Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
22. 11. 2007
Ekipa ACH Volley je v lanskem letu dokazala izjemni ekipni duh in športnost, osvojila štiri pokale – dva domača in dva evropska naslova in slovenski odbojki priigrala veliko medijsko pozornost.

To so ključni razlogi, da so na letošnjem izboru za Športnika leta, ki ga organizira brezplačni dnevnik Žurnal24, kjer bodo izbrali tako najboljšega posamičnega športnika kot tudi najbolj uspešno športno ekipo v letu 2007.

Glasovanje bo potekalo od 1. decembra dalje na spletnem mestu Žurnal24 www.zurnal24.si in bo trajalo 14 dni.
 

Naši šampioni čakajo na vaš glas!

21. 11. 2007
Malce zadržan, a za ekipo ACH Volley pomemben člen na mestu podajalca, ki ima izkušnje tako v evropskih kot ameriških klubih. Richard Brandon Taliaferro se je ekipi ACH Volley pridružil v letošnji sezoni. Slovenija je njega in njegovo družino že očarala s svojo pokrajino in prijaznimi ljudmi, še bolj pomembno pa je, da se 30-letni Američan dobro počuti v ekipi ACH Volley. Pred prvim tekmovalnim premorom v tej sezoni in pred odhodom na priprave v Rusijo, smo se z njim pogovarjali o odbojki, selitvi v Slovenijo, tekmah ACH Volley in njegovem zasebnem življenju.
20. 11. 2007

V športnem kompleksu odbojkarskega moštva Iskra Odintsovo v ruski prestolnici potekajo skupne priprave omenjenega moštva ter državnih prvakov Slovenije ACH Volley. Ekipi sta odigrali tudi dve posebej prilagojeni trening tekmi, v kateri so dobili priložnost nastopa prav vsi igralci. V sinočnji tekmi so se zmage veselili slovenski odbojkarji (2:3), v današnji dopoldanski pa gostitelji (3:1).

19. 11. 2007

 Na minuli mednarodni konferenci o marketingu v športu (Sporto 07) smo prejeli kar nekaj pohval strokovnjakov glede spletne strani ACH Volleya, še zlasti vezano na enostavnost navigacije in ažurnost. Da je stran obiskana, pa potrjuje tudi dejstvo, da smo samo med prenosom tekme Interlige v Radovljici v soboto, 10. oktobra 07, zabeležili kar 6000 klikov! Velika zahvala in zasluga za to gre še enemu sponzorju iz skupine ACH, blejski družbi Perftech d.o.o., ki je ena vodilnih družb na področju informacijske tehnologije v Sloveniji, naše odbojkarsko moštvo pa podpira že od leta 2004. 

15. 11. 2007
VK Nove Mesto - ACH Volley 0 : 3 ( -19, -19, -15)
Nove Mesto, Slovaška - Odbojkarji ACH Volleya so v enem tednu preskočili kar dve slovaški oviri. Po sobotni zmagi v Radovljici nad Bratislavo so tokrat v gosteh premagali še slovaškega prvaka moštvo VK Nove Mesto.
14. 11. 2007

VKP Bratislava je bila v preteklem krogu srednjeevropske odbojkarske lige v radovljiški dvorani povsem brez moči proti aktualnim prvakom moštvu ACH Volleya. Podoben scenarij in novo zmago si slovenski igralci obetajo tudi proti drugemu slovaškemu predstavniku, moštvu VK Nove Mesto, s katerim se bodo jutri v okviru 7.kroga pomerili v njihovi dvorani.

13. 11. 2007

V blagajno Kresničke, kriznega centra za otroke in mladostnike do 18. leta starosti, ki so se znašli v težavah zaradi odnosa s starši, učitelji, vzgojitelji ali vrstniki, se je na dosedanjih dveh tekmah moštva ACH Volley v domicilni dvorani Srednje gostinske šole v Radovljici zbralo nekaj več kot 600 evrov dobrodelne pomoči. Ta pomoč se zbira namesto vstopnine na tekmo in je namenjena dejavnosti Kresničke, ki sicer deluje pod okriljem Centra za socialno delo (CSD) Radovljica.

10. 11. 2007

ACH Volley – VKP Bratislava  3 : 0 (18, 19, 11)

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 800, sodnika: Stipaničev, Brlas (oba Hrvaška).

ACH Volley: Urnaut 11, Pajenk 7, Čebron, Taliaferro, Gasparini 9, Čuturič, Pleško 9, Šmuc, Škorc (L), Kamnik 8, Orel 3, Satler 4. Trener: Baltić.

VKP Bratislava: Nosek, Husar 5, Szoke 3, Joščak, Holly 7, Halas, Hodal, Patuc 12, Kišš 9, Vojkovič 3, Kubš. Trener: Husar.

09. 11. 2007
ACH Volley bo to soboto gostil slovaško Bratislavo, ki je letos sicer še brez zmage v srednjeevropski ligi, kljub temu pa z dosedanjimi predstavami ni razočarala. Prav zadnjo tekmo proti favoriziranim Dunajčanom so odigrali odlično, kljub porazu pa so dodobra namučili moštvo, ki je letos še brez poraza.
09. 11. 2007
V prostorih hotela Kompas v Granjski Gori je 8. in 9. novembra  potekala že 4. mednarodna konferenca o marketingu v športu na kateri se je aktivno predstavil tudi odbojkarski klub ACH Volley. Več kot 300 udeležencev konference iz Slovenije in tujine je prisluhnilo predavanju na temo komuniciranja in odnosov z javnostmi. Stratergijo komuniciranja tako generalnega sponzorja moštva družbe ACH d.d. kot tudi samega moštva ACH Volley sta predstavila Ivanka Mihelčič in Gregor Humerca.  FOTOGALERIJA
05. 11. 2007
Za vse ljubitelje in navijače moštva ACH Volley smo pripravili posebni ponudbi za ogled srečanja 3.kroga Lige prvakov v Parizu med moštvoma Paris Volley in ACH Volley. Tekma bo na sporedu 19.decembra v pariški dvorani Salle Scarpy ob 19.uri. Zagotovite si svoje mesto čimprej...
Ponudbi si oglejte tukaj:
 
02. 11. 2007

Kometa Kaposvar - ACH Volley  1 : 3 (23, -18, -21, -15)

Kaposvar, Mestna dvorana. Gledalcev 250, sodnika: Baici, Dovicovic (oba Slovaška).

ACH Volley: Urnaut 9, Pajenk 8, Čebron 5, Taliaferro 3, Gasparini 14, Čuturič 13, Pleško 11, Thomas 5, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler. Trener: Baltić.

Kometa Kaposvar:  Banhegyi, Csala, Czintula, Gabor, Horvath, Kantor, Kaszap, Kovacs, Laszcik, Molnar (L), Nagy, Schulcz. Trener: Zarka.

 

Odbojkarji ACH Volleya so na Madžarskem po izgubljenem prvem nizu v nadaljevanju uspeli streti odpor odličnih domačinov in tako zabeležiti tretjo letošnjo zmago v srednjeevropski ligi.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?