Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
11. 10. 2007

Vse zveste navijače ACH VOLLEY vabimo na srečanje navijaškega kluba, ki bo v petek 12.10.2007 ob 19 uri v prostorih picerije Matiček v Radovljici. Skupaj s predstavniki vodstva kluba bomo prevetrili vse potrebno za nemoteno spremljanje naših junakov na tekmah lige prvakov. Predstavili bomo tudi vse ugodnosti za najbolj zveste člane navijaške skupine našega kluba. Za jedačo bo poskrbljeno, obvezno pa s seboj prinesi dobro voljo!

10. 10. 2007
Na današnji uvodni predstavitvi Lige prvakov, v kateri bo v moški konkurenci prvič nastopilo slovensko moštvo ACH Volley, so vsi sodelujoči poudarili, da slovenska odbojka piše nov uspešen list v slovenski športni zgodovini. Največja želja, tako ACH-jevih odbojkarjev kot tudi vseh organizatorjev, pa je, da bi na tribunah zaživelo pravo navijaško vzdušje.
 

 

10. 10. 2007
SPOROČILO ZA JAVNOST
 
V prostorih poslovne stavbe ljubljanske družbe ACH d.d., ki je generalni sponzor odbojkarskega moštva ACH Volley, je potekala uvodna predstavitev prve sezone Lige prvakov Indesit, v kateri bo 17. oktobra v Hali Tivoli nastopil tudi prvi slovenski odbojkarski klub ACH Volley. Predstavniki kluba, Odbojkarske zveze Slovenije in Evropske odbojkarske zveze (CEV) so pred začetkom sezone v Ligi prvakov Indesit enotno zatrdili, da Slovenija postaja pomembna članica CEV-a in se pridružuje najboljšim odbojkarskim klubom v Evropi. Za ACH-jevo moštvo je to še posebej pomembna sezona, saj premierno nastopa v najmočnejši evropski odbojkarski ligi.
07. 10. 2007
SPOROČILO ZA JAVNOST
 
Strokovna ekipa odbojkarskega moštva ACH Volley je že v finalni fazi priprav na prvi obračun domačega odbojkarskega moštva v evropski Ligi prvakov, ki bo 17. oktobra 2007 v ljubljanski hali Tivoli s pričetkom ob 20.00 uri. ACH Volley v svojem premiernem prvoligaškem nastopu pred domačo publiko gosti moštvo belgijskega Nolika iz Maaseika.
06. 10. 2007

Hypo Tirol Innsbruck – ACH Volley 0 : 3 ( -18, -25, -20)

Innsbruck, Avstrija, dvorana USI-halle. Gledalcev 800.

Hypo Tirol: Amalthof, Meggiolaro 3, Chrtiansky 2, Weber, Gavan 7, Laure, Mozer 8, Duatre da Silva 6, Mellitzer 7, Škorić 7, Gelencser, Kelenc. Trener: Chrtiansky.

ACH Volley: Urnaut 9, Pajenk 2, Čebron 5, Taliaferro, Gasparini 6, Čuturič 10, Pleško 14, Thomas 3, Škorc (L), Kamnik 1, Orel, Satler 3. Trener: Baltić.

 

Aktualni prvak srednjeevropske lige moštvo ACH Volley je v srečanju 3.kroga letošnjega tekmovanja v gosteh brez težav premagalo domači Tirol. Razveseljivo je, da je bila igra za razliko od dodesanjih letošnjih predstav na veliko višjem nivoju, strateg Dragutin Baltić pa je na igrišče poslal praktično skoraj vse razpoložljive igralce. Naslednja težka preizkušnja jih čaka že konec naslednjega tedna, ko se bodo v reprizi lanskega finala v domači dvorani v Radovljici pomerili z dunajskim moštvom aon hotVolleys.

04. 10. 2007
Vse ljubitelje odbojke obveščamo, da smo pričeli s prodajo vstopnic za ogled tekem moštva ACH Volley v letošnji Ligi prvakov. Prodaja vstopnic poteka preko podjetja EVENTIM, ki ima v Sloveniji preko 500 prodajnih mest, vse informacije pa so dostopne preko njihove spletne strani.
 
