Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
17. 09. 2018
Ta konec tedna so oranžni zmaji nastopili na močnem pripravljalnem turnirju v Novem Sadu, ki je bil posvečen dvema preminulima legendama srbske odbojke – Žarku Petroviću in Radovanu Dabiću. Končen izkupiček Ljubljančanov sta bila dva poraza in ena zmaga, vendar je ta turnir za stratega zmajev, Andreja Urnauta, imel še dodaten pomen.
06. 09. 2018

'Odbojka je pa res dekliški šport! Sploh si ne predstavljam, da bi jo igral,' je dejal starejšemu bratu, ko je ta nekega dne prišel iz šole in izjavil, da je tam odbojka najpopularnejši šport. Kot kaže si je Jori Mantha skozi čas pošteno premislil, saj bo v letošnji krstni sezoni v oranžni trinajstici ACH Volleyja Ljubljana zaigral v najelitnejšem evropskem tekmovanju – Ligi prvakov.

14. 08. 2018

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni ligi prvakov.


31. 05. 2018

Da glavno ogrodje ekipe oranžnih zmajev ostaja v večji meri enako, potrjuje tudi podaljšanje pogodbe z blokerjem Dikom Purićem.


29. 05. 2018

Upravni odbor Evropske odbojkarske zveze (CEV) je sprejel pomembno in za slovensko odbojko zelo dobrodošlo odločitev. Namesto predvidenih kvalifikacij za uvrstitev v glavni del elitnega tekmovanja, bodo aktualni državni prvaki po zaslugi uspehov iz preteklih 3 sezon in novih pravil naslednje leto ponovno zaigrali v skupinskem delu lige prvakov.


25. 05. 2018

Dober mesec po zaključku sezone sta zvestobo ACH Volleyju Ljubljana tudi v prihodnje obljubila Jan Pokeršnik in Matija Pleško, sedaj pa se jima je pridružil še Rok Satler.


23. 05. 2018

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Matija Pleško je še za eno sezono podaljšal pogodbo z oranžnimi zmaji.


21. 05. 2018
Z veseljem sporočamo, da je sodelovanje z oranžnimi zmaji tudi v prihodnje potrdil fizioterapevt Jure Ivartnik.

17. 05. 2018
Jurij Žavbi ostaja tudi v naslednji sezoni na mestu pomočnika trenerja pri slovenskih prvakih.
15. 05. 2018

Sprejemalec Jan Pokeršnik, ki je v letošnji sezoni pri oranžnih zmajih odigral eno izmed glavnih vlog, je podaljšal sodelovanje s slovenskimi prvaki še za nadaljnji dve leti.


07. 05. 2018
V naslednji sezoni bo za Ljubljančane na položaju sprejemalca zaigral Jori Mantha. Kanadčan je s slovenskim tekmovalnim načinom že seznanjen, saj je v prejšnji sezoni branil barve OK Hoče.
03. 05. 2018

ACH Volley Ljubljana pridno gradi svojo vrsto za naslednjo sezono. Novo ime v oranžnem gnezdu je 21-letni nadobudni sprejemalec, Jure Okroglič.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?