Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
15. 09. 2007
Po vrnitvi slovenske odbojkarske reprezentance iz Rusije, se je preteklo sredo prvič zbralo moštvo ACH Volleya na rednem treningu. 
O pričetku treningov in trenutnem stanju v moštvu smo spregovorili nekaj besed s prvim trenerjem moštva ACH Volley Dragutinom Baltićem. 
15. 09. 2007
Enega najboljši slovenskih odbojkarjev, sprejemalca moštva ACH Volley, Jasmina Čuturiča, smo nedavno tega zmotili na večernem treningu v radovljiški športni dvorani. »Začetek priprav na novo sezono zaradi reprezentančnih obveznosti večine soigralcev sicer ni bil najbolj vzpodbuden, toda z Aljošo Orlom in Matevžem Kamnikom smo pač opravljali vse naloge, kot da je na terenu celotna ekipa,« je povedal Čuturič.
09. 09. 2007

Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v tretjem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v Sankt Peterburgu izgubila s Francijo z 0:3 (-17, -18, -13). Slovenska izbrana vrsta je v treh tekmah doživela tri poraze s Španijo, Slovaško in Francijo ter končala z nastopi na zaključnem turnirju stare celine v Rusiji.  STATISTIKA

08. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v drugem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu doživela še drugi poraz; z 1:3 (21, -21, -32, -25) je klonila v dvoboju s Slovaško. STATISTIKA
07. 09. 2007
V okviru praznika občine Bled  ACH Volley organizira v športnem parku na Bledu turnir v odbojki na mivki. Prijave zbiramo do petka 14.09.2007 na elektronski naslov info@ach-volley.si  ali po telefonu 041 542 125.
06. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v uvodnem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu izgubila s Španijo z 1:3 (16, -20, -21, -18). Slovenija se bo v petek, 7. septembra, pomerila s Slovaško, tekma pa se bo pričela ob 15.30. Slednja bo danes nastopila še v drugem dvoboju skupine C proti reprezentanci Francije. STATISTIKA 
05. 09. 2007

Ljubljana, 5. september – Eden najboljših slovenskih odbojkarjev, član ACH Volleya, Tomi Šmuc je danes zapustil ljubljanski Klinični center. Po operaciji poškodbe na hrbtu bo odslej v domači oskrbi. Na priporočilo zdravnikov, bo še nekaj dni počival, po tem pa se bo vključil v intenzivni program vadbe in rehabilitacije.

04. 09. 2007
V prostorih SGŠ Radovljica je včeraj potekala redna letna skupščina društva TVD Partizan Bled - Odbojkarskega kluba ACH Volley, na kateri so bila s strani vodstva podana poročila o delu, finančna poročila ter program dela skupaj s finančnim planom za prihodnjo sezono. S strani zbora so bile poleg omenjenih poročil in programov potrjene tudi določene spremembe Pravil društva. Govora je bilo tudi o večjem vključevanju staršev v delo mlajših selekcij, predvsem pri organizaciji turnirja za mlade, ki bo tudi prihodnjo sezono organiziran v dvorani SGŠ v Radovljici.
31. 08. 2007
Ljubljana, 31. avgusta 2007 - Danes so v ljubljanskem Kliničnem centru operirali enega najboljših slovenskih odbojkarjev, podajalca ACH Volleya in slovenskega reprezentanta Tomija Šmuca. Po operaciji na hrbtu Šmuc dobo okreva. Več informacij bo znanih v ponedeljek. 
28. 08. 2007
Bled, 28. avgust 2007 – V okviru reprezentančnih priprav v Šempetru se je pred kratkim poškodoval podajalec ACH Volleya in slovenski odbojkarski reprezentant Tomislav Šmuc. Poškodba sicer ni bila huda, toda minuli petek je prišlo do poslabšanja zaradi prometne nezgode – verižnega trčenja - v kateri je Šmuc bil udeležen. Posledice trka se kažejo na bolečinah v hrbtu in nogah, zato bo eden najboljših slovenskih odbojkarjev moral na operacijo.
20. 08. 2007

Bruselj - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v belgijskem Vilvoordeju odigrala prvo pripravljalno tekmo v okviru priprav na septembrsko evropsko prvenstvo. Slovenski odbojkarji so srečanje proti domači izbrani vrsti izgubili z 2:3 (-22, -23, 21, 18, -13), vendar pa rezultat tokrat ni bil v prvem planu.

 

16. 07. 2007
V letošnjem finalu svetovne lige so po zmagi s 3:1 nad Rusijo naslov najboljših ponovno osvojili brazilski odbojkarji. Tretje mesto je pripadlo ZDA, po tem, ko so z enakim izidom odpravili domačo vrsto. Brazilci so v skupini najprej nekoliko nepričakovano izgubili proti sicer odličnim Bolgarom, nato pa jim je uspelo premagati Ruse in si tako zagotoviti polfinale, kjer jih je čakala zasedba Poljske. Domačini, podprti s številčnim občinstvom niso zmogli bremena in Brazilci so jih v dve uri trajajoči tekmi premagali s 3:1. V drugem polfinalu so Rusi premagali vrsto ZDA, katera je kasneje v boju za tretje mesto premagala domačo vrsto Poljske, ki ji tako ni uspel velik met in ob odlični organizaciji turnirja doseči še višjo uvrstitev. Za najkoristnejšega igralca turnirja je bil izbran podajalec Brazilije Ricardo, sicer lani član zasedbe italijanske Modene. Več...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?