Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
11. 04. 2007

Marchiol Prvačina - OK Autocommerce 0 - 3 ( -22, -20, -20)

Športna dvorana Nova Gorica, gledalcev 400, sodnika: Globačnik (Topolšica), Gril (Pekre).

Marchiol Prvačina: Sirk, Dačovič 8, Paliska 5, Šabec 3, Krivec 1, Komel 10, Basaneže 5, Furlan 1, Vrtovec, Karnel 2, M. Stanič. Trener: Berlot.
OK Autocommerce: Flajs 13, Lakota, Čebron 9, Gasparini 9, Barreto 3, Čuturič, Pleško 8, Šmuc, Škorc, Urnaut, Satler 4, Kamnik 1. Trener: Baltić.

06. 04. 2007

Strokovno vodstvo OK Autocommercea  je z obžalovanjem sprejelo novico, da Izvršni komite CEV-a (Confederation Europeenne de Volleyball), ki mu predseduje g. Andre Meyer, ni  sprejelo sklep o spremembi pravila, po katerem bi v Ligi prvakov tekmovalo 28 moštev namesto dosedanjih 24. Tako se moštvu OK Autocommerce navkljub izrednim rezultatom v zadnjih treh letih in še posebej v letošnji sezoni, načrtovani cilj vstopa v ligo najbolj elitnih evropskih klubov najbrž odmika vsaj še za eno sezono. V najboljšem primeru bo namreč vstop v sezoni 2007/2008 možen le, če kakšen izmed  klubov, ki so trenutno v Ligi, ne bo izpolnil vseh predpisanih obveznosti ali se ne bi prijavil. Več...
06. 04. 2007

Odbojkarska zveza Slovenije je na podlagi odločitve CEV-a glede tekmovanja v Ligi prvakov v naslednji sezoni medijem poslala sledeče Sporočilo za javnost.  

04. 04. 2007

OK Autocommerce – Marchiol Prvačina 3 - 0 (19, 22, 16)

Športna dvorana SGŠ v Radovljici, gledalcev 500, sodnika: Gril (Pekre) Hojski (Maribor).

OK Autocommerce: Flajs, Lakota 1, Čebron 6, Gasparini 19, Barreto 8, Čuturič, Pleško 11, Šmuc, Škorc, Urnaut 11, Satler 4, Kamnik 1. Trener: Baltić.

Marchiol Prvačina: Sirk, Dačovič 13, Paliska 5, Šabec 3, Krivec, Komel 9, Basaneže 7, Vrtovec, Karnel 2, M. Stanič. Trener: Berlot.

04. 04. 2007

Vodstvo OK Autocommerce je v sporočilu za javnost navedlo nekaj dejstev v zvezi z očitki OK Prevent Gradnje IGM iz Maribora, ki so se v teh dneh pojavili v medijih in so povezani z domnevnimi dogovori z njihovimi igralci o prestopu v OK Autocommerce. V celoti si Sporočilo za javnost preberete tukaj.

29. 03. 2007
Navijači OK Autocommerce so danes podpredsedniku CEV-a g. Berbenu poslali pismo podpore klubu oz. slovenski odbojki. Glede na to, da se liga prvakov Slovencem obeta šele v sezoni 08/09, so s pismom želeli opozoriti vodilne na CEV-u, da si Slovenija po nedavnem zmagoslavju OK Autocommerce v pokalu TOP Teams, to mesto zasluži že naslednjo sezono. V znak podpore se je pod pismo podpisalo skoraj 4000 navijačev iz celotne Slovenije. Za pomoč se vsi odbojkarski delavci in igralci v Sloveniji iskreno zahvaljujemo. Sporočilo za javnost si lahko ogledate tukaj.
 
28. 03. 2007

Odbojkarji Autocommercea so danes na Dunaju odigrali trening tekmo z domačim Hotvolleysom. Tudi četrtič v tej sezoni so bili boljši od avstrijskega moštva in sicer z rezultatom 3-2 (15, -18, 21, -26, -17).

26. 03. 2007

Astec Triglav – OK Autocommerce 0:3 (-16, -21, -23)

Kranj, 24. marca (STA) - Športna dvorana na Planini, gledalcev 800, sodnika: Jovanovič (Ljubljana), Stegnar (Novo mesto).

Astec Triglav: Ivartnik, Čulibrk, Matijaševič, Bojinovič, Centa, Zupanc, Jakič, Rop, Zupan-Štembergar, Verbič, Vidič.

OK Autocommerce: Flajs, Lakota, Dolenc, Čebron, Gasparini, Barreto, Pleško, Šmuc, Škorc, Urnaut, Satler, Kamnik.

18. 03. 2007

OK Autocommerce – Astec Triglav 3 - 0 ( 23, 17, 15 )

Športna dvorana SGŠ Radovljica. Gledalcev 500, sodnika: Adrovič (Kamnik), Pevc (Škofja Loka).

OK Autocommerce: Flajs, Čebron, Dolenc, Gasparini, Barreto, Čuturič, Pleško, Šmuc, Škorc, Kamnik, Urnaut, Satler. Trener: Baltić.

Astec Triglav: Ivartnik, Čulibrk, Matijaševič, Bojinovič, Centa, Zupanc, Jakič, Rop, Štembergar, Verbič, Vidič. Trener: Brumen.

16. 03. 2007
Igralce OK Autocommerce čaka še zadnje letošnje tekmovanje in sicer državno prvenstvo. Skupaj z drugim slovenskim udeležencem srednjeevropske lige Preventom, se bodo pridružili šestim najboljšim ekipam dosedaj odigranega državnega prvenstva. Četrtfinala in polfinala se igrajo na dve zmagi finale pa na tri zmage. Prvi nasprotnik OK Autocommerce v 1/4 finalu je kranjski Triglav, ki je v rednem delu zasedel šesto mesto na lestvici. Prva tekma bo na sporedu v soboto, 17.marca, ob 19.uri, v dvorani SGŠ v Radovljici, povratna pa naslednjo soboto, 24.marca, ob 18.uri, v dvorani Planina v Kranju.   
15. 03. 2007
Moštvo Autocommerea je ob izjemnem uspehu v Modeni s strani blejskega župana g. Janeza Fajfarja dobilo povabilo na častni sprejem, ki je bil organiziran v prekrasnem ambientu na blejskem gradu. Župan je v govoru dejal, da sicer občina Bled zaenkrat nima kaj dosti zaslug za ta izjemen uspeh, da pa bodo v kratkem pričeli intenzivno delati na projektu izgradnje nove športne dvorane na Bledu, ki bi služila namenu predvsem odbojkarjem. G.Fajfar je vsem igralcem in strokovnemu vodstvu predal tudi knjige izdane ob 1000 letnici Bleda, najmlajši član Autocommercea Tine Urnaut pa je imel čast odpreti tudi šampanjec na tradicionalen način s sabljo. 
14. 03. 2007

Odbojkarji Autocommercea so se na povabilo častnega predsednika kluba g.Hermana Rigelnika v prostorih družbe ACH d.d. v čast zgodovinskim zmagam najprej v srednjeevropski ligi nato pa še v evropskem pokalu Top Teams, udeležili slavnostnega sprejema. G.Rigelnik je še enkrat čestital vsem igralcem, strokovnemu vodstvu pa je za izjemno vodenje ekipe in tekem predal tudi simbolična darila.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?