Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
28. 03. 2011

Radovljica, 28. marec 2011 - Po zelo pestrem zaključku tedna, v katerem je moštvo ACH Volleya  še zadnjič v »gosteh« premagalo  tekmeca iz Krope in se kot edino neporaženo moštvo uvrstilo v četrtfinalne državnega prvenstva, se tekme nadaljujejo  v nezmanjšanem ritmu. Ob koncu tedna se je končal tudi zaključni turnir lige prvakov v italijanskem Bolzanu, na katerem je slavil gostitelj turnirja, moštvo Trentina pred drugo uvrščenim ruskim moštvom Zenita iz Kazana, ki je v letošnji sezoni izločil ACH Volley iz nadaljnjega evroligaškega tekmovanja. S tem je zaključena še ena evroligaška sezona, vse misli pa so zdaj dokončno usmerjene v zaključek državnega prvenstva.

27. 03. 2011

Odbojkarji ACH Volleya so se odzvali povabilu Kriznega centra Kresnička, Centra za socialno delo Radovljica in se ob Dnevu prostovoljnosti pridružili prostovoljcem na razstavni stojnici pred Merkator centrom v Lescah.  Ob tem so sodelovali tudi z animacijsko skupino in se, skupaj z ostalimi obiskovalci in naključnimi mimoidočimi tudi pozabavali. Pomerili so se v žongliranju, pikadu in drugih družabnih igrah. ACH Volley že nekaj let sodeluje s Kresničko, saj na vseh svojih tekmah v Radovljici zbira prostovoljne prispevke za delo centra in tako pomaga k njihovim aktivnostim, ki so usmerjene v delo pomoči potrebnih otrok in mladostnikov na tem koncu Gorenjske. FOTOGALERIJA

25. 03. 2011

Radovljica. 25. marec 2011 -  UKO Kropa: ACH Volley 2:3 (20:25, 25:22, 25:22, 21:25, 6:15). Srednja gostinska šola. Gledalcev 500. Sodnika: Hrovat (Begunje na Gorenjskem), Brčinovič (Žirovnica). ACH Volley: Flajs 6, van Dijk 9, Šket 21, Petković 4, Kamnik, Vinčić, Kovačević 17, Fabjan- libero, Jakopin 6, Vidič 10. Trener Igor Kolaković. UKO Kropa: Jereb 1, Potočnik 18, Mikolič, Goričnik, Šolar, Hrovat, Todorovič- libero, Kržišnik, Zupanc 8, Slabe 14, Hrast, Stavbar 8, Bogožalec 23, Mihelčič- libero. Trener: Luka Slabe.

 

24. 03. 2011

Radovljica, 24. marca 2011 - Po vrnitvi iz Innsbrucka, kjer je ekipa ACH Volleya že četrtič  osvojila naslov srednjeevropskega prvaka,  so si igralci in strokovno vodstvo privoščili dan počitka. V sredo, v večernih urah pa so že nadaljevali s treningi, saj jih do konca tega meseca, in po tem v aprilu, čaka še ena, pravzaprav najpomembnejša naloga – osvojitev državnega prvenstva, kar je zagotovo strateški in siceršnji imperativ kluba.  Le državni prvak ima namreč naslednje leto zagotovljeno mesto v evropski ligi prvakov, zato so ta hip vse misli odbojkarjev ACH Volleya usmerjene v končnico državnega prvenstva. Tako bodo v petek, 25. marca  aktualni državni prvaki Slovenije v odbojki za moške, ekipa ACH Volley odigrala zadnjo tekmo modre skupine. Tekma bo potekala sicer v domicilni dvorani našega moštva, toda tokrat bodo siceršnji domačini ponovno – gostje. Športna dvorana SGTŠ Radovljica je namreč tudi domicilna dvorana moštva  UKO Kropa, ki bo tokratni gostitelj zadnje tekme tega dela prvenstva.

22. 03. 2011

Innsbruck, 22. marec 2011 – Po izjemno razburljivem, a vsekakor pričakovanem razpletu zaključnega turnirja štirih najboljših moštev srednjeevropske lige v Innsbrucku, ki je potekal v nedeljo, 20. in ponedeljek, 21. marca letos, smo nekatere udeležence finalne tekme za prvo mesto vprašali za komentar in oceno tekme.  Ponovna ubranitev lovorike s strani ACH Volleya  je nedvomno bil eden izmed imperativov letošnje sezone. Po drugi strani pa so imeli gostitelji že kar nekaj razlogov, da ta naslov ponovno napadajo. Tekme med ACH Volleyem in Hypo Tirolom so nedvomno dobile upravičen sloves derbijev, saj sta obe ekipi tudi udeleženki evropske lige prvakov. Neporavnanih računov je tako precej - iz leta v leto celo več - zato pa so njuna srečanja toliko bolj napeta in zanimiva. Tudi euforična? »Zagotovo, saj sem to od svojih fantov nocoj tudi izrecno zahteval….,« nam je med drugim dejal tudi prvi trener moštva Igor Kolaković.

