Arhiv novic
Leto:
Mesec:
Ključne besede:
04. 01. 2011

Budva/Radovljica, 04. januarja 2011 – Moštvo ACH Volleya je v ponedeljek proti večeru prispelo iz Splita v Budvo in tudi opravilo prvi krajši trening. Po današnjem dopoldanskem premoru pa jih proti večeru čaka uradni trening in dokončna priprava na jutrišnjo tekmo in črnogorskega evroligaškega nasprotnika. Le ta pa od začetka sezone, kot pravijo v njihovih vrstah, nima pravega tekmovalnega ritma, saj odbojkarji Budvanske Rivijere nimajo težkih nasprotnikov. Za nameček je ta hip črnogorsko državno in pokalno prvenstvo dokaj slabe kakovosti, tako, da niti sami pravzaprav ne vedo, v kakšni formi so.

02. 01. 2011

Kaštela, 02. januarja 2011 –  Mladost Kaštela – ACH Volley 0:3 (21:25;18:25;18:25). Mladost Kaštela: Vedran Božić (6), Mario Močić , Aleksandar Mitev (4), Ivan Tropan , Ivan Ćosić (4), Ante Staničin Lukas , Ante Šuker (9), Dejan Skočić (3), Ivan Rančić (3), Aleksander Milkov (11), Goran Brozić (L), Josip Kovačević (1). Trener: Fabijan Ćosić.

ACH Volley: Andrej Flajs (10), Daniel Lewis (L), Kay van Dijk (12), Alen Šket , Vlado Petković (4), Matevž Kamnik, Adam Simac (10), Dejan Vinčić, Aleš Fabjan, Milan Rašić (7), Vid Jakopin (11), Matej Vidič. Trener: Igor Kolaković.

30. 12. 2010

Radovljica, 30. december 2010 – Leto nezadržno gre h koncu in v odbojkarskih vrstah ACH Volleya vlada nekakšno zatišje, saj je od zadnje tekme in hkrati prvega že doseženega cilja sezone – vnovične osvojitve  Pokala Slovenije, minilo že več kot teden dni.  A zatišje je zgolj navidezno,  saj so si igralci, kot pravi tudi njihov kapetan Andrej Flajs, privoščili ne le nekaj dni počitka in si tako nabrali novih moči za nadaljevanje sezone že drugi dan novega leta. “Ta teden smo izrabili priložnost in trenirali malo več v fitnesu, tako, da bomo dovolj  kondicijsko pripravljeni za zadnje dve tekme LP in za drugi del interlige. Čeprav je to prednovoletni čas, je že nekaj let tako, da tekme sledijo takoj po novem letu, in si kakšnega večjega praznovanja sploh ne privoščimo, saj prave priložnosti za to ni. Toda, mi se ne pritožujemo, saj smo navajeni takšnega ritma,« pravi Flajs.

24. 12. 2010
Foto:BOBO

Ljubljana,  24. December 2010 -  V dneh, ko se za moštvo ACH Volley zaključuje sanjsko leto, se vrstijo tudi slavnostni dogodki. Člani moštva ACH Volleya so se tako prvič v zgodovini kluba udeležili sprejema za najboljše športnice in športnike Slovenije, ki ga vsako leto pripravi Predsednik države, dr. Danilo Türk. Na tem sprejemu je dr. Türk podelil državna odlikovanja, med katerimi tudi Zlati red za zasluge, ki ga je prejel svetovni boksarski prvak, Dejan Zavec. Sprejem je potekal  v sredo, 22. decembra zvečer v veliki dvorani Predsedniške palače v Ljubljani.  Le uro za tem, pa so se odbojkarji ACH Volleya udeležili tudi tradicionalne prireditve Športnik leta 2010, ki je potekala v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. FOTOGALERIJA

22. 12. 2010

Radovljica, 22. december 2010 - Moštvo ACH Volleya, aktualni srednjeevropski, državni in vnovični pokalni prvak Slovenije, je prejelo povabilo Evropske odbojkarske federacije (CEV), da se prijavi na razpis za organizacijo finalnega turnirja četverice najboljših moštev evrolige v sezoni 2010/2011, ki bo 26. in 27. marca 2011. Uprava kluba se je odločil, da se na razpis prijavi v razpisnem roku, to je do 7. januarja 2011. Odločitev o tem, komu bo po tem dejansko tudi zaupana organizacija finalnega turnirja, pa bo znana 14. januarja 2011, o čemer bomo javnost tudi obvestili.

22. 12. 2010

Nova Gorica, 21. December 2010 – V organizaciji odbojkarskega moštva Marchiol Vodi je že drugič zapored potekal finalni turnir Pokala Slovenije v Novi Gorici, ki pa je že šestič , sicer pa petič zapored pripadel moštvu ACH Volleya. Tokrat je bilo prizorišče športna dvorana OŠ Milojke Štrukelj, v finalnem boju pa so se pomerili gorenjski moštvi, ACH Volley v vlogi branilca pokalne lovorike, in moštvo UKO Kropa, predvsem eno izmed prijetnih presenečenj letošnje odbojkarske sezone. Tekma je bila zelo zanimiva, a ni puščala dvoma o favoritu in končnem zmagovalcu, saj so odbojkarji ACH Volleya z maksimalnim izkupičkom 3:0 v nizih ugnali Korparje. Trije odbojkarji ACH Volleya so hkrati prejeli tudi posebna priznanja. FOTOGALERIJA

