Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
20. 11. 2006

OK Autocommerce – VKP Bratislava 3-1 (12, -21, 22, 13 )

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 700 Sodnika: Hranič, Vedris (oba Hrvaška).

VKP Bratislava: Končal, Husar 1, Schöttert, Pelucha 2, Jaščak 5, Holly 3, Hanik 2, Kohut 15, Roštar 4, Patuc 9, Vojkovič, Hody. Trener: Nosek.

OK Autocommerce: Flajs, Lakota, Čebron 11, Gasparini 12, Barreto 10, Čuturič 5, Pleško 18, Šmuc, Škorc, Kamnik, Urnaut 5, Satler 1. Trener: Baltić.

03. 06. 2011
Radovljica, 03. junija 2011 – Moška odbojkarska reprezentanca, katero sestavljajo predvsem igralci ACH Volleya, bo konec tega tedna nastopala v Mariboru. V dvorani Lukna bo namreč v okviru evropske lige gostila reprezentanco Hrvaške. Odigrali bodo dve tekmi, v soboto in nedeljo, obe s pričetkom ob 18. uri. Na tekmi bo navzoč tudi statistik ACH Volleya, nepogrešljivi Mitja Torkar, ki bo zagotovil vsem tistim, ki v Maribor ne boste odšli, neposredno spremljanje rezultata obeh tekem na spletni strani ACH Volley. 
20. 11. 2006
Radovljica, 17. november 2006 – Igralci Autocommercea v soboto, 18. novembra, v tekmi 10. kroga Srednjeevropske lige, gostijo moštvo VKP Bratislava, ki je aktualni prvak Slovaške.
20. 11. 2006
Tomislav Šmuc, doslej nepogrešljivi organizator igre, je od začetka sezone zaradi operacije obeh kolen in daljše rehabilitacije, doslej nabral bolj skromno minutažo na parketu. Že nekaj tekem zapored, pa mu glavni trener ponuja »otvoritvene poteze«.
08. 07. 2011
Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance  pred zadnjim dejanjem evropske lige lahko računa na domala vse svoje varovance, še posebej na Alena Šketa, Matevža Kamnika in zdaj tudi Vida Jakopina. Slednji je, kot kaže saniral svojo poškodbo, in že od ponedeljka trenira s polno močjo. Šket se je vrnil v igro že pred zadnjo tekmo proti Hrvatom, Kamnik še nekoliko prej. »Tudi težave s hrbtom in kolenom Dejana Vinčića so preteklost,«  pravi Veselin Vuković.
20. 11. 2006
Radovljica, 9. november 2006 – Igralci Autocommercea v soboto, 11. novembra, v okviru 9. kroga Srednjeevropske lige, gostijo mariborski Prevent Gradnje IGM.
05. 07. 2011
Odbojkarski klub ACH Volley je danes izpeljal svojo prvo novinarsko konferenco kot ljubljanski klub na kateri je med drugim predstavil tudi nov simbol kluba – oranžnega zmaja, sicer simbol Ljubljane.  Pravzaprav gre za nadgrajen obstoječi in v Evropi že prepoznaven logotip moštva, ki odraža, kot je na predstavitvi dejal tudi njegov avtor, oblikovalec David Fartek iz agencije ArnoldVuga, kulturo športnega duha, ki „smo ji tudi na simbolni ravni dodali bojevitost, ognjevitost. Logotip ACH Volley je poslej okrogel in, če je že glava zmajeva, potemtakem tudi zadnja črka v znaku, to je črka Y, s kančkom hudomušnosti simbolizira zmajev rep, a tudi puščico, ki kaže smer – navzgor...”, je dejal Fartek.
20. 11. 2006
Kapetan OK Autocommerce Mitja Pleško je že 21 let zapisan odbojki, za seboj pa ima 160 nastopov v dresu državne reprezentance...
02. 07. 2011
V čudovitih prostorih sodobne stolpnice sredi Dunaja, UNIQUE  Tower, je sinoči potekal tradicionalni žreb skupin evropske lige prvakov za sezono 2011/2012. V ženski konkurenci bo letos nastopilo 20 klubov, v moški pa 24 klubov.  Ljubljanskemu moštvu ACH Volley je žreb namenil skupino F in za nasprotnike določil moštva PGE Skra Belchatow, Poljska, Tours VB, Francija in Budvanska Rivijera, Črna Gora.  »Kot vsako leto, vsi klubi, ki nastopajo v ligi prvakov so odlični. Žreb pa po tem določi ekipe, ki so poseben izziv. Nam je letos določil Poljake, Francoze in Črnogorce, ekipe glede katerih vemo, da jih je mogoče premagati,  kjer verjamemo, da smo zato dovolj močni in dovolj izkušeni. Zato vsekakor računamo na uvrstitev  v nadaljnje tekmovanje. Naš cilj namreč še naprej ostaja finalni turnir lige prvakov,« je rezultat žreba komentiral predsednik UO ACH Volley, Rasto Oderlap.
20. 11. 2006
Moštvo Autocommercea se to soboto, 4. novembra, odpravlja na tretje letošnje gostovanje, in sicer na sosednjo Hrvaško, kjer se bodo pomerili z moštvom Karlovca.
14. 06. 2011
Vodstvo ACH Volleya se je po šestih letih tekmovanja v srednjevropskiu ligi in po štirih osvojenih naslovih prvaka tega tekmovanja odločilo, da se v sezoni 2011/2012 od te lige poslovi.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?