Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
14. 01. 2011
Foto:BOBORadovljica, 14. januarja 2011 – Po objavi informacije in dokončne odločitve CEV-a, komu bo letos zaupana organizacija zaključnega turnirja evropske lige prvakov in kaj nam je prinesel žreb v Luksemburgu, smo sredi rednega popoldanskega treninga v radovljiški športni dvorani zmotili še glavnega trenerja ACH Volleya, Igorja Kolakovića ter ga pobarali za njegov komentar. Prav tako nas je zanimalo tudi mnenje podpredsednika UO in športnega direktorja ekipe, Aleša Jerale, kakšna je njegova ocena in kakšne so možnosti posameznih ekip glede nadaljnjega napredovanja z ozirom na tekmece, ki jih je določil žreb. Povzetek razmišljanja pa je nedvomen: v Stožicah se obeta ponovni odbojkarski spektakel.
14. 01. 2011
Ljubljana, 14. januarja 2011 – Izvršni komite evropske odbojkarske federacije, ki mu predseduje Andre Meyer je odločil, da bo finalni turnir četverice najboljših evropskih moštev, ki bo 26. in 27. marca letos, organiziral odbojkarski klub Trentino BetClic, Italija za moške in Fenerbahce, Turčija za ženske. Italijani bodo organizirali zaključni dogodek v športni dvorani v Bolzanu, ki ni njihova matična dvorana, sprejme pa okrog osem tisoč obiskovalcev, moštvu ACH Volleya pa je žreb v Luksemburgu namenil izjemno nehvaležnega tekmeca – rusko moštvo Zenit Kazan. Tekmovanje se nadaljuje v začetku februarja, najprej na domačem terenu.
13. 01. 2011

Foto:BOBOLjubljana, 13. januarja 2011 – Po sijajnem zaključku prvega dela sezone v kateri so odbojkarji ACH Volleya zabeležili kar 21 zmag in prav nobenega poraza, ter ob koncu leta realizirali tudi prvi cilj sezone – vnovično zmago v pokalnem tekmovanju Slovenije, se je drugi del sezone začel nekoliko slabše.  V samo tednu dni je moštvo doživelo eno zmago v srednjeevropski ligi v športni dvorani v Radovljici in kar dva zaporedna poraza v evropski ligi prvakov, prvega minuli teden v Budvi in drugega sredi tega tedna v ljubljanskih Stožicah. S porazom v Ljubljani proti izjemno razpoloženem poljskem moštvu Jastrzebski Weigel je ACH Volley sicer zapravil prvo mesto v skupini, nikakor pa ne napredovanja v nadaljnji krog tekmovanja, tako, da ACH Volley zagotovo gre naprej.

13. 01. 2011

Foto:BOBOLjubljana, 13. januarja 2011 -  Dvorana Stožice. Število gledalcev: 11.000. Sodniki: Mitev (Bolgarija), Kovačević (Srbija) ACH Volley : Jastrzebski Wegiel 0:3 (21:25, 21:25, 23:25). ACH Volley: Flajs, Lewis (libero), Van Dijk, Šket, Petković, Kamnik, Vinčić, Kovačević, Fabjan, Rašić, Jakopin, Vidič. Trener: Igor Kolaković. Jastrzebski Wegiel: Nowik, Divis, Lomacz, Pawlinski, Yudin, Wika, Rusek (libero), Polanski, Gawryszewski, Pajak, Hardy, Gasparini. Trener: Lorenzo Bernardi. FOTOGALERIJA

11. 01. 2011

Ljubljana, 11. januar 2011 – Odbojkarje ACH Volleyja jutri, v sredo, 12. januarja  čaka zadnji krog predtekmovanja lige prvakov s poljskim podprvakom Jastrzebski Wegiel v ljubljanskih Stožicah. Proti njim so se odbojkarji ACH Volley uspešno borili že 17. novembra 2010, ko so jih premagali z rezultatom  3:1 v nizih. Na tiskovni konferenci so zbranim novinarjem spregovorili glavni trener gostujočega moštva Lorenzo Bernardi, glavni trener domačega moštva Igor Kolaković in kapetan domačega moštva Andrej Flajs.  

09. 01. 2011

Radovljica, 9. januarja 2011 – Trinajsta tekma srednjeevropske lige, ki se je odvila v soboto zvečer v radovljiški športni dvorani, na kateri pa sta se pomerili prvo – ACH Volley, in sedmo uvrščeno moštvo z aktualne lestvice, moštvo madžarskega Kaposvarja, je vsaj na začetku tekme že kazalo na senzacijo. Odbojkarjem ACH Volleya pravzaprav nič ni šlo od rok in so doživeli tudi hladen tuš, ko so do konca niza vknjižili le 16 točk.  V nadaljevanju pa so vendarle pokazali svoj obraz in tudi naposled suvereno zmagali. Zakaj takšen drastičen padec v igri in ali je nemara to bila posledica njihovega prvega poraza v celotni sezoni, minulo sredo v Budvi, smo povprašali nekatere akterje sinočnje tekme. 

