Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
15. 11. 2007
VK Nove Mesto - ACH Volley 0 : 3 ( -19, -19, -15)
Nove Mesto, Slovaška - Odbojkarji ACH Volleya so v enem tednu preskočili kar dve slovaški oviri. Po sobotni zmagi v Radovljici nad Bratislavo so tokrat v gosteh premagali še slovaškega prvaka moštvo VK Nove Mesto.
14. 11. 2007

VKP Bratislava je bila v preteklem krogu srednjeevropske odbojkarske lige v radovljiški dvorani povsem brez moči proti aktualnim prvakom moštvu ACH Volleya. Podoben scenarij in novo zmago si slovenski igralci obetajo tudi proti drugemu slovaškemu predstavniku, moštvu VK Nove Mesto, s katerim se bodo jutri v okviru 7.kroga pomerili v njihovi dvorani.

13. 11. 2007

V blagajno Kresničke, kriznega centra za otroke in mladostnike do 18. leta starosti, ki so se znašli v težavah zaradi odnosa s starši, učitelji, vzgojitelji ali vrstniki, se je na dosedanjih dveh tekmah moštva ACH Volley v domicilni dvorani Srednje gostinske šole v Radovljici zbralo nekaj več kot 600 evrov dobrodelne pomoči. Ta pomoč se zbira namesto vstopnine na tekmo in je namenjena dejavnosti Kresničke, ki sicer deluje pod okriljem Centra za socialno delo (CSD) Radovljica.

10. 11. 2007

ACH Volley – VKP Bratislava  3 : 0 (18, 19, 11)

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 800, sodnika: Stipaničev, Brlas (oba Hrvaška).

ACH Volley: Urnaut 11, Pajenk 7, Čebron, Taliaferro, Gasparini 9, Čuturič, Pleško 9, Šmuc, Škorc (L), Kamnik 8, Orel 3, Satler 4. Trener: Baltić.

VKP Bratislava: Nosek, Husar 5, Szoke 3, Joščak, Holly 7, Halas, Hodal, Patuc 12, Kišš 9, Vojkovič 3, Kubš. Trener: Husar.

09. 11. 2007
ACH Volley bo to soboto gostil slovaško Bratislavo, ki je letos sicer še brez zmage v srednjeevropski ligi, kljub temu pa z dosedanjimi predstavami ni razočarala. Prav zadnjo tekmo proti favoriziranim Dunajčanom so odigrali odlično, kljub porazu pa so dodobra namučili moštvo, ki je letos še brez poraza.
09. 11. 2007
V prostorih hotela Kompas v Granjski Gori je 8. in 9. novembra  potekala že 4. mednarodna konferenca o marketingu v športu na kateri se je aktivno predstavil tudi odbojkarski klub ACH Volley. Več kot 300 udeležencev konference iz Slovenije in tujine je prisluhnilo predavanju na temo komuniciranja in odnosov z javnostmi. Stratergijo komuniciranja tako generalnega sponzorja moštva družbe ACH d.d. kot tudi samega moštva ACH Volley sta predstavila Ivanka Mihelčič in Gregor Humerca.  FOTOGALERIJA
05. 11. 2007
Za vse ljubitelje in navijače moštva ACH Volley smo pripravili posebni ponudbi za ogled srečanja 3.kroga Lige prvakov v Parizu med moštvoma Paris Volley in ACH Volley. Tekma bo na sporedu 19.decembra v pariški dvorani Salle Scarpy ob 19.uri. Zagotovite si svoje mesto čimprej...
Ponudbi si oglejte tukaj:
 
02. 11. 2007

Kometa Kaposvar - ACH Volley  1 : 3 (23, -18, -21, -15)

Kaposvar, Mestna dvorana. Gledalcev 250, sodnika: Baici, Dovicovic (oba Slovaška).

ACH Volley: Urnaut 9, Pajenk 8, Čebron 5, Taliaferro 3, Gasparini 14, Čuturič 13, Pleško 11, Thomas 5, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler. Trener: Baltić.

Kometa Kaposvar:  Banhegyi, Csala, Czintula, Gabor, Horvath, Kantor, Kaszap, Kovacs, Laszcik, Molnar (L), Nagy, Schulcz. Trener: Zarka.

 

Odbojkarji ACH Volleya so na Madžarskem po izgubljenem prvem nizu v nadaljevanju uspeli streti odpor odličnih domačinov in tako zabeležiti tretjo letošnjo zmago v srednjeevropski ligi.

02. 11. 2007

Po žrebu skupin za kvalifikacijske nastope reprezentanc za uvrstitev na Evropsko prvenstvo člano in članic 2009 in Evropsko prvenstvo mladincev in mladink 2008, so se v Luxemburgu dogovorili tudi za organizacijo posameznih kvalifikacijskih turnirjev. Dva od teh turnirjv bo gostila tudi Slovenija.

30. 10. 2007
Po tednu dni premora bodo odbojkarji ACH Volleya ta petek ponovno na preizkušnji. Tokrat jih na sosednjem Madžarskem v okviru srednjeevropske lige gosti njihov prvak Kometa iz Kaposvara. Slovenski prvaki se po sredinem porazu v Moskvi dobro zavedajo, da so tekmo odigrali s preveč strahospoštovanja do velikega tekmeca ter da bi z nekoliko bolj zbrano igro v ključnih trenutkih lahko iztržili vsaj kakšen niz. Roko na srce, moskovski Dinamo se je pokazal kot čvrsta in kvalitetna ekipa, ki po prihodu trenerskega štaba iz italijanskega Sisleya s trenerjem Bagnolijem na čelu računa na osvojitev letošnje evropske krone. Kljub porazu ostaja v igralcih ACH Volleya zavest, da so še vedno v igri za željeni cilj, to pa je napredovanje v drugi krog tega tekmovanja.
27. 10. 2007
Na današnjem žrebu skupin kvalifikacij za nastop na Evropskem prvenstvu 2009, ki bo v Turčiji je bila Slovenija, skupaj s Grčijo, Hrvaško, Belorusijo, Češko in Estonijo, v drugem bobnu. Ob žrebu se je izpolnila tudi želja selektorja Kšele, saj je v naši skupini ne bo nekaterih reprezentanc, ki si jih selektor ni želel...
26. 10. 2007
Berlin - Mednarodna odbojkarska zveza je presenetila s predlogom, da se omeji število tujcev v klubih na tri igralce, od katerih bi bila na parketu na enkrat lahko le po dva.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?