Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
01. 12. 2006
Hypo Tirol Innsbruck - OK Autocommerce 0 -3 ( -24, -20, -19 )

Innsbruck, dvorana USI Halle. Gledalcev 700, sodnika: Probst (GER), Schürman (LIE).

Hypo Tirol Innsbruck: Porello 12, Chrtiansky 2, Weber, Gavan 11, Laure, Mellitzer 12, Heikkinen 1, Morales 4, Luiz De Franca 2, Kelenc.Trener: Scarduzio

OK Autocommerce: Flajs, Čebron 12, Gasparini 3, Barreto 3, Čuturič 5, Pleško 13, Šmuc 1, Škorc, Kamnik, Urnaut 13, Satler. Trener: Baltić.
01. 12. 2006

Blejski Autocommerce čaka po sredini pokalni tekmi v Mariboru do konca tedna še preizkušnja v Innsbrucku, kjer se bodo v okviru srednjeevropske lige v petek v dvorani USI-Halle pomerili z domačim Hypo Tirolom.

25. 05. 2011
Radovljica, 25. maja 2011 -  Med tem časom, ko je slovenska moška odbojkarska reprezentanca že odigrala svojo prvo in hkrati edino pripravljalno tekmo pred začetkom evropske lige konec tega tedna v Belgiji, in proti Francozom doživela poraz, je vse skupaj z zanimanjem spremljal tudi reprezentančni korektor Alen Šket. Po dogovoru s trenerjem Veselinom Vukovićem, je namreč tudi Šket, tako kot Matevž Kamnik ostal doma, zato smo tudi njega pobarali, kako kaže z njegovo poškodbo, če gre za kaj bolj resnega in kaj ga čaka v prihodnjih mesecih.
26. 05. 2011
Radovljica, 25. maja 2011 – Kapetan moštva ACH Volley in dolgoletni reprezentant Andrej Flajs letošnje majske dneve preživlja v povsem drugačnem ritmu, kot ga je bil vajen dolga leta. Namesto napornega reprezentančnega »drila« se bolj kot prej posveča knjigi in študijskim obveznostim. Zato smo ga z vprašanji zmotili med predavanji in obveznimi vajami na Fakulteti za šport, med prebiranjem študijske literature in pisanjem seminarskih nalog ter pripravami na prve izpite.  A brez vprašanj vezanih na odločitev slovenskega selektorja Veselina Vukovića, zakaj Andreja tokrat ni na seznamu članov reprezentance povsem ni šlo, saj smo želeli – in tudi dobili – informacije iz prve roke.
28. 11. 2006
Vse privržence in navijače našega kluba obveščamo, da preko spletne strani lahko naročite original igralne drese moške članske ekipe OK Autocommerce ter navijaške šale. Prevzem in plačilo je možno v pisarni društva v času uradnih ur po predhodnem naročilu. Artikle si lahko ogledate v meniju TRGOVINA.
 
 
28. 05. 2011
Rosario, 28. maja 2011 – Medtem, ko slovenska odbojkarska reprezentanca gostuje v Belgiji v okviru tekem evropske lige, v argentinski pokrajini Santa Fe, v mestu Rosario, pa se bodo skoraj sočasno začele tudi prve tekme svetovne odbojkarske lige, katere se udeležuje tudi srbska reprezentanca pod vodstvom selektorja Igorja Kolakovića, siceršnjega trenerja ACH Volleya. Glede na to, da so v sestavi srbske reprezentance še trije naši odbojkarji, Milan Rašić, Uroš Kovačević in Vlado Petković, ter naš bivši igralec Veljko Petković, smo vzpostavili stik z oddaljeno Argentino ter povprašali Kolakovića, kako so stekle njihove priprave in kakšna so pričakovanja. Vse kaže, da jim gre zelo dobro, saj so se pred odhodom v Argentino za šest dni ustavili tudi v Braziliji.
27. 11. 2006
Pogovarjali smo se z enim najboljših evropskih liberov Sebastijanom Škorcem, ki je v letošnji sezoni okrepil vrsto OK Autocommerce.
29. 05. 2011
Radovljica, 29. maja 2011 –  V trenutku, ko je slovenska reprezentanca zabeležila svojo prvo zmago v evropski ligi in z rezultatom 3:1 premagala gostitelje srečanja, reprezentanco Belgije ter, ko je na drugem koncu sveta reprezentanca Srbije pod vodstvom Igorja Kolakovića prav tako premagala reprezentanco Argentine v prvi tekmi svetovne lige z rezultatom 3:1, smo po občutkih in ocenah povprašali tudi najmlajšega člana reprezentance in novega igralca ACH Volleya, Klemena Čebulja.  Prve reprezentančne turneje se žal ni udeležil. Razlog?
25. 11. 2006
Vegyesz RC Kazincbarcika - OK Autocommerce 2-3 (20, -18, -22, 18, -8)

