Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
20. 07. 2021

V klubu ACH Volley Ljubljana sporočamo, da je jedro ekipe za prihajajočo sezono sestavljeno. Cilji so jasni, in sicer osvojitev dveh domačih lovorik (državno prvenstvo ter pokalno tekmovanje), osvojitev srednjeevropskega prvenstva (MEVZA) ter čim bolj odmeven rezultat v evropskih tekmovanjih, tokrat v CEV Challenge Cup-u.

06. 07. 2021

V klubu ACH Volley Ljubljana pozdravljamo novo igralsko okrepitev. Na položaju sprejemalca se ljubljanski ekipi pridružuje 20-letni Nemanja Peruničić. Poleg nove okrepitve, v klubu ACH Volley Ljubljana prav tako na mestu sprejemalcev ostajajo Matej Kök, Jan Pokeršnik in Jure Okroglič.

25. 06. 2021

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb za nastopanje v evropskih tekmovanjih. Žreb so spremljali tudi v taboru oranžnih zmajev, kjer s prevetreno ekipo optimistično zrejo v novo evropsko sezono – tokrat v tekmovanju Challenge Cup.

21. 06. 2021

ACH Volley Ljubljana po prihodu dveh slovenskih in dveh srbskih reprezentantov nadaljujejo s kadrovanjem. Tokrat v zmajevem gnezdu pozdravljajo kapetana makedonske reprezentance Nikolo Gjorgieva.

27. 05. 2021
V klubu ACH Volley Ljubljana z veseljem sporočamo, da se po 8 letih v zmajevo gnezdo vrača slovenski reprezentant Alen Šket. 33-letni Bistričan je za ACH Volley Ljubljana nastopal že med sezonama 2008 in 2013 ter s klubom praktično osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Tako je že v takratnem obdobju v klubu pustil neizbrisen pečat. 
20. 05. 2021

ACH Volley Ljubljana je poleg igralskih prihodov aktiven tudi pri sestavljanju mozaika bodočega strokovnega kadra. Po naznanitvi novega stratega Mladena Kašića je ACH Volley Ljubljana podaljšal sodelovanje z Rokom Satlerjem, ki bo še naprej opravljal delo pomočnika trenerja. Prav tako bo s svojim delom na mestu fizioterapevta nadaljeval Jure Ivartnik. V Ljubljano pa se vrača tudi Samo Korošec, ki bo opravljal funkcijo kondicijskega trenerja.

13. 05. 2021

Odbojkarski klub ACH Volley Ljubljana pospešeno sestavlja ekipo za naslednjo sezono, v kateri so cilji jasni – obdržati primat v srednjeevropskem tekmovanju MEVZA ter vrnitev na prestol slovenske odbojke. Poleg že znanih prihodov novega stratega Mladena Kašića in libera Janija Kovačiča, v Ljubljani pozdravljamo kar dva reprezentanta Srbije, Vuka Todorovića in Nemanjo Mašulovića.

02. 05. 2021

Po turbulentni in za odbojkarski klub ACH Volley Ljubljana rezultatsko manj uspešni sezoni, ki se je zaključila s pokalnim tekmovanjem, v najtrofejnejšem odbojkarskem klubu že pogledujemo proti sezoni 2021/2022. V klubu se zavedamo, da so glede na minulo sezono in razočaranje v domačih tekmovanjih potrebne spremembe.

01. 05. 2021

V sklepnem dejanju sezone – finalu Pokala Slovenije – so se zmaji pomerili s Calcit Volleyjem. Uspešnejši so bili Kamničani, ki so s 3:0 osvojili prvo letošnjo lovoriko, skupno četrto pokalno.

28. 04. 2021
Na prvi polfinalni tekmi Pokala Sloveniji so Ljubljančani s 3:0 odpravili Salonit Anhovo. O drugem finalistu bo odločal dvoboj med Hišo na kolesih Kranj in Calcit Volleyjem. Finale bo na sporedu v petek ob 18h.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?