenzivnega klubskega igranja in odhajamo v reprezentanco ne poraženi v državni ligi in pokalnem prvenstvu Slovenije ter z enim porazom in eno zmago v ligi prvakov. Pred odhodom v reprezentanco si sam želim, da še naprej delamo tako dobro, kot smo delali v klubu, da se izognemo poškodbam in se vrnemo zdravi nazaj ter znova damo polni doprinos našemu klubu."

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?