Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
19. 11. 2010

Radovljica, 19. novembra 2010 - V napornem ritmu tekmovanj se bo moštvo ACH Volleya to soboto ob 20. uri v domači dvorani  Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici pomerilo z ekipo Haok Mladosti iz Zagreba. Še vedno pod vtisom zmage prve tekme v evropski ligi prvakov na Poljskem  in v pričakovanju sredine tekme v polnih Stožicah, je osma tekma  srednjeevropske  lige kar nekako potisnjena v ozadje. Kljub temu smo prepričani, da jo bodo igralci ACH Volleya odigrali s vso resnostjo in zavzetostjo. Navsezadnje, kot pravi tudi podajalec Vlado Petković, do zmage se pride le tako, da igraš vsako tekmo kot da je zadnja.

 

17. 11. 2010

Jastrzrebije Zdroj, 17. november 2010 – Prvi obračun ACH Volleya v letošnji evropski ligi prvakov se je začel v šampionskem slogu: z zmago nad poljskim podprvakom z rezultatom 3:1 v nizih . »…kar je seveda zelo dober obet za naprej, ker smo  s tem vknjižili zelo pomembne tri točke,« je izid prvega srečanja v gosteh komentiral športni direktor moštva, mag. Aleš Jerala.

 

17. 11. 2010

Jastrzrebije Zdroj, 17. novembra 2010 – Dvorana Jastor, gledalcev 2.000

ACH Volley: Flajs (12),Lewis(L),van Dijk, Šket (18)Petković, Kamnik (3),Simac (2),Vinčić (4),Kovačević,Fabjan, Rašić (12), Jakopin (17). Trener : Kolaković

Jastrzrebski : Nowik (6), Divis (16),Lomacz (1), Pawlinski, Wilka, Rusek (L), Polanski, Gawryszewski (9), Przybyla, Pajak, Hardy (15), Gasparini (21). Trener : Prieložny

Sodnika: Mavkov (RUS), Vilimanović (SRB)

 

15. 11. 2010

Radovljica/Jastrzebie Zdroj, 15. november 2010 – Moštvo ACH Volleya je že prispelo na Poljsko in v večernih urah tudi opravilo svoj prvi trening v gosteh,  čeprav ne v dvorani Jastor, ki bo sicer prizorišče prvega letošnjega evroligaškega obračuna med našim moštvom in ekipo Jastrzebski Wegiel v sredo 17. novembra letos. V tej dvorani, ki sprejme okrog 3000 navijačev bodo prvi uradni trening imeli jutri (torek) popoldan. Pred odhodom na pot smo za mnenja in ocene pobarali nekatere člane našega moštva, ki s poljskimi ekipami že imajo izkušnje, s Poljske pa se nam je oglasil tudi bivši član ACH Volleya, Mitja Gasparini.  Obe ekipi nedvomno pričakujeta težko tekmo, ob tem hkrati poudarjata, da so glavni adut gostiteljev prav poljski navijači, ki da so izjemni  po množičnosti, hrupu, a tudi po navijaški korektnosti.

13. 11. 2010

Radovljica, 13. novembra 2010 – Po že sedmi zaporedni zmagi v okviru srednjeevropske lige, ki jo je vknjižilo moštvo ACH Volleya v precej napetem boju proti avstrijskim državnim prvakom, moštvu Hypo Tirola iz Innsbrucka, je razpoloženje v domačih vrstah izjemno dobro.  Nekatere člane moštva smo povprašali, da ocenijo prav kar končani derbi z močnimi konkurenti, tudi udeleženci evropske lige prvakov, ter da hkrati povedo svoja pričakovanja glede prve teke, ki jih čaka na Poljskem v sredo 17. novembra letos.

 

13. 11. 2010
Radovljica, 13. novembra 2010 - ACH Volley: Hypo Tirol 3:0 (25:22, 25:23, 26:24). Srednja gostinska in turistična šola Radovljica. Gledalcev 400. Sodnika: Stipaničev, Brlas (oba Hrvaška). ACH Volley: Flajs 11, Lewis- libero, Van Dijk, Šket 20, Petković, Kamnik 2, Simac 4, Vinčić 1, Kovačević 1, Fabjan- libero, Rašić 10, Jakopin 3. Trener: Igor Kolaković.
Hypo Tirol: Čebron 4, Carletti 1, Stefan Chrtiansky jr., Koncal, Gavan 4, Laure- libero, Mozer 8, Amalthof- libero, Da Silva 17, Kankaapäa 10, Joscak 2, Berger 2, Svoboda 5. Trener:  Stefan Chrtiansky. FOTOGALERIJA
12. 11. 2010

Radovljica, 12. novembra 2010 - Tako ekipo ACH Volley kot ekipo avstrijsko Hypo Tirol iz Innsbrucka čaka v soboto, 13. novembra 2010, ob 20. uri v radovljiški športni dvorani zadnja preizkušnja pred pričetkom tekmovanj v evropski ligi prvakov. Obe moštvi v ligi prvakov pričneta z gostovanjem: naši prvaki  gostujejo v sredo, 17. novembra 2010 na Poljskem pri moštvu Jastrzebski Wegiel, avstrijski Hypo Tirol pa v Belgiji pri Knack Roeselare Randsatdu. Kar pomeni, da bo srečanje obeh ekip v radovljiški dvorani v okviru srednjeevropske lige pravi obračun, izjemen derbi in hkrati odlična predigra za letošnji evroligaški začetek, ki ga že vsi nestrpno čakamo.

