Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
27. 11. 2007

Na tradicionalnem izboru za športnika Primorske, ki ga zbirajo gledalci RTV centra Koper-Capodistria in bralci Primorskih novic v sodelovanju z zamejskimi mediji, je med kandidati v moški konkurenci za športnika leta Primorske tudi uspešni odbojkar ACH Volley Mitja Gasparini.

Aktiv primorskih športnih novinarjev je v vsaki kategoriji nominiral šest športnikov, ki se potegujejo za naziv najboljšega primorskega športnika. Razglasitev bo 14. decembra v Dobrovem v Goriških brdih.

Mitja Gasparini se je med kandidate uvrstil zaradi odlične lanske tekmovalne sezone, ki jo nadaljuje tudi v tem letu in na poziciji korektorja ekipe ACH Volley pomembno prispeva k uspehom aktualnih državnih prvakov.

26. 11. 2007
ACH Volley v sredo, 12.12.07 organizira ogled tretje tekme Lige prvakov v ljubljanski hali Tivoli med moštvoma ACH Volley in Paris Volley iz Francije. Zagotovljen bo avtobusni prevoz na relaciji Bled – Ljubljana – Bled (z vmesnim postankom v Radovljici), vsak udeleženec pa prejme tudi brezplačno vstopnico za ogled srečanja (zahodna tribuna). Prijave sprejemamo do popolnitve mest (50) na e-mail kluba info@ach-volley.si. Vabljeni.
25. 11. 2007

ACH Volley – Lokomotiva Izumrud 3-0 (23, 24, 22)

Slovenski prvaki so z zmago kronali zaključek mednarodnega odbojkarskega turnirja v Novosibirsku, ki jo prireja domače moštvo bo 70-letnici regije. Odbojkarji ACH Volley so danes pokazali popolnoma prerojeno igro in prevladovali nad nasprotniki v vseh elementih igre. Še posebej pa so dokazali svojo premoč z odličnim servisom.

24. 11. 2007

Lokomotiv Novosibirsk - ACH Volley 3-0 (14, 16, 25)
Športni kompleks SKK Sever v daljnem Novosibirsku je te dni prizorišče mednarodnega odbojkarskega turnirja, ki ga prireja domači klub ob 70-letnici regije. Moštvo ACH Volley se je po včerajšnji zmagi nad rusko Iskro Odintsovo danes pomerilo z domačini, ki pa so bili tokrat pretrd oreh in so za razliko od Slovencev prevladovali prav v vseh elementih igre.
23. 11. 2007

Iskra Odintsovo  - ACH Volley 2 : 3 ( 21, -23, -18, 20, -13)

Pravi podvig je danes uspel igralcem ACH Volleya, saj so na prvi tekmi mednarodnega turnirja v ruskem Novosibirsku premagali favorizirano Iskro Odintsovo, sicer lani tudi udeleženko zaključnega turnirja pokala Top Teams v Modeni. Varovanci trenerja Dragutina Baltića so še enkrat več dokazali, da so iz pravega testa in da se približujejo pričakovani formi, kar je izvrsten obet pred naslednjimi tekmami v Ligi prvakov.

22. 11. 2007
Edini letošnji slovenski evroligaš moštvo ACH Volley, ki se te dni v Moskvi pripravlja na nadaljevanje prvenstvenih obračunov, se je v trening tekmi še v tretje pomeril z domačo Iskro. Tokrat so bili domačini še drugič boljši, vendar so slovenski odbojkarji odličnemu ruskemu moštvu nudili dostojen odpor in klonili šele v podaljšani igri petega niza. Končni rezultat srečanja je bil tako 3-2 (21, -17, 22, -17, 18) za trenutno četrtouvrščeno moštvo ruskega prvenstva.
22. 11. 2007
Ekipa ACH Volley je v lanskem letu dokazala izjemni ekipni duh in športnost, osvojila štiri pokale – dva domača in dva evropska naslova in slovenski odbojki priigrala veliko medijsko pozornost.

To so ključni razlogi, da so na letošnjem izboru za Športnika leta, ki ga organizira brezplačni dnevnik Žurnal24, kjer bodo izbrali tako najboljšega posamičnega športnika kot tudi najbolj uspešno športno ekipo v letu 2007.

Glasovanje bo potekalo od 1. decembra dalje na spletnem mestu Žurnal24 www.zurnal24.si in bo trajalo 14 dni.
 

Naši šampioni čakajo na vaš glas!

21. 11. 2007
Malce zadržan, a za ekipo ACH Volley pomemben člen na mestu podajalca, ki ima izkušnje tako v evropskih kot ameriških klubih. Richard Brandon Taliaferro se je ekipi ACH Volley pridružil v letošnji sezoni. Slovenija je njega in njegovo družino že očarala s svojo pokrajino in prijaznimi ljudmi, še bolj pomembno pa je, da se 30-letni Američan dobro počuti v ekipi ACH Volley. Pred prvim tekmovalnim premorom v tej sezoni in pred odhodom na priprave v Rusijo, smo se z njim pogovarjali o odbojki, selitvi v Slovenijo, tekmah ACH Volley in njegovem zasebnem življenju.
20. 11. 2007

V športnem kompleksu odbojkarskega moštva Iskra Odintsovo v ruski prestolnici potekajo skupne priprave omenjenega moštva ter državnih prvakov Slovenije ACH Volley. Ekipi sta odigrali tudi dve posebej prilagojeni trening tekmi, v kateri so dobili priložnost nastopa prav vsi igralci. V sinočnji tekmi so se zmage veselili slovenski odbojkarji (2:3), v današnji dopoldanski pa gostitelji (3:1).

19. 11. 2007

 Na minuli mednarodni konferenci o marketingu v športu (Sporto 07) smo prejeli kar nekaj pohval strokovnjakov glede spletne strani ACH Volleya, še zlasti vezano na enostavnost navigacije in ažurnost. Da je stran obiskana, pa potrjuje tudi dejstvo, da smo samo med prenosom tekme Interlige v Radovljici v soboto, 10. oktobra 07, zabeležili kar 6000 klikov! Velika zahvala in zasluga za to gre še enemu sponzorju iz skupine ACH, blejski družbi Perftech d.o.o., ki je ena vodilnih družb na področju informacijske tehnologije v Sloveniji, naše odbojkarsko moštvo pa podpira že od leta 2004. 

15. 11. 2007
VK Nove Mesto - ACH Volley 0 : 3 ( -19, -19, -15)
Nove Mesto, Slovaška - Odbojkarji ACH Volleya so v enem tednu preskočili kar dve slovaški oviri. Po sobotni zmagi v Radovljici nad Bratislavo so tokrat v gosteh premagali še slovaškega prvaka moštvo VK Nove Mesto.
14. 11. 2007

VKP Bratislava je bila v preteklem krogu srednjeevropske odbojkarske lige v radovljiški dvorani povsem brez moči proti aktualnim prvakom moštvu ACH Volleya. Podoben scenarij in novo zmago si slovenski igralci obetajo tudi proti drugemu slovaškemu predstavniku, moštvu VK Nove Mesto, s katerim se bodo jutri v okviru 7.kroga pomerili v njihovi dvorani.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?