Kazincbarcika, dvorana KSK Tornacsarnok. Gledalcev 300, sodnika: Snahnican, Hodon (oba Slovaška).

 
 
Vegyész Kazincbarcika: Szabó 3, Kesckeméti, Szalai 14, Szántai-L, Toronyai 8, Fehér, Gelencsér-C 6, Csala 6, Kovács 1, Kárpáti 2, Tomanóczy 22, Cziczó. Trener: Oravec.

OK Autocommerce: Flajs 17, Čebron 6, Gasparini 2, Barreto 12, Čuturič 9, Pleško-C 5, Šmuc 2, Škorc-L 1, Kamnik, Urnaut 15, Satler 1. Trener: Baltić.

29. 05. 2011
Bled, 29. maja 2011 – Moštvo ACH Volley, čigar bivši in zdajšnji igralci v tem trenutku sijajno branijo tudi barve državne reprezentance,  se je okrepilo še z enim starim/novim imenom. Član moštva namreč ostaja tudi v sezoni 2011/2012 kanadski libero Daniel Lewis, kar je potrdil tudi z uradnim podpisom pogodbe z moštvom ACH Volleya. »Tako kot sem že ob koncu sezone povedal, prepričan sem, da ima ta ekipa zadosten potencial za doseganje visokih mednarodnih rezultatov, še zlasti, če bomo od začetka sezone igrali tako, kot smo še posebej dobro igrali ob koncu minule sezone, se pravi do konca odgovorno, disciplinirano  in skoncentriano drug na drugega,« pravi Lewis, ki se nadaljevanja sodelovanja z moštvom ACH Volley izjemno veseli tudi zato, ker mu je k srcu prirasla, ne samo ekipa pač pa tudi Slovenija.
25. 11. 2006

Kazincbarcika - Odbojkarsko moštvo Autocommercea se bo danes ob 17.30 uri v 11.krogu srednjeevropske lige v dvorani KSK Tornacsarnok pomerilo z domačo Vegyesz Kazincbarciko. Igralci slovenskega prvaka so dopotovali na Madžarsko že v petek in so v dvorani opravili tudi večerni trening. Danes dopoldan jih prav tako čaka enourni trening, pričetek tekme pa bo ob 17.30 uri.  Tekmo bosta sodila slovaška sodnika Snahnican in Hodon. Rezultat srečanja boste v živo lahko spremljali preko naše spletne strani.

29. 05. 2011
FOTO:BOBOAntwerpen, 29. maja 2011 – Moška odbojkarska reprezentanca Slovenije je tudi drugo tekmo evropske lige opravila z odliko. V belgijskem Antwerpnu je namreč tako kot prvo, tudi drugo tekmo končala z izidom 3:1 v nizih (25:19;25:20;20:25;25:17) in se tako vrača domov z odličnim iskupičkom iz svoje skupine. Za ACH Volley je ta novica še toliko bolj zanimiva, kajti v reprezentanci so tudi danes državne barve branili bivši in zdajšnji igralci ACH Volleya: Dejan Vinčić, Alan Komel, Sebastijan Škorc, Alen  Pajenk, Tine Urnaut, Davor Čebron, Mitja Gasparini, proti koncu tretjega in četrtega niza pa je selektor Veselin Vuković dal priložnost tudi Vidu Jakopinu.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?