Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
14. 10. 2007

Dramatičnemu razpletanju tekme tudi sicer najbolj hudih interligaških nasprotnikov ACH Volleya in aon hotVolleysa sinoči v športni dvorani Srednje gostinske šole v Radovljici so svoj velik prispevek dali tudi navijači domačega moštva. Tokrat že bolje uigrani in primerno indijanski koreografiji tudi opremljeni, so dajali pravi ritem in pomagali moštvu, da se po dveh izgubljenih nizih poberejo in zaigrajo bolj ostro ter tako, kot jih je radovljiška publika tudi že navajena. To je navsezadnje pokazal tudi končni rezultat , saj se je tekma razpletla v korist Dunajčanov šele ob koncu petega seta, ko je gostujoči ekipi nekoliko pomagala sreča pa tudi, po mnenju navijačev, dokaj pristransko sojenje. Dvorana je v tistih trenutkih bila na nogah in publika je na koncu odhajala sicer nekoliko razočarana zaradi poraza, a vendarle zadovoljna, ker se domače moštvo dejansko ni " prodalo po ceni ". Srdit boj za točke je pravzaprav zadovoljil vse odbojkarske sladokusce.     FOTOGALERIJA

14. 10. 2007
Igralci ACH Volley s prikazanim niso bili zadovoljni, zavedajo se, da je v njihovi predstavi še veliko rezerv. Sedaj vsi navijači nestrpno pričakujejo, kaj bo najboljši slovenski odbojkarski klub pokazal v sredo ob premiernem nastopu v Ligi prvakov. Pričakovanja ACH-jevih odbojkarjev smo slišali že po tekmi z Dunajem...
13. 10. 2007

ACH Volley – aon hotVolleys  2 : 3 (  -20, -19, 25, 28, -16 )

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 600, sodnika: Franolić, Milinović (oba Hrvaška).

ACH Volley: Urnaut15, Pajenk 4, Čebron 6, Taliaferro 2, Gasparini, Čuturič 11, Pleško 19, Thomas 5, Škorc (L), Kamnik 11, Orel, Satler. Trener: Baltić.

aon hotVolleys: Hrazdira 20, Binder, Firpo 3, David 8, Pistovic 4, Laimer, Jacobsen, Antunovič 18, Reiser 9, Kmet 15, Feher, Tomanoczy 1. Trener: Cuello.

 

Repriza zadnjega finala srednjeevropske lige je na noge spravila tudi najbolj ravnodušne gledalce v radovljiški dvorani, saj je odločitev o zmagovalcu padla šele v petem nizu.  Moštvu ACH Volleya je po zaostanku z 2:0 v nizih uspel preobrat, ki mu je sledilo izenačenje na 2:2, na koncu pa so uspeha vseeno veselili Dunajčani, ki so zasluženo zabeležili že četrto letošnjo zmago in tako ostajajo na čelu lestvice Interlige.

13. 10. 2007

Pred  četrtim interligaškim srečanjem  odbojkarjev ACH Volley (13. oktobra v Radovljici) in prvim euroligaškim srečanjem (17. oktobra v Ljubljani), so se v Radovljici zbrali tudi najzvestejši  acehajevski  navijači .  Namen dogodka je bila uskladitev navijaških  gesel in koreografij, vodstvo kluba pa je predstavilo  tudi novosti vezane na organizacijo kluba navijačev (članarina, navijaški rekviziti, kartica ugodnosti). Osnovni cilj je bil nastopiti kar se da enotno, saj se tudi navijači zavedajo, da so nepogrešljivi, sedmi igralec moštva in da je njihova pomoč s tribun dragocena. 

12. 10. 2007
Sobotni večer v dvorano radovljiške Srednje gostinske šole prinaša ponovitev finala Interlige iz minule sezone. Odbojkarji domače ekipe ACH Volley se bodo ob 19.00 pomerili z odličnim avstrijskim moštvom aon hotVolleys z Dunaja. Za obe ekipi bo to tudi generalka za nastop v letošnji Ligi prvakov, v kateri bodo Acehajevci prvič v svoji zgodovini nastopili prihodnjo sredo.
11. 10. 2007

Vse zveste navijače ACH VOLLEY vabimo na srečanje navijaškega kluba, ki bo v petek 12.10.2007 ob 19 uri v prostorih picerije Matiček v Radovljici. Skupaj s predstavniki vodstva kluba bomo prevetrili vse potrebno za nemoteno spremljanje naših junakov na tekmah lige prvakov. Predstavili bomo tudi vse ugodnosti za najbolj zveste člane navijaške skupine našega kluba. Za jedačo bo poskrbljeno, obvezno pa s seboj prinesi dobro voljo!

