Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
19. 09. 2007
Foto:BOBOV prenovljeni avli poslovne stavbe ACH d.d. se je sinoči predstavilo moštvo odbojkarskega kluba ACH Volley. Gre za že tradicionalen pričetek sezone najboljšega odbojkarskega moštva v Sloveniji, ki se ga iz leta v leto udeležuje več ljudi. Tudi sinoči se jih navkljub izjemno slabemu vremenu zbralo več kot sto, med njimi pa so bili številni  predstavniki pokroviteljev, različnih slovenskih medijev, drugih gostov. Moštvo ACH Volleya  se je zbranim predstavilo v skoraj polni sestavi. Letos je namreč okrepljeno še s petimi novimi igralci. Aljoša Orel je korektor, ki prihaja iz zamejstva, Alen Pajenk je srednji bloker, ki prihaja iz Maribora, Delano Thomas, srednji bloker, Brandon Taliaferro, podajalec in Scott Touzinsky, sprejemalec pa prihajajo iz ZDA. Brandon Taliaferro je na sinočnjo predstavitev prišel neposredno z letališča, Delano Thomas je prišel dan prej, Scotta Touzinskega pa moštvo pričakuje šele sredi letošnjega novembra.
16. 09. 2007
Moskva - Odbojkarji Španije so presenetljivi zmagovalci 25. evropskega prvenstva. V Moskvi so v finalu s 3:2 ugnali favorizirano domačo reprezentanco, kar je nasploh prvo odličje Špancev na velikih tekmovanjih.
15. 09. 2007
Po vrnitvi slovenske odbojkarske reprezentance iz Rusije, se je preteklo sredo prvič zbralo moštvo ACH Volleya na rednem treningu. 
O pričetku treningov in trenutnem stanju v moštvu smo spregovorili nekaj besed s prvim trenerjem moštva ACH Volley Dragutinom Baltićem. 
15. 09. 2007
Enega najboljši slovenskih odbojkarjev, sprejemalca moštva ACH Volley, Jasmina Čuturiča, smo nedavno tega zmotili na večernem treningu v radovljiški športni dvorani. »Začetek priprav na novo sezono zaradi reprezentančnih obveznosti večine soigralcev sicer ni bil najbolj vzpodbuden, toda z Aljošo Orlom in Matevžem Kamnikom smo pač opravljali vse naloge, kot da je na terenu celotna ekipa,« je povedal Čuturič.
09. 09. 2007

Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v tretjem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v Sankt Peterburgu izgubila s Francijo z 0:3 (-17, -18, -13). Slovenska izbrana vrsta je v treh tekmah doživela tri poraze s Španijo, Slovaško in Francijo ter končala z nastopi na zaključnem turnirju stare celine v Rusiji.  STATISTIKA

08. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v drugem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu doživela še drugi poraz; z 1:3 (21, -21, -32, -25) je klonila v dvoboju s Slovaško. STATISTIKA
07. 09. 2007
V okviru praznika občine Bled  ACH Volley organizira v športnem parku na Bledu turnir v odbojki na mivki. Prijave zbiramo do petka 14.09.2007 na elektronski naslov info@ach-volley.si  ali po telefonu 041 542 125.
06. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v uvodnem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu izgubila s Španijo z 1:3 (16, -20, -21, -18). Slovenija se bo v petek, 7. septembra, pomerila s Slovaško, tekma pa se bo pričela ob 15.30. Slednja bo danes nastopila še v drugem dvoboju skupine C proti reprezentanci Francije. STATISTIKA 
05. 09. 2007

Ljubljana, 5. september – Eden najboljših slovenskih odbojkarjev, član ACH Volleya, Tomi Šmuc je danes zapustil ljubljanski Klinični center. Po operaciji poškodbe na hrbtu bo odslej v domači oskrbi. Na priporočilo zdravnikov, bo še nekaj dni počival, po tem pa se bo vključil v intenzivni program vadbe in rehabilitacije.

04. 09. 2007
V prostorih SGŠ Radovljica je včeraj potekala redna letna skupščina društva TVD Partizan Bled - Odbojkarskega kluba ACH Volley, na kateri so bila s strani vodstva podana poročila o delu, finančna poročila ter program dela skupaj s finančnim planom za prihodnjo sezono. S strani zbora so bile poleg omenjenih poročil in programov potrjene tudi določene spremembe Pravil društva. Govora je bilo tudi o večjem vključevanju staršev v delo mlajših selekcij, predvsem pri organizaciji turnirja za mlade, ki bo tudi prihodnjo sezono organiziran v dvorani SGŠ v Radovljici.
31. 08. 2007
Ljubljana, 31. avgusta 2007 - Danes so v ljubljanskem Kliničnem centru operirali enega najboljših slovenskih odbojkarjev, podajalca ACH Volleya in slovenskega reprezentanta Tomija Šmuca. Po operaciji na hrbtu Šmuc dobo okreva. Več informacij bo znanih v ponedeljek. 
28. 08. 2007
Bled, 28. avgust 2007 – V okviru reprezentančnih priprav v Šempetru se je pred kratkim poškodoval podajalec ACH Volleya in slovenski odbojkarski reprezentant Tomislav Šmuc. Poškodba sicer ni bila huda, toda minuli petek je prišlo do poslabšanja zaradi prometne nezgode – verižnega trčenja - v kateri je Šmuc bil udeležen. Posledice trka se kažejo na bolečinah v hrbtu in nogah, zato bo eden najboljših slovenskih odbojkarjev moral na operacijo.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?