Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
17. 02. 2019

Favorizirani serijski državni prvaki so tudi v Murski Soboti upravičili sloves favorita in z dodobra premešano zasedbo po vsega dobri uri igre brez posebnih težav s 3:0 ugnali domačo Panvito Pomgrad.


14. 02. 2019

Na peti tekmi Lige prvakov so se serijski slovenski prvaki pomerili proti nemškemu Friedrichshafnu. Čeprav obe ekipi zasedata zadnji dve mesti v skupini C, je vsaka točka pomembna in na svoj račun so domači igralci lahko prišteli še eno, žal pa sta dve odšli v Nemčijo.


14. 02. 2019

Na drugi domači tekmi Lige prvakov bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili nemški Friedrichshafen, ki ga vodi selektor aktualnih svetovnih prvakov – Vital Heynen.


12. 02. 2019

Prvo tekmo proti Friedrichshafnu so sredi novembra oranžni zmaji odigrali na nemških tleh, na sploh pa je bila to prva letošnja borba v Ligi prvakov. Po vrhunski igri v prvem nizu so slovenski prvaki v nadaljevanju popustili in zmage so se veselili varovanci Vitala Heynena. Kdo pa je pravzaprav ta Belgijec, ki velja za nekoliko kontroverznega trenerskega genija in je septembra Poljake pripeljal do zlata na svetovnem prvenstvu, leta 2014 pa Nemce do brona.


10. 02. 2019

V 15. krogu državne odbojkarske lige so v Tivoliju pri slovenskih prvakih gostovali Novomeščani. Domači so prišli do zmage po treh odigranih nizih, s tem pa je prvo zmago v trenerski vlogi na klopi ACH Volleyja Ljubljana zabeležil Matija Pleško.


06. 02. 2019

V treh nizih so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ugnali madžarsko Kazinbarciko, s katero so se srečali v 10. krogu srednjeevropskega prvenstva.


05. 02. 2019

Prvo februarsko nedeljo smo se na pokopališču v Ribnem blejski odbojkarji in številni drugi poslovili od našega velikega prijatelja Slavka Tomana iz Bodešč, ki nas je po dolgi in težki bolezni zapustil v njegovem 73-tem letu.


05. 02. 2019

V 14. krogu državnega prvenstva so odbojkarji ACH Volleyja gostovali v Kranju, kjer so sicer izgubili niz, vendar preostale tri suvereno pospravili v svoj žep in zabeležili novo zmago.


31. 01. 2019

V četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov so oranžni zmaji v Moskvi odigrali drugo tekmo z Zenitom iz Sankt Peterburga. Slovenski prvaki so odlično vstopili v obračun, vendar na koncu klonili s 3:0.


31. 01. 2019

Serijski slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, bodo danes v Ligi prvakov gostovali pri Zenitu iz Sankt Peterburga. Vendar pa tudi Rusi ne bodo tisti pravi domačini, saj bosta ekipi tekmo odigrali v Moskvi.


26. 01. 2019

Na tekmi 13. kroga državnega prvenstva so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili OK Maribor. Prepričljivo so bili s 3:0 boljši gostitelji.

 

23. 01. 2019

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v srednjeevropski ligi premagali avstrijski Waldviertel s 3:1. Ljubljančani so že uvrščeni na zaključni turnir, ki bo sredi marca na Dobu.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?