Novice

Sestavili smo puzzle...

     

Ljubljana,5. oktobra - …in demonstrirali timsko delo, ki že dolgo vrsto let tako ali drugače krasi moštvo ACH Volley. Puzzle/sestavljanka je predstavljala nov logotip kluba s podobo oranžnega zmaja, njegovo sestavljanje, ki se je zgodilo na letni predstavitvi moštva in evropske lige prvakov danes opoldan v jubljanski hali Tivoli, pa je simbolično pokazalo, da je za dosego visokih ciljev še kako potrebno delati zelo usklajeno.FOTOGALERIJA

Foto: BOBOS sestavljanko iz 20 kosov, pričakovano ni bilo nobenih težav; vsak košček posebej so zložili posamezni člani moštva in strokovnega tima, ko so drug za drugim prikorakali na prizorišče dogodka in se na to kot moštvo letos prvič uradno predstavili slovenski javnosti na parketu svojega novega ljubljanskega domovanja. Poseben gost te slovesnosti je bil župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković, ki je zbranim gostom – številnim predstavnikom pokroviteljev,  poslovnih parterjev, predstavnikom OZS, članom drugih slovenskih klubov, novinarjem, navijačem – dejal, da je rpepričan v uspeh zgodbe, ki jo piše moštvo ACH Volley in, da je njihov prihod v Ljubljano slovensko metropolo le še dodatno polepšalo in le še bolj odprlo pot k promociji tega kolektivnega športa v Sloveniji. Podobno je na pot letošnje sezone pospremil ekipo in strokovno vodstvo tudi generalni direktor ACH, d.d. in častni predsednik ACH Volleya, mag. Herman Rigelnik, ki je opozoril na težo in pomen naloge, ki si jo je klub in njegovi člani, skupaj s sponzorji, zadal ob selitvi v slovensko prestolnico. Predsednik kluba Rasto Oderlap, je v svojem nagovoru predvsem izpostavil letošnje cilje in znova visoke ambicije v evropski ligi prvakov, državnem in pokalnem prvenstvu Slovenije ter nekoliko tekmovalno spremenjeni Srednjeevropski ligi. Foto: BOBOIn vendarle je treba biti realen, sta v nadaljevanju poudarila prvi strateg ekipe, Igor Kolaković in kapetan moštva Andrej Flajs, česar se vsi pravzaprav zelo zavedajo. Ekipa je od lanskega leta doživela pomladitev in slovensko okrepitev, nad čemer ne skriva navdušenja Kolaković. Toda, tako kot Flajs, od visokih cilje ne beži, pač pa meni, da je potrebno do tja priti, kot je rekel Flajs, korak za korakom. Največja skrb Kolakovića je ta hip huda poškodba centralnega blokerja Matevža Kamnik, ki ga je vrgla iz pogona za nekaj tednov, morda tudi mesecev, odvisno od tega, kako bo potekala rehabilitacija. Zato je vodstvo kluba ukrepalo in znova poklicalo svojega lanskoletnega kanadskega igralca Adama Simaca, ki bo pripotoval v Slovenijo v najkrajšem možnem času.

Foto:BOBODvorana Tivoli je danes torej bila prizorišče posebnega in za slovenske razmere ne prav pogostega dogodka, ko so je odbojkarsko moštvo ACH Volley predstavilo slovenski javnosti v soju žarometov, čeprav sredi belega dneva. Ob tem so se člani ekipe z veseljem odzvali povabilu in se nastavili tudi fotografom ob novih pridobitvah v sponzorskem voznem parku moštva, za katerega že vrsto let skrbi uradni zastopnik za vozila Fiat v Sloveniji, družba Avto Triglav. Prikupna in praktična vozila Punto Evo so od včeraj v družbi vozil Fiat Qubo. Za slednjega so odbojkarji potrebovali le kakšno urico, da so ugotovili vse njegove prednosti – prostornost, uporabnost, majhno porabo dizelskega goriva, poskočnost in ekološko naravnanost. V dobri družbi, novih prostorih, ki omogočajo zelo dobre razmere za trening in tekme, so tudi cilji lažje dosegljivi - so še dejali ob koncu te letošnje prve uradne predstavitve v ljubljanski hali Tivoli.

Počitka za odbojkarje pa danes vendarle ni bilo, saj so se v popoldanskih urah že odpravili na prvo letošnje uradno gostovanje v Maribor, kjer bodo odigrali tekmo 1/8 finala pokala Slovenije, proti moštvu Hoče II. Prva uradna tekma državnega prvenstva pa je na sporedu to soboto, 8. oktobra v ljubljanski hali Tivoli. Slovenskim prvakom prihaja v goste moštvo anhovskega Salonita. Tekma se bo pričela ob 19. uri.


Vabljeni.
Zdaj res gre zares!

Odnosi z javnostmi


 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?