Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
24. 07. 2020

Po precej nenavadni sezoni, ki se je končala že 11. marca, je ekipa za prihodnjo hitro začela dobivati novo podobo. Znano je, da v Tivoli prihaja svetovno odmevno odbojkarsko ime, domači mladi upi in da ostajajo zvesta ljubljanskemu klubu tudi uveljavljena slovenska imena. Preden se začne vse skupaj zares, je svoj pogled na precej spremenjeno zasedbo zmajev delil glavni trener Matija Pleško.


20. 07. 2020

Kubanec Ricardo Calvo ne bo diktiral napadu oranžnih zmajev, kot je bilo sprva predvideno. Zaradi nemogočih okoliščin v zvezi z izdajo vizuma zaradi koronavirusa sta se klub in igralec dogovorila za prekinitev pogodbe. Vodstvo slovenskih prvakov je tako pod svoje okrilje pripeljalo Gregorja Ropreta!


08. 06. 2020

Aprila smo poročali, da se srbski korektor Božidar Vučićević seli v rusko prvo ligo k ekipi Gazprom-Ugra. Stvari so se v slabih dveh mescih obrnile in na koncu odvile tako, da bo 21-letnik tudi prihodnjo sezono zastopal barve slovenskih prvakov.


03. 06. 2020

ACH Volley Ljubljana se še naprej krepi. V lovu na novega udarnega člana ekipe je vodstvo bilo še kako uspešno – v vrste slovenskih prvakov je zvabilo Mitarja Djurića!


28. 05. 2020

Vodstvo slovenskih prvakov se je za enoletno sodelovanje dogovorilo z 19-letnim blokerjem Amirjem Hosseinom Toukhtehom.


20. 05. 2020

V domovino se iz Nemčije seli 22-letni libero Urban Toman. Gorenjec se je po uspešni sezoni v Frankfurtu sedaj dogovoril za sodelovanje s slovenskimi prvaki.


14. 05. 2020
»Lepo je bilo,« odgovori na vprašanje, kako bi opisal svojo kariero. Odločil se je, da bo prenehal z aktivnim igranjem in se posvetil novim izzivom. Ta se je hitro pojavil, saj bo Rok Satler v prihodnji sezoni pomočnik glavnega trenerja oranžnih zmajev.
07. 05. 2020

Po predčasnem zaključku sezone, v kateri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ubranili naslov pokalnih, srednjeevropskih in državnih prvakov, so vodstvo in strokovni štab že aktivni pri sestavi ekipe za naslednjo.


30. 03. 2020

Odbojkarska sezona 2019/20 je končana. Pandemija je povzročila predčasen zaključek sezone, vodstvo Odbojkarske zveze Slovenije pa je naslove v obeh kategorijah podelilo vodilnima ekipama po drugem delu sezone. Zmaji so sicer na nepričakovan način prišli do že sedemnajste zvezdice.


12. 03. 2020
v klubu smo včeraj po tekmi s Krko dobili informacijo, da je eden izmed igralcev kluba ACH Volley Ljubljana, ki je sicer bil v izolaciji od začetka tedna, bil pozitiven na testu za koronavirus (COVID-19).

11. 03. 2020

Oranžni zmaji so v Stožicah, ki so bile zaprte za javnost, gostili novomeško Krko. Domačini so zmagali s 3:0 (19, 16, 21).


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?