04. 10. 2007

Moštvo ACH Volleya čaka v petek drugo letošnje gostovanje, njihov nasprotnik pa bo tokrat še neporaženi Hypo Tirol.

02. 10. 2007

ACH Volley v sredo, 17.10.07 organizira ogled prve tekme Lige prvakov v ljubljanski hali Tivoli med moštvoma ACH Volley in Noliko Maaseik iz Belgije. Zagotovljen bo avtobusni prevoz na relaciji Bled – Ljubljana – Bled (vmes postanek Radovljica, Kranj)...

29. 09. 2007
Foto: BOBONa sobotni tekmi  v okviru drugega rednega kola srednjeevropske lige v odbojki za moške, na kateri  so se pomerili odbojkarji ACH Volleya z Bleda in Mladosti iz Zagreba, in ki je potekala pod geslom »Odbojkarji za Kropo«, so gledalci in navijači ter sponzorji ACH Volleya skupaj zbrali okrog 39.000 tisoč evrov pomoči za Kropo.
29. 09. 2007

Foto: BOBOACH Volley – Mladost Zagreb 3 : 0 (19, 23, 18)

Radovljica, dvorana SGŠ. Gledalcev 800, sodnika: Adler, Mocsnik (oba Madžarska).

ACH Volley: Urnaut 6, Pajenk, Čebron 4, Taliaferro 2, Gasparini 14, Čuturič, Pleško 13, Thomas 9, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler. Trener: Baltić.

Mladost Zagreb: Zhukouski 2, Sabljak 2, Galić 6, Colić 2, Raić 7, Kovačević, Obradović, Mirković (L), Žanić 1, Damjanović 3. Trener: Malević.

24. 09. 2007

Radovljica, 23. septembra 2007 – Veliko navijačev iz Krope redno spremlja moštvo ACH Volleja in mu pomaga z navijaških tribun kot sedmi, izjemno pomembni član ekipe. Poleg tega, da ACH Volley in OK Kropa že vrsto let gojita uspešno sodelovanje, prihaja iz Krope tudi pretežni del igralcev iz mladinskih vrst. To pot želijo odbojkarji ACH Volleya pomagati svojim navijačem in igralcem ter njihovim družinam, ki jih je prizadelo torkovo neurje. Zato vas vabimo, da v soboto, 29. septembra 2007  pridete v športno dvorano Srednje gostinske šole v Radovljici in se po svojih močeh pridružite akciji solidarnosti in humanitarne pomoči, ki smo jo poimenovali Odbojkarji za Kropo.

Odbojkarski klub ACH Volley se je skupaj s svojim generalnim sponzorjem, ljubljanskim ACH d.d., družbo za gospodarjenje z naložbami, namreč odločil, da po svojih močeh pomaga prebivalcem Krope, ki so bili prizadeti v torkovi vodni ujmi. Zato bodo že načrtovano tekmo Interlige z zagrebškim odbojkarskim klubom Mladost, odigrali 29.septembra 2007 ob 19.uri v Srednji gostinski šoli v Radovljici in ne v ljubljanski hali Tivoli, kot je bilo sprva načrtovano.

Ta tekma bo posvečena dobrodelnosti, vstopnic sicer kot običajno ne bo, bomo pa zbirali prostovoljne prispevke za odpravo škode v Kropi. Dobrodelna sredstva bo še posebej prispeval tudi generalni sponzor ACH d.d.

23. 09. 2007

Posojilnica AICH / DOB – ACH Volley 3 : 1 ( 21, 13, -16, 24)

Pliberk, Avstrija, dvorana Kulturnega doma. Gledalcev 400, sodnika: Hranič, Franolič (oba Hrvaška).

Posojilnica Aich/Dob: Slatinšek 19, Kosl, Gruber, Pelucha 5, Pipa (L), Reznicek 6, Swoboda, Leeb, Pušnik 11, Golstajn 8, Polony 13, Aschmann. Trener: Palgut.

ACH Volley: Urnaut 18, Pajenk 7, Čebron 2, Taliaferro, Gasparini 2, Čuturič 4, Pleško 14, Thomas 10, Škorc (L), Kamnik, Orel, Satler 2. Trener: Baltić.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?