Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
26. 02. 2019

Po dveh dramatičnih domačih obračunih Lige prvakov, ko so zmaji z Zenitom in Friedrichshafnom izgubili po petih nizih, imajo jutri zadnjo priložnost za zmago v Ligi prvakov. V Tivoliju bo gostoval francoski Chaumont, sicer kvalifikant, ki pa ima resne možnosti za napredovanje v četrtfinale elitnega tekmovanja.


24. 02. 2019
V predzadnjem krogu državne odbojkarske lige so slovenski prvaki gostovali pri Hočah. Po dobri uri igri so zaključili tekmo s 3:0 v svojo korist.
21. 02. 2019

Oranžni zmaji so se v zadnjem krogu srednjeevropske lige pomerili proti Mladosti iz Zagreba. Tekma, ki ni odločala o ničemer, saj so slovenski prvaki včeraj z zmago proti Dobu potrdili prvo mesto na lestvici, Zagrebčani pa brez možnosti za finale, je s 3:0 pripadla domačim igralcem.


20. 02. 2019

V predzadnjem krogu rednega dela MEVZE so oranžni zmaji v Tivoliju gostili drugouvrščeno Posojilnico z Doba. Nasprotniki, ki so v Ljubljano prišli brez 4 igralcev, med njimi tudi brez Mateja Köka, so se dva niza dostojno upirali, nato pa popustili in s 3:0 so slavili slovenski prvaki. Jutri ob 20. uri se bodo zmaji pomerili še z Zagrebčani.


18. 02. 2019

Čeprav so si odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana že krepko pred koncem rednega dela srednjeevropske lige zagotovili mesto na zaključnem turnirju, bo vseeno zanimivo spremljati zadnja dva kroga na domačih tleh. Oranžni zmaji bodo v sredo in v četrtek v Tivoliju gostili Dobljane ter Zagrebčane.


17. 02. 2019

Favorizirani serijski državni prvaki so tudi v Murski Soboti upravičili sloves favorita in z dodobra premešano zasedbo po vsega dobri uri igre brez posebnih težav s 3:0 ugnali domačo Panvito Pomgrad.


14. 02. 2019

Na peti tekmi Lige prvakov so se serijski slovenski prvaki pomerili proti nemškemu Friedrichshafnu. Čeprav obe ekipi zasedata zadnji dve mesti v skupini C, je vsaka točka pomembna in na svoj račun so domači igralci lahko prišteli še eno, žal pa sta dve odšli v Nemčijo.


14. 02. 2019

Na drugi domači tekmi Lige prvakov bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili nemški Friedrichshafen, ki ga vodi selektor aktualnih svetovnih prvakov – Vital Heynen.


12. 02. 2019

Prvo tekmo proti Friedrichshafnu so sredi novembra oranžni zmaji odigrali na nemških tleh, na sploh pa je bila to prva letošnja borba v Ligi prvakov. Po vrhunski igri v prvem nizu so slovenski prvaki v nadaljevanju popustili in zmage so se veselili varovanci Vitala Heynena. Kdo pa je pravzaprav ta Belgijec, ki velja za nekoliko kontroverznega trenerskega genija in je septembra Poljake pripeljal do zlata na svetovnem prvenstvu, leta 2014 pa Nemce do brona.


10. 02. 2019

V 15. krogu državne odbojkarske lige so v Tivoliju pri slovenskih prvakih gostovali Novomeščani. Domači so prišli do zmage po treh odigranih nizih, s tem pa je prvo zmago v trenerski vlogi na klopi ACH Volleyja Ljubljana zabeležil Matija Pleško.


06. 02. 2019

V treh nizih so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ugnali madžarsko Kazinbarciko, s katero so se srečali v 10. krogu srednjeevropskega prvenstva.


05. 02. 2019

Prvo februarsko nedeljo smo se na pokopališču v Ribnem blejski odbojkarji in številni drugi poslovili od našega velikega prijatelja Slavka Tomana iz Bodešč, ki nas je po dolgi in težki bolezni zapustil v njegovem 73-tem letu.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?