08. 01. 2011

Radovljica, 08. januarja 2011 -  ACH Volley : Fino Kaposvar 3:1 (16:25, 25:19, 25:12, 25:10). ACH Volley: Flajs 7, Lewis 1, van Dijk 18, Šket, Kamnik, Simac 1, Vinčić 4, Petković 1, Fabjan -  libero, Rašić 3, Jakopin 16, Vidič 5. Trener: Igor Kolaković. Fino Kaposvar: Bagicz 6, Csoma 7, Deak - libero, Domotor - libero, Gelencser, Hoboth 11, Kaszap 3, Laszcik, Magyar, Nagy 7, Nemeth 11, Schulcz, Szabo, Lesznyik, Kantor. Trener: Daniel Horvath. FOTOGALERIJA

07. 01. 2011

Radovljica, 7. januarja 2011 – Pred zadnjo letošnjo tekmo evropske lige prvakov, ki bo v sredo, 12. januarja, čaka moštvo ACH Volleya vnovični obračun proti madžarskim prvakom, ekipi Kaposvarja v okviru srednjeevropske lige. Gre za povratno srečanje, ki bo potekalo v športni dvorani SGTŠ Radovljica, v soboto, 8. januarja zvečer, na katerega  pa se  pripravljajo odbojkarji ACH Volleya  maksimalno zavzeto, tako, kot smo navsezadnje od njih tudi vajeni. Prvi poraz v letošnji sezoni, ki so ga doživeli minulo sredo v Budvi,  in  je ekipi  kljub vsemu prinesel potrebno točko za napredovanje, je že zgodovina. Moštvo ACH Volleya s svojimi navijači gre naprej!

05. 01. 2011
Budva, 5. januarja (STA) - Odbojkarji ACH Volleyja so v tekmi 5. kroga lige prvakov (skupina C) danes v gosteh izgubili s črnogorsko Budvansko Rivijero z 2:3 (-22, 21, -17, 15, -12). Kljub porazu so si Blejci že zagotovili napredovanje v drugi del. V prvi tekmi 5. kroga te skupine je poljski Jastrzebski Wegiel premagal pirejski Olympiacos s 3:0 (23, 20, 22). 
Mediteranski športni center Budva, gledalcev 820, sodnika: Marin (Romunija), Rychlik (Češka).Budvanska Rivijera: Ćaćić, B. Čuk, G. Čuk, Ve. Petković 2, Jurišić 10, Renovica, Čupković 25, Dabović, Škorc, Biribanti 21, Shafranovich 11, Marković 9. ACH Volley: Flajs 13, Lewis, Van Dijk, Šket 28, Vl. Petković 1, Kamnik 13, Simac, Vinčić 2, Fabjan, Rašić 10, Jakopin 11, Vidič.
05. 01. 2011

Budva, 05. januarja 2011 – Kljub temu, da je moštvo ACH Volleya pričakovalo, da se jim bo v Budvi na nocojšnji tekmi evropske lige prvakov proti Budvanski Rivijeri pridružil tudi sedemnajstletni sprejemalec, Uroš Kovačević, ki je že od 22. decembra lani na pripravah s srbsko kadetsko reprezentanco, se to ne bo zgodilo. Po pravilih CEV-a isti igralec ne more biti prijavljen sočasno na dveh tekmovanjih. Tako je Kovačević že na poti v Ukrajino, kjer bo v Kharkovu potekal kvalifikacijski turnir za nastop na EP. Zaradi odsotnosti mladega igralca pa v taboru ACH Volleya niso zaskrbljeni, saj ima glavni trener Igor Kolaković dovolj dolgo klop in tudi vse igralce na razpolago za nocojšnje evroligaško srečanje proti dokaj neugodnemu nasprotniku. Tudi zato vsi  z nestrpnostjo že čakajo nocojšnji obračun.

 

Odnosi z javnostmi

 

04. 01. 2011

Budva/Radovljica, 04. januarja 2011 – Moštvo ACH Volleya je v ponedeljek proti večeru prispelo iz Splita v Budvo in tudi opravilo prvi krajši trening. Po današnjem dopoldanskem premoru pa jih proti večeru čaka uradni trening in dokončna priprava na jutrišnjo tekmo in črnogorskega evroligaškega nasprotnika. Le ta pa od začetka sezone, kot pravijo v njihovih vrstah, nima pravega tekmovalnega ritma, saj odbojkarji Budvanske Rivijere nimajo težkih nasprotnikov. Za nameček je ta hip črnogorsko državno in pokalno prvenstvo dokaj slabe kakovosti, tako, da niti sami pravzaprav ne vedo, v kakšni formi so.

02. 01. 2011

Kaštela, 02. januarja 2011 –  Mladost Kaštela – ACH Volley 0:3 (21:25;18:25;18:25). Mladost Kaštela: Vedran Božić (6), Mario Močić , Aleksandar Mitev (4), Ivan Tropan , Ivan Ćosić (4), Ante Staničin Lukas , Ante Šuker (9), Dejan Skočić (3), Ivan Rančić (3), Aleksander Milkov (11), Goran Brozić (L), Josip Kovačević (1). Trener: Fabijan Ćosić.

ACH Volley: Andrej Flajs (10), Daniel Lewis (L), Kay van Dijk (12), Alen Šket , Vlado Petković (4), Matevž Kamnik, Adam Simac (10), Dejan Vinčić, Aleš Fabjan, Milan Rašić (7), Vid Jakopin (11), Matej Vidič. Trener: Igor Kolaković.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?