Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
09. 10. 2019

Na drugi uradni tekmi sezone so oranžni zmaji gostovali v Mariboru. Prvič so za ljubljansko ekipo v tej sezoni zaigrali libero Dagostino, prvi organizator igre Vilimanović in slovenski reprezentant Videčnik. Po izgubljenem prvem nizu so gostje dali v višjo prestavo in slavili s 3:1 (-23, 23, 14, 25).


05. 10. 2019

Na uvodnem srečanju sezone so v Tivoliju gostovali Kamničani. Še v ne kompletni letošnji postavi so oranžni zmaji po dobrem letu in pol morali priznati premoč gostom, ki so slavili s 3:0 (23, 24, 22).


04. 10. 2019

Na današnji predstavitveni novinarski konferenci v Grajski vinoteki Strelec je načrte, cilje in ostale novosti razkrila ekipa aktualnih slovenskih odbojkarskih prvakov. Sezona 2019/20 je za oranžne zmaje tik pred vrati, saj jih že jutri ob 18. uri na domačih tleh čaka ponovitev finala zadnjih let – derbi s Calcit Volleyjem.


23. 09. 2019

Ta konec tedna so oranžni zmaji sodelovali na prijateljskem turnirju 'Memorijal Velikana', ki ga je organiziral odbojkarski klub Vojvodina iz Novega Sada, in se vrnili domov z drugim mestom. Slovenske barve je zastopal še Calcit Volley, poleg prirediteljev pa so udeleženci turnirja bili tudi Zagrebčani.


12. 09. 2019

Odštevanje do evropskega prvenstva v odbojki je v zadnjih izdihljajih. Pred današnjim pričetkom težko pričakovanega največjega športnega dogodka v Sloveniji smo z oranžnimi zmaji obujali spomine na reprezentančne dni.


13. 08. 2019

Slovenski državni prvaki so se po trimesečnem premoru vrnili nazaj na delo v dvorano Tivoli. Pred prihajajočo sezono, v kateri bodo branili tri lovorike, so vsi obrazi ekipe znani, prav tako niso uganka vedno visoki cilji.


12. 06. 2019

Slovenski državni prvaki aktivno kreirajo ekipo za prihodnjo sezono, v kateri bodo znova tekmovali med najboljšimi evropskimi moštvi v Ligi prvakov. Dres kluba ACH Volley Ljubljana bo tako z novo sezono nosil tudi izjemno obetaven srbski korektor Božidar Vučićević.


07. 06. 2019
Ekipa ACH Volleyja Ljubljana počasi zaokrožuje svojo podobo za prihodnjo sezono. Postalo je znano, komu je poleg Srba Andrije Vilimanovića pripadlo mesto organizatorja igre. Zvestobo ljubljanskemu klubu je še peto leto zapored obljubil nekdanji dolgoletni reprezentant Rok Satler.
25. 05. 2019

Po sklenitvi nadaljnjega sodelovanja s Pavlovićem je vodstvu kluba v svojih vrstah uspelo zadržati še enega slovenskega reprezentanta. Matic Videčnik bo tako še naprej zastopal barve najboljšega slovenskega moškega odbojkarskega kluba.


22. 05. 2019

Po dveh sezonah v oranžnem dresu je sodelovanje z ljubljanskim klubom za novi dve leti podaljšal slovenski reprezentant Uroš Pavlović. Od blokerjev ima pri aktualnih državnih in pokalnih prvakih veljavno pogodbo še Diko Purić.


20. 05. 2019

Po koncu sezone, ko je selitev k zahodnim sosedom napovedal najboljši slovenski libero Jani Kovačič, je vodstvo kluba hitro začelo z iskanjem novega prostega igralca. Kvaliteto in potencial so prepoznali v dveh, in sicer med slovenske prvake prihajata Američan Kyle Dagostino in 19-letni Žiga Kumer.


15. 05. 2019

Ekipo odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, ki so bogati zbirki uspehov letos dodali še trojno krono – osvojili so pokal Slovenije, srednjeevropski pokal in državno prvenstvo – bo v naslednji sezoni še naprej vodil Matija Pleško.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?