22. 03. 2011
 

Innsbruck, 22. marec 2011 – Prvi letošnji pomladanski dan se lepše ni mogel končati: moštvo ACH Volleya je v ponedeljek zvečer, 21. marca sredi Innsbrucka zabeležilo še zadnjo zmago v svoji letošnji srednjeevropski ligaški sezoni in z rezultatom 3:0 v nizih spravilo na kolena najhujšega tekmeca te lige, moštvo Hypo Tirola. Hkrati je ta zmaga pomenila tudi že četrto osvojitev naslova prvaka srednjeevrospke lige. S tem je ACH Volley uresničil še drugi visoki cilj sezone 2010/2011. FOTOGALERIJA

20. 03. 2011

Innsbruck, 20. marec 2011 -  Polfinalni izločilni boji finalnega turnirja četverice najboljših moštev letošnje srednjeevropske lige v univerzitetni športni dvorani v Innsbrucku so se začeli s tekmo gostitelja turnirja, moštva Hypo Tirola proti drugemu avstrijskemu moštvu, Aich Posojilnica Dob. Napet boj pa se je končal po pričakovanjih in z zmago Hypo Tirola in rezultatom 3:1 v nizih. Z nekaj zamude pa se je začela  tudi druga tekma današnjega polfinala med ACH Volleyem in moštvom Mladost Marina Kaštela. Druga tekma je privabila nekaj več kot 600 gledalcev, nekaj deset med njimi je bilo tudi zvestih navijačev ACH Volleya. Končala se je prav tako s pričakovano zmago ACH Volleya in rezultatom 3:0 v nizih  (25:16; 28:26; 25:23). FOTOGALERIJA

18. 03. 2011

Radovljica/Innsbruck, 18. marca 2011 – V avstrijskem Innsbrucku tečejo še zadnje priprave na prihod treh gostujočih ekip, ki se bodo skupaj z gostitelji, moštvom Hypo Tirola udeležile zaključnega turnirja četverice najboljših v srednjeevropski ligi. »Upamo, da igranje na domačem terenu vendarle predstavlja našo prednost. V nedeljo se bo naša ekipa spopadla z Dobom, ki smo ga v rednem delu tekmovanja že premagali z rezultatom 3:1 v nizih, čeprav takrat niti nismo bili v polni sestavi. Vemo, da moramo vršiti pritisk s servisom, ker imajo Dobljani zelo dobrega podajalca. Ključen bo tudi naš blok. Toda, računamo na zmago in na to, da se bomo v finalu srečali z Bledom. Jasno pa je, da je Bled absolutni favorit,« je v teh dneh dejal glavni trener Hypo Tirola Stefan Chrtiansky.

 

16. 03. 2011

Radovljica, 16. marec 2011 - Konec tedna se ekipa ACH Volleya  odpravlja na zaključni turnir najboljših štirih ekip srednjeevropske lige, ki bo letos potekal na Tirolskem, točneje v Innsbrucku, katerega gostitelj je ekipa Hypo Tirola. Odbojkarji  ACH Volleya potujejo v Avstrijo kot prvo uvrščena ekipa rednega dela prvenstva. V 18. krogih rednega dela so naši prvaki zmagali 17 tekem, izgubili le eno, in sicer proti gostitelju zaključnega turnirja  Hypo Tirolu, tesno z rezultatom 2:3 v nizih. Moštvo ACH Volleya se v polni sestavi  odpravlja na pot v soboto dopoldan. Prva tekma polfinala bo odigrana v nedeljo ob 18. uri med Hypo Tirolom in SK Posojilnico Dob, druga pa ob 20.15 med ACH Volleyem in OK Mladost Kaštela. Tekmi za tretje in prvo mesto pa bosta odigrani v ponedeljek zvečer.

12. 03. 2011

Murska Sobota, 12. marca 2011 – Polna dvorana Osnovne šole I v Murski Soboto je tudi nocoj pokala po šivih. Več kot tisoč gledalcev, med njimi tudi kar nekaj zvestih navijačev z Gorenjske, je uživalo v dobri in napeti tekmi modre skupine državnega prvenstva med ekipami Panvita Galex in ACH Volley. Gostitelji, kljub borbeni igri vendarle niso uspeli vzeti gostom z Gorenjske niti niza, tako, da je moštvo ACH Volley tudi to tekmo zaključilo s polnim izkupičkom 3:0 v nizih (19-25;23-25; 23:25) in se vrnilo domov neporaženo.

11. 03. 2011

Radovljica, 11. marca 2011 - »V Mursko Soboto prihaja ACH Volley. Da, prav ste slišali. Gre za blejski ACH, ki je lani nastopal na finalu lige prvakov in s tem dosegel največji uspeh klubske slovenske odbojke. Gre za ACH, ki v srednjeevropski ligi nima tekmeca in vodi v domačem prvenstvu. V soboto, 12. marca ob 19.00 uri, se bodo z njimi pomerili odbojkarji Panvite Galex. Gre torej za obračun, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Naj športna dvorana osnovne šole I Murska Sobota  poka po šivih! Naj Blejci začutijo našo moč!« - so na svoji spletni strani zapisali gostitelji sobotne tekme modre skupine državnega prvenstva. Vabilo, obet in hkrati izziv, tako za odbojkarje kot tudi za navijače ACH Volleya.

09. 03. 2011

Radovljica, 9. marca 2011 -  Srednja gostinska in turistična šola. Gledalcev 100. ACH Volley: Marchiol Vodi (25:17, 25:11, 25:23) ACH Volley: Flajs 15, Lewis 1, van Dijk 15,  Vinčić 3, Fabjan- libero, Rašič 7, Jakopin 6, M. Vidič 8. Trener: Igor Kolaković. Marchiol Vodi: D. Koncilja 3, Krivec 1, Basaneže 3, Bregant 14, Stanič, Čabarkapa 8, P. Vidič- libero, Polgar 4, Kuburović 5, M. Koncilja, Sirk-libero. Trener: Dejan Primožič. FOTOGALERIJA

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?