Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
29. 09. 2007

Foto: BOBOACH Volley – Mladost Zagreb 3 : 0 (19, 23, 18)

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 800, sodnika: Adler, Mocsnik (oba Madžarska).

ACH Volley: Urnaut 6, Pajenk, Čebron 4, Taliaferro 2, Gasparini 14, Čuturič, Pleško 13, Thomas 9, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler. Trener: Baltić.

Mladost Zagreb: Zhukouski 2, Sabljak 2, Galić 6, Colić 2, Raić 7, Kovačević, Obradović, Mirković (L), Žanić 1, Damjanović 3. Trener: Malević.

24. 09. 2007

Radovljica, 23. septembra 2007 – Veliko navijačev iz Krope redno spremlja moštvo ACH Volleja in mu pomaga z navijaških tribun kot sedmi, izjemno pomembni član ekipe. Poleg tega, da ACH Volley in OK Kropa že vrsto let gojita uspešno sodelovanje, prihaja iz Krope tudi pretežni del igralcev iz mladinskih vrst. To pot želijo odbojkarji ACH Volleya pomagati svojim navijačem in igralcem ter njihovim družinam, ki jih je prizadelo torkovo neurje. Zato vas vabimo, da v soboto, 29. septembra 2007  pridete v športno dvorano Srednje gostinske šole v Radovljici in se po svojih močeh pridružite akciji solidarnosti in humanitarne pomoči, ki smo jo poimenovali Odbojkarji za Kropo.

Odbojkarski klub ACH Volley se je skupaj s svojim generalnim sponzorjem, ljubljanskim ACH d.d., družbo za gospodarjenje z naložbami, namreč odločil, da po svojih močeh pomaga prebivalcem Krope, ki so bili prizadeti v torkovi vodni ujmi. Zato bodo že načrtovano tekmo Interlige z zagrebškim odbojkarskim klubom Mladost, odigrali 29.septembra 2007 ob 19.uri v Srednji gostinski šoli v Radovljici in ne v ljubljanski hali Tivoli, kot je bilo sprva načrtovano.

Ta tekma bo posvečena dobrodelnosti, vstopnic sicer kot običajno ne bo, bomo pa zbirali prostovoljne prispevke za odpravo škode v Kropi. Dobrodelna sredstva bo še posebej prispeval tudi generalni sponzor ACH d.d.

23. 09. 2007

Posojilnica AICH / DOB – ACH Volley 3 : 1 ( 21, 13, -16, 24)

Pliberk, Avstrija, dvorana Kulturnega doma. Gledalcev 400, sodnika: Hranič, Franolič (oba Hrvaška).

Posojilnica Aich/Dob: Slatinšek 19, Kosl, Gruber, Pelucha 5, Pipa (L), Reznicek 6, Swoboda, Leeb, Pušnik 11, Golstajn 8, Polony 13, Aschmann. Trener: Palgut.

ACH Volley: Urnaut 18, Pajenk 7, Čebron 2, Taliaferro, Gasparini 2, Čuturič 4, Pleško 14, Thomas 10, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler 2. Trener: Baltić.

21. 09. 2007

Moštvo ACH Volley bo prvo letošnjo uradno tekmo odigralo v sosednji Avstriji proti zamejski ekipi Posojilnica Aich/Dob, ki se je v letošnjo srednjeevropsko ligo uvrstila po odpovedi enega od dveh madžarskih predstavnikov.

19. 09. 2007
Foto:BOBOV prenovljeni avli poslovne stavbe ACH d.d. se je sinoči predstavilo moštvo odbojkarskega kluba ACH Volley. Gre za že tradicionalen pričetek sezone najboljšega odbojkarskega moštva v Sloveniji, ki se ga iz leta v leto udeležuje več ljudi. Tudi sinoči se jih navkljub izjemno slabemu vremenu zbralo več kot sto, med njimi pa so bili številni  predstavniki pokroviteljev, različnih slovenskih medijev, drugih gostov. Moštvo ACH Volleya  se je zbranim predstavilo v skoraj polni sestavi. Letos je namreč okrepljeno še s petimi novimi igralci. Aljoša Orel je korektor, ki prihaja iz zamejstva, Alen Pajenk je srednji bloker, ki prihaja iz Maribora, Delano Thomas, srednji bloker, Brandon Taliaferro, podajalec in Scott Touzinsky, sprejemalec pa prihajajo iz ZDA. Brandon Taliaferro je na sinočnjo predstavitev prišel neposredno z letališča, Delano Thomas je prišel dan prej, Scotta Touzinskega pa moštvo pričakuje šele sredi letošnjega novembra.
16. 09. 2007
Moskva - Odbojkarji Španije so presenetljivi zmagovalci 25. evropskega prvenstva. V Moskvi so v finalu s 3:2 ugnali favorizirano domačo reprezentanco, kar je nasploh prvo odličje Špancev na velikih tekmovanjih.
15. 09. 2007
Po vrnitvi slovenske odbojkarske reprezentance iz Rusije, se je preteklo sredo prvič zbralo moštvo ACH Volleya na rednem treningu. 
O pričetku treningov in trenutnem stanju v moštvu smo spregovorili nekaj besed s prvim trenerjem moštva ACH Volley Dragutinom Baltićem. 
15. 09. 2007
Enega najboljši slovenskih odbojkarjev, sprejemalca moštva ACH Volley, Jasmina Čuturiča, smo nedavno tega zmotili na večernem treningu v radovljiški športni dvorani. »Začetek priprav na novo sezono zaradi reprezentančnih obveznosti večine soigralcev sicer ni bil najbolj vzpodbuden, toda z Aljošo Orlom in Matevžem Kamnikom smo pač opravljali vse naloge, kot da je na terenu celotna ekipa,« je povedal Čuturič.
09. 09. 2007

Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v tretjem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v Sankt Peterburgu izgubila s Francijo z 0:3 (-17, -18, -13). Slovenska izbrana vrsta je v treh tekmah doživela tri poraze s Španijo, Slovaško in Francijo ter končala z nastopi na zaključnem turnirju stare celine v Rusiji.  STATISTIKA

08. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v drugem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu doživela še drugi poraz; z 1:3 (21, -21, -32, -25) je klonila v dvoboju s Slovaško. STATISTIKA
07. 09. 2007
V okviru praznika občine Bled  ACH Volley organizira v športnem parku na Bledu turnir v odbojki na mivki. Prijave zbiramo do petka 14.09.2007 na elektronski naslov info@ach-volley.si  ali po telefonu 041 542 125.
06. 09. 2007
Sankt Peterburg - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v uvodnem krogu evropskega prvenstva (skupina C) v ruskem Sankt Peterburgu izgubila s Španijo z 1:3 (16, -20, -21, -18). Slovenija se bo v petek, 7. septembra, pomerila s Slovaško, tekma pa se bo pričela ob 15.30. Slednja bo danes nastopila še v drugem dvoboju skupine C proti reprezentanci Francije. STATISTIKA 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?