Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
07. 06. 2019
Ekipa ACH Volleyja Ljubljana počasi zaokrožuje svojo podobo za prihodnjo sezono. Postalo je znano, komu je poleg Srba Andrije Vilimanovića pripadlo mesto organizatorja igre. Zvestobo ljubljanskemu klubu je še peto leto zapored obljubil nekdanji dolgoletni reprezentant Rok Satler.
25. 05. 2019

Po sklenitvi nadaljnjega sodelovanja s Pavlovićem je vodstvu kluba v svojih vrstah uspelo zadržati še enega slovenskega reprezentanta. Matic Videčnik bo tako še naprej zastopal barve najboljšega slovenskega moškega odbojkarskega kluba.


22. 05. 2019

Po dveh sezonah v oranžnem dresu je sodelovanje z ljubljanskim klubom za novi dve leti podaljšal slovenski reprezentant Uroš Pavlović. Od blokerjev ima pri aktualnih državnih in pokalnih prvakih veljavno pogodbo še Diko Purić.


20. 05. 2019

Po koncu sezone, ko je selitev k zahodnim sosedom napovedal najboljši slovenski libero Jani Kovačič, je vodstvo kluba hitro začelo z iskanjem novega prostega igralca. Kvaliteto in potencial so prepoznali v dveh, in sicer med slovenske prvake prihajata Američan Kyle Dagostino in 19-letni Žiga Kumer.


15. 05. 2019

Ekipo odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, ki so bogati zbirki uspehov letos dodali še trojno krono – osvojili so pokal Slovenije, srednjeevropski pokal in državno prvenstvo – bo v naslednji sezoni še naprej vodil Matija Pleško.


27. 04. 2019
Odbojkarski klub Bled vabi k sodelovanju usposobljenega odbojkarskega trenerja za naslednje srednjeročno razvojno obdobje, v katerem želijo izboljšati kakovost dela in postopoma zgraditi selekcije za tekmovanja v vseh kategorijah mladih do kasneje tudi članic in članov.
23. 04. 2019

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na tretji finalni tekmi končnice 1. DOL za moške še tretjič ugnali Kamničane in pred svojimi navijači slavili s 3:1 (19, 21, -16, 19). Za Ljubljančane je bil to že petnajsti zaporedni naslov državnih prvakov, šestnajsti skupno.


17. 04. 2019

Pred odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana je jutri v Tivoliju še tretja tekma finalne serije državnega prvenstva. V primeru nove zmage nad Calcit Volleyjem bo sezona za serijske slovenske prvake sklenjena.


15. 04. 2019

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so potrdili vodstvo v finalni seriji državnega prvenstva v gosteh. V Kamniku so bili boljši s 3:0 (23, 17, 19). Ljubljančani, ki so na prvi tekmi pred svojimi navijači slavili s 3:2, imajo tako že dve zmagi in jih do novega naslova loči le še ena zmaga. Tretja finalna tekma končnice bo na sporedu v četrtek, 18. aprila, ob 18. uri v ljubljanski dvorani Tivoli.


12. 04. 2019

Poleti je padla odločitev, da se želi posvetiti študiju. Decembra smo se mu na tekmi Ligi prvakov v Tivoliju zahvalili za neverjetnih 16 sezon v oranžnem dresu, več kot pol od tega jih je preživel v vlogi vzornega kapetana. Sedaj je uradno. Andrej Flajs je nazaj med profesionalnimi odbojkarji v oranžnem gnezdu!


10. 04. 2019

Na prvi finalni tekmi za naslov državnega prvaka sta se v Hali Tivoli pomerila stara znanca – ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Za izrazitega favorita veljajo Ljubljančani, a Kamničani so pokazali, da ne bodo poceni prodali svoje kože. Prve zmage v seriji treh so se po več kot dveh urah igre s 3:2 (20, -20, 21, -28, 16) veselili slovenski serijski prvaki.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?