Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
23. 11. 2010
Radovljica/Ljubljana, 23. novembra 2010 – Dan pred prvim obračunom ACH Volleya proti Budvanski Rivijeri v ljubljanskih Stožicah napetost raste na vseh ravneh. Stožice so velikanski izziv tako za moštvo kot za organizatorje. Dvorana, ki sprejme 12.500 ljudi, preprosto jemlje dih zaradi prostornosti in grandioznosti. Z eno besedo: veličastno! Tudi zato se je kar lepo število pokroviteljev odločilo nekoliko drugače pokazati svojo dolgoletno privrženost ekipi ACH Volleya  in hkrati njihovim navijačem.  
22. 11. 2010

Bled/Ljubljana, 22. novembra 2010 – Do evroligaškega dvoboja med ACH Volleyem in Budvansko Rivijero nas delijo le še trije dnevi. Med tem časom, ko naši odbojkarji pridno nabirajo kondicijo, pilijo taktične rešitve, preučujejo svojega nasprotnika ( sicer slovenskega reprezentančnega selektorja, pa bivša soigralca in dobra prijatelja Škorota in Veljka - slednji je za nameček kar starejši brat zdajšnjega podajalca Vlada Petkovića, kar stožiškemu obračunu zagotovo dodaja simpatično noto precejšnje zavozlanosti….), se pridno lotevajo dela tudi  drugi. Denimo, slaščičarji znamenitega Hotela Park z Bleda, ki bodo v sredo zjutraj začeli in do večera tudi zmešali na ducate svežih jajc, skuhali zajetno maso slastne kreme, stepli na hektolitre sladke smetane, zgnetili, razvaljali in spekli na desetine metrov hrustljavega lisnatega testa in zložili ter zrezali natančno 1000 kosov slastnih kremnih rezin. Pripeljali jih bodo v športno dvorano Stožice.  Za koga?  Seveda, za najboljše navijače na svetu, navijače ACH Volleya!

21. 11. 2010

Radovljica/Ljubljana, 21. november 2010 – Priprave na prvo domačo evroligaško tekmo v ljubljanski dvorani Stožice  počasi že gredo h koncu. Za noro vzdušje ob in na parketu ne bodo poskrbeli le odbojkarji obeh gostujočih moštev, pač pa tudi njihovi zvesti navijači. Z Gorenjske prihajajo Indijanci, okrepljeni z navijaško skupino iz Krope. A da bo ritem dejansko pravšnji, jim bo pomagal tudi SToP - Slovenski tolkalni projekt, ki je že več kot deset let prisoten na slovenski glasbeni sceni. Skupina sedmih akademikov že od vsega začetka preizkuša namreč vse, kar daje zvok, ton, ropot, šum in podobno. Lotili so se praktično vsega: klasike, sodobne in narodno zabavne glasbe, risank, plesa, opere, mjuzikla, kuhinje in tudi - navijanja. Nekaj let nazaj smo jih namreč že gostili v Radovljici. Zdaj bodo z nami tudi v Stožicah. In to še ni vse…

20. 11. 2010

Radovljica/Ljubljana, 20. novembra 2010 -  Že nocojšnje srečanje moštva ACH Volley proti mlademu moštvu s prav tako pomenljivim, a zelo starim in uveljavljenim imenom Mladost iz Zagreba v radovljiški športni dvorani, je predstavljalo svojevrsten uvod  v prvi evroligaški dvoboj na domačih tleh v sredo, 24. novembra v ljubljanskih Stožicah. V moštvo ACH Volleya smo v preteklih letih zagotovo postavili nove meje v slovenskem športu, kar dokazujejo tudi rezultati. Izjemno pozornost pa smo ob tem posvečali tudi našim navijačem, ki so vedno do konca napolnili dvorano »Ti-Volley«. S tem se bomo z veseljem in zagotovo s posebno nostalgijo vedno tudi spominjali. Zdaj pa gremo naprej. Gremo v Stožice. Začenjamo tudi odštevati!

20. 11. 2010
 

Radovljica, 20. novembra 2010 - ACH Volley: HAOK Mladost, Zagreb 3:0 (25:16, 25:21, 25:14). Srednja gostinska in turistična šola. Gledalcev 500 . Sodnika: Sodja, Brandstätter (oba Avstrija). ACH Volley: Flajs 10, Lewis- libero, Šket 12, Petković 2, Kamnik 11, Simac 3, Vinčić, Kovačević 12, Fabjan- libero, Rašić, Jakopin 1, Vidič. Trener: Igor Kolaković.

HAOK Mladost Zagreb: Isak 4, Sabljak 8, Ivanišević, D. Nojić 13, Colić 1, Marelić 1, Peterlin 1, Šarčević- libero, Mirković- libero, Mrakuzić, Damjanović 12, Mihalj 4. Trener: Željko Nojić. FOTOGALERIJA

19. 11. 2010

Radovljica, 19. novembra 2010 - V napornem ritmu tekmovanj se bo moštvo ACH Volleya to soboto ob 20. uri v domači dvorani  Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici pomerilo z ekipo Haok Mladosti iz Zagreba. Še vedno pod vtisom zmage prve tekme v evropski ligi prvakov na Poljskem  in v pričakovanju sredine tekme v polnih Stožicah, je osma tekma  srednjeevropske  lige kar nekako potisnjena v ozadje. Kljub temu smo prepričani, da jo bodo igralci ACH Volleya odigrali s vso resnostjo in zavzetostjo. Navsezadnje, kot pravi tudi podajalec Vlado Petković, do zmage se pride le tako, da igraš vsako tekmo kot da je zadnja.

