Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
26. 08. 2011
Maribor, 26. avgusta 2011 – V mariborski Lukni je v polnem teku še eden izmed močnih pripravljalnih turnirjev slovenske reprezentance. Obiskali smo odbojkarje ACH Volleya in jim zastavili nekaj aktualnih vprašanj.
26. 08. 2011
Varna (Bolgarija), 26. avgusta 2011 – Začetek sezone moštva ACH Volley v ljubljanskem Tivoliju poteka pod budnim očesom glavnega trenerja Igorja Kolakovića, ki se trenutno nahaja v Bolgariji.
24. 08. 2011
Ljubljana, 23. avgust 2011 – V sezoni 2011/2012, ki so jo odbojkarji ACH Volleya začeli v teh dneh, smo vrsti novostim in spremembam dodali še eno – novo spletno stran. Dobrodošli!
23. 08. 2011

Ljubljana, 23. avgust 2011 – Mala športna dvorana ljubljanske hale Tivoli je sinoči doživela svoj ognjeni krst. Odbojkarji ACH Volleya so v njej namreč opravili svoj prvi uradni trening.

 

05. 08. 2011

Ljubljana, 04. avgust 2011 – Poletje, ki niti ne kaže svoje prave, običajne podobe in nas pretirano ne navdušuje s svojimi toplo-hladnimi valovanji, se vendarle preveša v svojo drugo polovico. To je hkrati čas, ko tečejo zadnje priprave na začetek odbojkarske sezone in  le ta poteka v vrstah novopečenega ljubljanskega kluba ACH Volley, vendarle nekoliko drugače kot doslej. Večina članov moštva je že zbranih na reprezentančnih pripravah v Mariboru, v Kranjski Gori se tudi že nahaja glavni trener ACH Volleya, Igor Kolaković, sicer v vlogi selektorja srbske reprezentance, nekaj tistih igralcev, ki  v tem drugem delu niso prejeli povabilo slovenskega selektorja Veselina Vukovića, pa ta čas uživa še zadnje počitniške dneve pred sezono, ki jih čaka.

08. 07. 2011

Maribor, 08.07.2011 – Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance  pred zadnjim dejanjem evropske lige lahko računa na domala vse svoje varovance, še posebej na Alena Šketa, Matevža Kamnika in zdaj tudi Vida Jakopina. Slednji je, kot kaže saniral svojo poškodbo, in že od ponedeljka trenira s polno močjo. Šket se je vrnil v igro že pred zadnjo tekmo proti Hrvatom, Kamnik še nekoliko prej. »Tudi težave s hrbtom in kolenom Dejana Vinčića so preteklost,«  pravi Veselin Vuković.

05. 07. 2011

Ljubljana, 05. julija 2011 – Odbojkarski klub ACH Volley je danes izpeljal svojo prvo novinarsko konferenco kot ljubljanski klub na kateri je med drugim predstavil tudi nov simbol kluba – oranžnega zmaja, sicer simbol Ljubljane.  Pravzaprav gre za nadgrajen obstoječi in v Evropi že prepoznaven logotip moštva, ki odraža, kot je na predstavitvi dejal tudi njegov avtor, oblikovalec David Fartek iz agencije ArnoldVuga, kulturo športnega duha, ki „smo ji tudi na simbolni ravni dodali bojevitost, ognjevitost. Logotip ACH Volley je poslej okrogel in, če je že glava zmajeva, potemtakem tudi zadnja črka v znaku, to je črka Y, s kančkom hudomušnosti simbolizira zmajev rep, a tudi puščico, ki kaže smer – navzgor...”, je dejal Fartek. FOTOGALERIJA

