Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
12. 09. 2019

Odštevanje do evropskega prvenstva v odbojki je v zadnjih izdihljajih. Pred današnjim pričetkom težko pričakovanega največjega športnega dogodka v Sloveniji smo z oranžnimi zmaji obujali spomine na reprezentančne dni.


13. 08. 2019

Slovenski državni prvaki so se po trimesečnem premoru vrnili nazaj na delo v dvorano Tivoli. Pred prihajajočo sezono, v kateri bodo branili tri lovorike, so vsi obrazi ekipe znani, prav tako niso uganka vedno visoki cilji.


12. 06. 2019

Slovenski državni prvaki aktivno kreirajo ekipo za prihodnjo sezono, v kateri bodo znova tekmovali med najboljšimi evropskimi moštvi v Ligi prvakov. Dres kluba ACH Volley Ljubljana bo tako z novo sezono nosil tudi izjemno obetaven srbski korektor Božidar Vučićević.


07. 06. 2019
Ekipa ACH Volleyja Ljubljana počasi zaokrožuje svojo podobo za prihodnjo sezono. Postalo je znano, komu je poleg Srba Andrije Vilimanovića pripadlo mesto organizatorja igre. Zvestobo ljubljanskemu klubu je še peto leto zapored obljubil nekdanji dolgoletni reprezentant Rok Satler.
25. 05. 2019

Po sklenitvi nadaljnjega sodelovanja s Pavlovićem je vodstvu kluba v svojih vrstah uspelo zadržati še enega slovenskega reprezentanta. Matic Videčnik bo tako še naprej zastopal barve najboljšega slovenskega moškega odbojkarskega kluba.


22. 05. 2019

Po dveh sezonah v oranžnem dresu je sodelovanje z ljubljanskim klubom za novi dve leti podaljšal slovenski reprezentant Uroš Pavlović. Od blokerjev ima pri aktualnih državnih in pokalnih prvakih veljavno pogodbo še Diko Purić.


20. 05. 2019

Po koncu sezone, ko je selitev k zahodnim sosedom napovedal najboljši slovenski libero Jani Kovačič, je vodstvo kluba hitro začelo z iskanjem novega prostega igralca. Kvaliteto in potencial so prepoznali v dveh, in sicer med slovenske prvake prihajata Američan Kyle Dagostino in 19-letni Žiga Kumer.


15. 05. 2019

Ekipo odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, ki so bogati zbirki uspehov letos dodali še trojno krono – osvojili so pokal Slovenije, srednjeevropski pokal in državno prvenstvo – bo v naslednji sezoni še naprej vodil Matija Pleško.


27. 04. 2019
Odbojkarski klub Bled vabi k sodelovanju usposobljenega odbojkarskega trenerja za naslednje srednjeročno razvojno obdobje, v katerem želijo izboljšati kakovost dela in postopoma zgraditi selekcije za tekmovanja v vseh kategorijah mladih do kasneje tudi članic in članov.
23. 04. 2019

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na tretji finalni tekmi končnice 1. DOL za moške še tretjič ugnali Kamničane in pred svojimi navijači slavili s 3:1 (19, 21, -16, 19). Za Ljubljančane je bil to že petnajsti zaporedni naslov državnih prvakov, šestnajsti skupno.


17. 04. 2019

Pred odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana je jutri v Tivoliju še tretja tekma finalne serije državnega prvenstva. V primeru nove zmage nad Calcit Volleyjem bo sezona za serijske slovenske prvake sklenjena.


15. 04. 2019

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so potrdili vodstvo v finalni seriji državnega prvenstva v gosteh. V Kamniku so bili boljši s 3:0 (23, 17, 19). Ljubljančani, ki so na prvi tekmi pred svojimi navijači slavili s 3:2, imajo tako že dve zmagi in jih do novega naslova loči le še ena zmaga. Tretja finalna tekma končnice bo na sporedu v četrtek, 18. aprila, ob 18. uri v ljubljanski dvorani Tivoli.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?