10. 10. 2007
Na današnji uvodni predstavitvi Lige prvakov, v kateri bo v moški konkurenci prvič nastopilo slovensko moštvo ACH Volley, so vsi sodelujoči poudarili, da slovenska odbojka piše nov uspešen list v slovenski športni zgodovini. Največja želja, tako ACH-jevih odbojkarjev kot tudi vseh organizatorjev, pa je, da bi na tribunah zaživelo pravo navijaško vzdušje.
 

 

10. 10. 2007
SPOROČILO ZA JAVNOST
 
V prostorih poslovne stavbe ljubljanske družbe ACH d.d., ki je generalni sponzor odbojkarskega moštva ACH Volley, je potekala uvodna predstavitev prve sezone Lige prvakov Indesit, v kateri bo 17. oktobra v Hali Tivoli nastopil tudi prvi slovenski odbojkarski klub ACH Volley. Predstavniki kluba, Odbojkarske zveze Slovenije in Evropske odbojkarske zveze (CEV) so pred začetkom sezone v Ligi prvakov Indesit enotno zatrdili, da Slovenija postaja pomembna članica CEV-a in se pridružuje najboljšim odbojkarskim klubom v Evropi. Za ACH-jevo moštvo je to še posebej pomembna sezona, saj premierno nastopa v najmočnejši evropski odbojkarski ligi.
07. 10. 2007
SPOROČILO ZA JAVNOST
 
Strokovna ekipa odbojkarskega moštva ACH Volley je že v finalni fazi priprav na prvi obračun domačega odbojkarskega moštva v evropski Ligi prvakov, ki bo 17. oktobra 2007 v ljubljanski hali Tivoli s pričetkom ob 20.00 uri. ACH Volley v svojem premiernem prvoligaškem nastopu pred domačo publiko gosti moštvo belgijskega Nolika iz Maaseika.
06. 10. 2007

Hypo Tirol Innsbruck – ACH Volley 0 : 3 ( -18, -25, -20)

Innsbruck, Avstrija, dvorana USI-halle. Gledalcev 800.

Hypo Tirol: Amalthof, Meggiolaro 3, Chrtiansky 2, Weber, Gavan 7, Laure, Mozer 8, Duatre da Silva 6, Mellitzer 7, Škorić 7, Gelencser, Kelenc. Trener: Chrtiansky.

ACH Volley: Urnaut 9, Pajenk 2, Čebron 5, Taliaferro, Gasparini 6, Čuturič 10, Pleško 14, Thomas 3, Škorc (L), Kamnik 1, Orel, Satler 3. Trener: Baltić.

 

Aktualni prvak srednjeevropske lige moštvo ACH Volley je v srečanju 3.kroga letošnjega tekmovanja v gosteh brez težav premagalo domači Tirol. Razveseljivo je, da je bila igra za razliko od dodesanjih letošnjih predstav na veliko višjem nivoju, strateg Dragutin Baltić pa je na igrišče poslal praktično skoraj vse razpoložljive igralce. Naslednja težka preizkušnja jih čaka že konec naslednjega tedna, ko se bodo v reprizi lanskega finala v domači dvorani v Radovljici pomerili z dunajskim moštvom aon hotVolleys.

04. 10. 2007
Vse ljubitelje odbojke obveščamo, da smo pričeli s prodajo vstopnic za ogled tekem moštva ACH Volley v letošnji Ligi prvakov. Prodaja vstopnic poteka preko podjetja EVENTIM, ki ima v Sloveniji preko 500 prodajnih mest, vse informacije pa so dostopne preko njihove spletne strani.
 
04. 10. 2007

Moštvo ACH Volleya čaka v petek drugo letošnje gostovanje, njihov nasprotnik pa bo tokrat še neporaženi Hypo Tirol.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?