Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
11. 09. 2020

Slovenski odbojkarski prvaki so na včerajšnji novinarski konferenci predstavili ekipo, načrte in cilje za prihajajočo sezono. Ta se bo pričela 21. septembra, ko bo v dvorani Tivoli v prvenstvu gostil Maribor. Vsaj na začetku si bo tekme lahko ogledalo do 500 gledalcev.


21. 08. 2020

Slovenski prvaki so dobili nasprotnike v glavnem delu lige prvakov. Žreb jim je namenil skupino C, v kateri so poleg Ljubljančanov še ruski velikan Zenit iz Kazana, nemški prvak Berlin Recycling Volleys, kot četrti član pa bo najboljša ekipa iz kvalifikacijske skupine G.


20. 08. 2020

Trenutna situacija s pandemijo Covid-19 je pošteno prevetrila dogajanje tudi na odbojkarskem trgu. Vse je precej negotovo, toda vodstvu slovenskih prvakov je uspelo to situacijo obrniti sebi v prid. Z veseljem se je v domače okolje vrnil slovenski reprezentant Gregor Ropret, ki zatrjuje, da ima visoke ambicije  in da ni prišel v Ljubljano končat svoje kariere.


11. 08. 2020

Slovenski prvaki so se včeraj v skoraj popolni postavi zbrali v Tivoliju in začeli s pripravami na novo sezono. Od skupno 14 članov sta bila odsotna le korektor Božidar Vučićević, ki se bo ekipi pridružil po obvezni karanteni, in bloker Amir Toukhteh, ki bo v Ljubljano prišel v začetku septembra.


24. 07. 2020

Po precej nenavadni sezoni, ki se je končala že 11. marca, je ekipa za prihodnjo hitro začela dobivati novo podobo. Znano je, da v Tivoli prihaja svetovno odmevno odbojkarsko ime, domači mladi upi in da ostajajo zvesta ljubljanskemu klubu tudi uveljavljena slovenska imena. Preden se začne vse skupaj zares, je svoj pogled na precej spremenjeno zasedbo zmajev delil glavni trener Matija Pleško.


20. 07. 2020

Kubanec Ricardo Calvo ne bo diktiral napadu oranžnih zmajev, kot je bilo sprva predvideno. Zaradi nemogočih okoliščin v zvezi z izdajo vizuma zaradi koronavirusa sta se klub in igralec dogovorila za prekinitev pogodbe. Vodstvo slovenskih prvakov je tako pod svoje okrilje pripeljalo Gregorja Ropreta!


08. 06. 2020

Aprila smo poročali, da se srbski korektor Božidar Vučićević seli v rusko prvo ligo k ekipi Gazprom-Ugra. Stvari so se v slabih dveh mescih obrnile in na koncu odvile tako, da bo 21-letnik tudi prihodnjo sezono zastopal barve slovenskih prvakov.


03. 06. 2020

ACH Volley Ljubljana se še naprej krepi. V lovu na novega udarnega člana ekipe je vodstvo bilo še kako uspešno – v vrste slovenskih prvakov je zvabilo Mitarja Djurića!


28. 05. 2020

Vodstvo slovenskih prvakov se je za enoletno sodelovanje dogovorilo z 19-letnim blokerjem Amirjem Hosseinom Toukhtehom.


20. 05. 2020

V domovino se iz Nemčije seli 22-letni libero Urban Toman. Gorenjec se je po uspešni sezoni v Frankfurtu sedaj dogovoril za sodelovanje s slovenskimi prvaki.


14. 05. 2020
»Lepo je bilo,« odgovori na vprašanje, kako bi opisal svojo kariero. Odločil se je, da bo prenehal z aktivnim igranjem in se posvetil novim izzivom. Ta se je hitro pojavil, saj bo Rok Satler v prihodnji sezoni pomočnik glavnega trenerja oranžnih zmajev.
07. 05. 2020

Po predčasnem zaključku sezone, v kateri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ubranili naslov pokalnih, srednjeevropskih in državnih prvakov, so vodstvo in strokovni štab že aktivni pri sestavi ekipe za naslednjo.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?