02. 07. 2011
Dunaj, 02 . julija 2011 – V čudovitih prostorih sodobne stolpnice sredi Dunaja, UNIQUE  Tower, je sinoči potekal tradicionalni žreb skupin evropske lige prvakov za sezono 2011/2012. V ženski konkurenci bo letos nastopilo 20 klubov, v moški pa 24 klubov.  Ljubljanskemu moštvu ACH Volley je žreb namenil skupino F in za nasprotnike določil moštva PGE Skra Belchatow, Poljska, Tours VB, Francija in Budvanska Rivijera, Črna Gora.  »Kot vsako leto, vsi klubi, ki nastopajo v ligi prvakov so odlični. Žreb pa po tem določi ekipe, ki so poseben izziv. Nam je letos določil Poljake, Francoze in Črnogorce, ekipe glede katerih vemo, da jih je mogoče premagati,  kjer verjamemo, da smo zato dovolj močni in dovolj izkušeni. Zato vsekakor računamo na uvrstitev  v nadaljnje tekmovanje. Naš cilj namreč še naprej ostaja finalni turnir lige prvakov,« je rezultat žreba komentiral predsednik UO ACH Volley, Rasto Oderlap.
14. 06. 2011

Bled, 14. junija 2011 -  Vodstvo ACH Volleya se je po šestih letih tekmovanja v srednjevropskiu ligi in po štirih osvojenih naslovih prvaka tega tekmovanja odločilo, da se v sezoni 2011/2012 od te lige poslovi. »Pričakovali smo, da bo srednjeevropska liga v vseh teh letih naredila tako organizacijko kot tekmovalno nekaj korakov naprej oziroma več naredila na popularizaciji odbojke in dvigu kakovosti tekmovanj. Do tega žal ni prišlo, zato nam niti ni preostalo kaj drugega, kot da se od te lige poslovimo in usmerimo v državno prvenstvo.  S tem bomo nedvomno dvignili kakovostno raven domačega tekmovanja. Hkrati bomo izpad mednarodnih tekem, ki smo jih igrali v okviru srednjeevropske lige nadoknadili z vrsto prijateljskih dvobojev  z moštvi italijanske lige ali s tekmami proti ekipam drugih kakovostnih in tudi konkurenčnih evropskih  lig,« je odločitev o prekinitvi sodelovanja z MEVZO komentira predsednik UO ACH Volley, Rasto Oderlap.

 

Odnosi z javnostmi

11. 06. 2011

Pod Ribensko goro, 10. junija 2011  - Za sonce je bila zadolžena Petra. Kaj je čarala, ne vem, a je petek popoldan, tam na pomladno zelenem travniku pod Ribensko goro, sonce zasijalo celo v polnem sijaju. Nekje okrog 15. ure je prikorakala prva deklica v spremstvu očeta. In po tem se je prikazal še en mali-veliki par. Pa še eden in še eden… Naposled jih je Štefan urno preštel: »Ivanka, zapiši: 120 jih je po ta malem….«.  Toliko in še več otrok in njihovih staršev, vsi po vrsti ACH Juniorji, so se namreč odzvali povabilu in se ob koncu zanimive, z odbojko nabite sezone udeležili zaključnega piknika,  v katerega je -  roko na srce - spričo izjemno deževnega vremena v zadnjih dneh malokdo verjel. Toda, Petra in Matjaž sta bila vztrajna in tudi zato je posijalo sonce na veselje vseh, ki smo se minuli petek družili ob živ-žavu najmlajših, nadobudnih odbojkarjev. In naj ob tem še kdo poreče, da bo odbojka na tem koncu Gorenjske zamrla!? Ma ni šans!

10. 06. 2011

Ljubljana, 10. junija 2011 – Skupščina Odbojkarskega kluba Olimpija je sprejela sklep o pripojitvi TVD Partizana Bled k OK Olimpija in hkrati o preimenovanju društva v Odbojkarski klub ACH Volley. Članska ekipe OK Olimpija bo odslej tudi uradno delovala pod okriljem Športnega društva Brezovica. V primeru TVD Partizana in ACH Volleya pa gre za formalizacijo postopka, ki smo ga začeli z odločitvijo Zbora TVD Partizana za selitev v Ljubljano.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?