Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
29. 09. 2018
Odbojkarski klub Salonit Anhovo je v soboto, 29. 9. 2018, gostil turnir v spomin vsem preminulim kanalskim odbojkarjem. Na memorialu so poleg domače ekipe sodelovali še Calcit Volley in slovenski prvaki ACH Volley Ljubljana.
27. 09. 2018
Oranžni zmaji so še drugič v septembru odigrali prijateljsko tekmo proti Posojilnici Dob, tokrat v gosteh. Slovenski prvaki so bili boljši s 3:1.
24. 09. 2018

''Če prihajaš iz Kanala ob Soči, si obsojen na skoke z mosta,'' je pojasnil 21-letni Jure Okroglič. Sprejemalec, ki se več kot očitno ne spopada s strahom pred višino, bo v letošnji prvič zaigral v oranžnem dresu. Pred tem se je dve leti dokazoval pri Calcit Volleyju, z odbojko pa se je začel spogledovati doma v Kanalu.


21. 09. 2018
Po močnem pripravljalnem turnirju v Novem Sadu, je bil naslednji prijateljski preizkus za državne prvake v Italiji proti ekipi Kioene Pallavolo Padova. Po izenačeni borbi je zmaga s 3:2 pripadla domačinom.
17. 09. 2018
Ta konec tedna so oranžni zmaji nastopili na močnem pripravljalnem turnirju v Novem Sadu, ki je bil posvečen dvema preminulima legendama srbske odbojke – Žarku Petroviću in Radovanu Dabiću. Končen izkupiček Ljubljančanov sta bila dva poraza in ena zmaga, vendar je ta turnir za stratega zmajev, Andreja Urnauta, imel še dodaten pomen.
06. 09. 2018

'Odbojka je pa res dekliški šport! Sploh si ne predstavljam, da bi jo igral,' je dejal starejšemu bratu, ko je ta nekega dne prišel iz šole in izjavil, da je tam odbojka najpopularnejši šport. Kot kaže si je Jori Mantha skozi čas pošteno premislil, saj bo v letošnji krstni sezoni v oranžni trinajstici ACH Volleyja Ljubljana zaigral v najelitnejšem evropskem tekmovanju – Ligi prvakov.

14. 08. 2018

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni ligi prvakov.


31. 05. 2018

Da glavno ogrodje ekipe oranžnih zmajev ostaja v večji meri enako, potrjuje tudi podaljšanje pogodbe z blokerjem Dikom Purićem.


29. 05. 2018

Upravni odbor Evropske odbojkarske zveze (CEV) je sprejel pomembno in za slovensko odbojko zelo dobrodošlo odločitev. Namesto predvidenih kvalifikacij za uvrstitev v glavni del elitnega tekmovanja, bodo aktualni državni prvaki po zaslugi uspehov iz preteklih 3 sezon in novih pravil naslednje leto ponovno zaigrali v skupinskem delu lige prvakov.


25. 05. 2018

Dober mesec po zaključku sezone sta zvestobo ACH Volleyju Ljubljana tudi v prihodnje obljubila Jan Pokeršnik in Matija Pleško, sedaj pa se jima je pridružil še Rok Satler.


23. 05. 2018

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Matija Pleško je še za eno sezono podaljšal pogodbo z oranžnimi zmaji.


21. 05. 2018
Z veseljem sporočamo, da je sodelovanje z oranžnimi zmaji tudi v prihodnje potrdil fizioterapevt Jure Ivartnik.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?