10. 11. 2010

Brezovica, 10. novembra – Tudi v povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije ni bilo nobenega dvoma o zmagovalcu dvoboja, tako, da je ACH Volley prepričljivo slavil tudi v gosteh in premagal moštvo Duol Olimpija z rezultatom 3:0 v nizih (-18,-12,-17). Maloštevilno občinstvo, ki se je zbralo v Brezovici, kjer se nahaja domicil sicer ljubljanskega moštva, je tako videlo zanesljivo uvrstitev branilcev pokalnega naslova , moštva ACH Volley v polfinalno tekmovanje letošnjega Pokala Slovenije.

09. 11. 2010

Ljubljana, 9. november 2010 – Odbojkarji ACH Volleya so izrabili svojo prvo priložnost in opravili običajni trening, ki sicer poteka v športni dvorani v Radovljici, kar v novi športni dvorani centra Stožice v Ljubljani. »Čudovito« (Flajs, Šket)); »Enkratna je že prazna, kaj bo šele takrat, ko bo nabito polna….« (Kamnik, Kovačević); »Ta dvorana dejansko ponuja izjemne pogoje za športne spektakle. Prepričan sem, da bodo vse tekme našega moštva v tej prečudoviti dvorani dejansko tudi bile spektakl, tako v rezultatskem kot tudi v vsebinskem pomenu besede,« (Kolaković)… »Dvorana naravnost vabi, da v njej poteka evroligaški finalni turnir,« (Petković); »Dvorana je zagotovo veliko lepša in boljša od dvorane v poljskem Lodžu, v kateri smo igrali na finalnem turniru,« (Torkar)…

08. 11. 2010

ACH Volley: hotVolleys 3:0 (25:19, 25:20, 25:22)

Radovljica. Srednja gostinska šola. Gledalcev 300. Sodnika: Rajković, Stipaničev (oba Hrvaška)

ACH Volley: Flajs 8, Lewis- libero, Van Dijk 12, Šket 1, Petković 3, Kamnik, Simac 6, Vinčić, Kovačević 3, Fabjan- libero, Rašić 10, Jakopin 7, Vidič. Trener: Igor Kolaković.

hotVolleys: Binder 1, Fahrstätter 3, Tröthann, Laimer 18, Nemec 6, Kroiss- libero, Blagojević, Ringseis 2, Frühbauer 10. Trener: Zoran Nikolić.FOTOGALERIJA

 

07. 11. 2010
V ponedeljek, 8. novembra zvečer gosti moštvo ACH Volleya svojega starega znanca in hudega tekmeca iz srednjeevropske lige ter lige prvakov, dunajsko moštvo hotVolleys, ki ga že vrsto let vodi karizmatični in velikokrat tudi kontroverzni prvi človek kluba, Peter Kleimann. Obračun v radovljiški športni dvorani bo zato še bolj zanimiv, še zlasti, ker je  gostujoča ekipa letos precej spremenjena in pomlajena. Ker je hotVolleys izgubil primat v državnem prvenstvu, letos pa je izgubil tudi dolgoletnega  generalnega sponzorja, korporacijo AON, so vsi napori letos usmerjeni k povrnitvi stare slave. Tako je Peter Kleimann najprej zamenjal glavnega trenerja in to strateško funkcijo letos zaupal Zoranu Nikoliću, v drugem koraku pa je precej pomladil tudi ekipo. Vlogo športnega direktorja pa je znova zaupal sicer dolgoletnemu odličnemu odbojkarju, Rečanu, Darku Antunoviću.
05. 11. 2010

FOTO: BOBOLjubljana, 5. november 2010 – Odbojkarsko moštvo ACH Volley se je danes predstavilo v svoji popolni sestavi, tako igralski kot tudi strokovni. Po zaključku svetovnega prvenstva, na katerem je z reprezentanco Srbije osvojil bronasto medaljo, se je intenzivno vključil v priprave na novo sezono lige prvakov tudi glavni trener Igor Kolaković. Mlada ekipa, namreč kar osem igralcev je mlajših od 25 let, je sezono začela že z desetimi zmagami v različnih prvenstvih, v novi sezoni lige prvakov pa so zmage edini cilji, tako vodstva kluba kot tudi glavnega trenerja. Kapetan Andrej Flajs si želi, da bi bila dvorana Stožice na prvi tekmi lige prvakov resnično nabito polna glasnih navijačev. Njegova želja je že skoraj uresničena, saj so karte dobra dva tedna pred tekmo že pošle.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?