Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
20. 11. 2006
Kapetan OK Autocommerce Mitja Pleško je že 21 let zapisan odbojki, za seboj pa ima 160 nastopov v dresu državne reprezentance...
02. 07. 2011
V čudovitih prostorih sodobne stolpnice sredi Dunaja, UNIQUE  Tower, je sinoči potekal tradicionalni žreb skupin evropske lige prvakov za sezono 2011/2012. V ženski konkurenci bo letos nastopilo 20 klubov, v moški pa 24 klubov.  Ljubljanskemu moštvu ACH Volley je žreb namenil skupino F in za nasprotnike določil moštva PGE Skra Belchatow, Poljska, Tours VB, Francija in Budvanska Rivijera, Črna Gora.  »Kot vsako leto, vsi klubi, ki nastopajo v ligi prvakov so odlični. Žreb pa po tem določi ekipe, ki so poseben izziv. Nam je letos določil Poljake, Francoze in Črnogorce, ekipe glede katerih vemo, da jih je mogoče premagati,  kjer verjamemo, da smo zato dovolj močni in dovolj izkušeni. Zato vsekakor računamo na uvrstitev  v nadaljnje tekmovanje. Naš cilj namreč še naprej ostaja finalni turnir lige prvakov,« je rezultat žreba komentiral predsednik UO ACH Volley, Rasto Oderlap.
20. 11. 2006
Moštvo Autocommercea se to soboto, 4. novembra, odpravlja na tretje letošnje gostovanje, in sicer na sosednjo Hrvaško, kjer se bodo pomerili z moštvom Karlovca.
14. 06. 2011
Vodstvo ACH Volleya se je po šestih letih tekmovanja v srednjevropskiu ligi in po štirih osvojenih naslovih prvaka tega tekmovanja odločilo, da se v sezoni 2011/2012 od te lige poslovi.
20. 11. 2006
Po sobotni tekmi smo se pogovarjali s prvim trenerjem moštva OK Autocommerce Dragutinom Baltićem...
10. 06. 2011
Skupščina Odbojkarskega kluba Olimpija je sprejela sklep o pripojitvi TVD Partizana Bled k OK Olimpija in hkrati o preimenovanju društva v Odbojkarski klub ACH Volley. Članska ekipe OK Olimpija bo odslej tudi uradno delovala pod okriljem Športnega društva Brezovica. V primeru TVD Partizana in ACH Volleya pa gre za formalizacijo postopka, ki smo ga začeli z odločitvijo Zbora TVD Partizana za selitev v Ljubljano.
20. 11. 2006
Radovljica, – Igralci Autocommercea to soboto, 28. oktobra, v domači dvorani v 7. krogu Srednjeevropske lige gostijo moštvo OK Varaždin.
05. 06. 2011
Maribor, 05. junija 2011 – Prvi junijski konec tedna je minil v znamenju dveh sicer nekoliko težje prisluženih zmag slovenske moške odbojkarske reprezentance, tokrat nad izbrano vrsto Hrvaške. In, če so varovanci selektorja Veselina Vukovića v soboto vknjižili zmago z rezultatom 3:0 v nizih, so v nedeljo zvečer za zmago morali odigrati kar pet nizov in od tega dva prepustiti gostom iz sosednje države. »Pozna se nam naša utrujenost iz pripravljalnega obdobja in relativno dolge klubske sezone, tako, da proti Hrvatom res nismo blesteli, toda ključno je, da smo zmagali,« je tekmi komentiral kapetan reprezentance in bivši igralec ACH Volleya, Tine Urnaut.
20. 11. 2006
Po zmagi OK Autocommerce na domačem terenu proti madžarskim državnim prvakom Vegyesz Kazincbarcika, ki se je končala s sijajnim končnim izidom 3:0 za domače moštvo, smo za mnenje povprašali nekatere akterje na obeh straneh.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?