 

17. 11. 2010

Jastrzrebije Zdroj, 17. november 2010 – Prvi obračun ACH Volleya v letošnji evropski ligi prvakov se je začel v šampionskem slogu: z zmago nad poljskim podprvakom z rezultatom 3:1 v nizih . »…kar je seveda zelo dober obet za naprej, ker smo  s tem vknjižili zelo pomembne tri točke,« je izid prvega srečanja v gosteh komentiral športni direktor moštva, mag. Aleš Jerala.

 

17. 11. 2010

Jastrzrebije Zdroj, 17. novembra 2010 – Dvorana Jastor, gledalcev 2.000

ACH Volley: Flajs (12),Lewis(L),van Dijk, Šket (18)Petković, Kamnik (3),Simac (2),Vinčić (4),Kovačević,Fabjan, Rašić (12), Jakopin (17). Trener : Kolaković

Jastrzrebski : Nowik (6), Divis (16),Lomacz (1), Pawlinski, Wilka, Rusek (L), Polanski, Gawryszewski (9), Przybyla, Pajak, Hardy (15), Gasparini (21). Trener : Prieložny

Sodnika: Mavkov (RUS), Vilimanović (SRB)

 

15. 11. 2010

Radovljica/Jastrzebie Zdroj, 15. november 2010 – Moštvo ACH Volleya je že prispelo na Poljsko in v večernih urah tudi opravilo svoj prvi trening v gosteh,  čeprav ne v dvorani Jastor, ki bo sicer prizorišče prvega letošnjega evroligaškega obračuna med našim moštvom in ekipo Jastrzebski Wegiel v sredo 17. novembra letos. V tej dvorani, ki sprejme okrog 3000 navijačev bodo prvi uradni trening imeli jutri (torek) popoldan. Pred odhodom na pot smo za mnenja in ocene pobarali nekatere člane našega moštva, ki s poljskimi ekipami že imajo izkušnje, s Poljske pa se nam je oglasil tudi bivši član ACH Volleya, Mitja Gasparini.  Obe ekipi nedvomno pričakujeta težko tekmo, ob tem hkrati poudarjata, da so glavni adut gostiteljev prav poljski navijači, ki da so izjemni  po množičnosti, hrupu, a tudi po navijaški korektnosti.

13. 11. 2010

Radovljica, 13. novembra 2010 – Po že sedmi zaporedni zmagi v okviru srednjeevropske lige, ki jo je vknjižilo moštvo ACH Volleya v precej napetem boju proti avstrijskim državnim prvakom, moštvu Hypo Tirola iz Innsbrucka, je razpoloženje v domačih vrstah izjemno dobro.  Nekatere člane moštva smo povprašali, da ocenijo prav kar končani derbi z močnimi konkurenti, tudi udeleženci evropske lige prvakov, ter da hkrati povedo svoja pričakovanja glede prve teke, ki jih čaka na Poljskem v sredo 17. novembra letos.

 

13. 11. 2010
Radovljica, 13. novembra 2010 - ACH Volley: Hypo Tirol 3:0 (25:22, 25:23, 26:24). Srednja gostinska in turistična šola Radovljica. Gledalcev 400. Sodnika: Stipaničev, Brlas (oba Hrvaška). ACH Volley: Flajs 11, Lewis- libero, Van Dijk, Šket 20, Petković, Kamnik 2, Simac 4, Vinčić 1, Kovačević 1, Fabjan- libero, Rašić 10, Jakopin 3. Trener: Igor Kolaković.
Hypo Tirol: Čebron 4, Carletti 1, Stefan Chrtiansky jr., Koncal, Gavan 4, Laure- libero, Mozer 8, Amalthof- libero, Da Silva 17, Kankaapäa 10, Joscak 2, Berger 2, Svoboda 5. Trener:  Stefan Chrtiansky. FOTOGALERIJA
12. 11. 2010

Radovljica, 12. novembra 2010 - Tako ekipo ACH Volley kot ekipo avstrijsko Hypo Tirol iz Innsbrucka čaka v soboto, 13. novembra 2010, ob 20. uri v radovljiški športni dvorani zadnja preizkušnja pred pričetkom tekmovanj v evropski ligi prvakov. Obe moštvi v ligi prvakov pričneta z gostovanjem: naši prvaki  gostujejo v sredo, 17. novembra 2010 na Poljskem pri moštvu Jastrzebski Wegiel, avstrijski Hypo Tirol pa v Belgiji pri Knack Roeselare Randsatdu. Kar pomeni, da bo srečanje obeh ekip v radovljiški dvorani v okviru srednjeevropske lige pravi obračun, izjemen derbi in hkrati odlična predigra za letošnji evroligaški začetek, ki ga že vsi nestrpno čakamo.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?