Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
20. 11. 2006
Po sobotni tekmi smo se pogovarjali s prvim trenerjem moštva OK Autocommerce Dragutinom Baltićem...
10. 06. 2011
Skupščina Odbojkarskega kluba Olimpija je sprejela sklep o pripojitvi TVD Partizana Bled k OK Olimpija in hkrati o preimenovanju društva v Odbojkarski klub ACH Volley. Članska ekipe OK Olimpija bo odslej tudi uradno delovala pod okriljem Športnega društva Brezovica. V primeru TVD Partizana in ACH Volleya pa gre za formalizacijo postopka, ki smo ga začeli z odločitvijo Zbora TVD Partizana za selitev v Ljubljano.
20. 11. 2006
Radovljica, – Igralci Autocommercea to soboto, 28. oktobra, v domači dvorani v 7. krogu Srednjeevropske lige gostijo moštvo OK Varaždin.
05. 06. 2011
Maribor, 05. junija 2011 – Prvi junijski konec tedna je minil v znamenju dveh sicer nekoliko težje prisluženih zmag slovenske moške odbojkarske reprezentance, tokrat nad izbrano vrsto Hrvaške. In, če so varovanci selektorja Veselina Vukovića v soboto vknjižili zmago z rezultatom 3:0 v nizih, so v nedeljo zvečer za zmago morali odigrati kar pet nizov in od tega dva prepustiti gostom iz sosednje države. »Pozna se nam naša utrujenost iz pripravljalnega obdobja in relativno dolge klubske sezone, tako, da proti Hrvatom res nismo blesteli, toda ključno je, da smo zmagali,« je tekmi komentiral kapetan reprezentance in bivši igralec ACH Volleya, Tine Urnaut.
20. 11. 2006
Po zmagi OK Autocommerce na domačem terenu proti madžarskim državnim prvakom Vegyesz Kazincbarcika, ki se je končala s sijajnim končnim izidom 3:0 za domače moštvo, smo za mnenje povprašali nekatere akterje na obeh straneh.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?