20. 12. 2010

Nova Gorica, 20. decembra 2010 – Marchio Vodi : ACH Volley 0:3 (29:31; 18:25;14:25). Dolgih pet setov je potrebovalo moštvo UKO Kropa, da je zlomilo kanalski Salonit in se kot precejšnje presenečenje letošnje odbojkarske sezone na sploh prebilo do svojega prvega pokalnega finala. Hkrati je to bil tudi svojevrsten uvod v drugo pokalno polfinalno tekmo, v kateri sta se pomerili moštvi ACH Volley in gostitelj turnirja, Marchiol Vodi. ACH Volley: Andrej Flajs (9), Daniel Lewis (L), Alen Šket (15), Vlado Petković, Matevž Kamnik (12), Dejan Vinčić (5), Uroš Kovačević (1), Aleš Fabjan (1), Vid Jakopin (13), Matej Vidič (10).Trener: Igor Kolaković. Marchiol Vodi: Daniel Koncilja (7), Boštjan Krivec (2), Gregor Sabaneže (7), Igor Orel, Janko Bregant (7), Matjaž Stanič, Dejan Čabarkapa (6), Primož Vidič (L), Tihomir Polgar (7), Strahanja Kuburović , Mario Koncilja , Zlatko Pulko , Gregor Sirk (L). Trener: Dejan Primožič.

19. 12. 2010

Nova Gorica/Radovljica, 19. december 2010 – V ponedeljek, 20. decembra popoldan in zvečer bodo na odbojkarskem sporedu zaključni dvoboji za letošnji Pokal Slovenije v konkurenci moških klubov. Organizator tekmovanja je znova odlična ekipa Marchiola Vodi, ki jo vodi športni direktor Uroš Stanič, tako, da se bo odbojkarskim sladokuscem znova ponudila lepa priložnost uživati v dobri odbojki. Branilci naslova bodo znova člani moštva ACH Volley, ki se jim bodo poskušali postaviti po robu odbojkarji Marchiola Vodi, Salonita Anhovo in UKO Kropa – zadnji kot posebno presenečenje letošnje sezone. Toda, moštvo ACH Volley zlahka ne bo popustilo, saj ima dolgo klop in trinajst odlično razpoloženih igralcev, na čelu z glavnim trenerjem Igorjem Kolakovićem.

19. 12. 2010

Radovljica, 19. december 2010 – Le dan po zaključku obeleževanja 40. obletnice OK Bled/ ACH Volley, ki smo jo aktivno in hkrati slovesno opravili v soboto, 18. decembra v radovljiški športni dvorani, so vtisi še zveži in misli prijazne. Med udeleženci smo izbrali kar nekaj legendarnih imen, ki so krojili pestro usodo našega kluba od samih začetkov do danes in jih povprašali to in ono o visokem jubileju, praznovanju, Turnirju generacij, veselju do druženja, dejstvu, da je  danes marsikomu  pravzaprav v čast, da je lahko bil in je  še vedno zraven. Dodajmo še, da smo ob tej priložnosti prvemu predsedniku kluba, Zdravku Siliču ob tem častitljivem jubileju podarili šen posebno darilo: čudovit svečnik, delo Rajka Šolarja, umetniško kovaštvo Kamna Gorica, ki je tudi sam nekoč bil  prizadevni član našega kluba. In še eno malce spregledano dejstvo: v tem letu mineva tudi 15 let od prve blejske ženske in 10 let od prve moške odbojkarske lovorike.

18. 12. 2010

Radovljica, 18. december 2010 – »...tudi prihodnje leto,« so si bili enotni udeleženci Turnirja, ki je potekal v športni dvorani Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici to soboto od 12. do 16. ure. Na Turnirju se je zbralo izjemno veliko število bivših in sedanjih članov, igrala pa so štiri moštva po 10 odbojkarjev. Ekipe so bile dejansko zelo pestro sestavljene, k derbijem pa so pristopili nadvse resno. Zato ni manjkalo atraktivnih akcij in spektakularanih točk. Zmagovalci pa so bili dobesedno – vsi! FOTOGALERIJA

18. 12. 2010

Radovljica, 18. december 2010 -  Srednjeevropska liga, 11 tekma ACH Volleya; ACH Volley: Posojilnica Dob 3:0 (25:17, 25:14, 25:9). Gledalcev 500. Sodnika: Brlas, Stipaničev (oba Hrvaška). ACH Volley: Flajs, van Dijk 11, Šket, Petković 5, Simac 4, Vinčić, Kovačević 10, Fabjan- libero, Jakopin 10, Vidič 6. Trener Igor Kolaković. Posojilnica Dob: Kosl 3, Hruška 1, Sanko, Ivartnik- libero, Koch, Valov 2, Divis 4, Grut 6, Pušnik, Kasnik, Leeb, Reiser 4, Todorov 4. Trener: Igor Šimunčić. FOTOGALERIJA

18. 12. 2010

Radovljica, 18. december - Odbojkarje ACH Volleya čaka danes zvečer,  ob 20. uri  nova težka tekma in vnovična preizkušnja. Med seboj se bosta udarili vodilni ekipi srednjeevropske lige, saj je gostujoče moštvo iz Doba letos trdno drugo na lestvici te lige.  Vodi pa ACH Volley, ki v letošnji sezoni še ne pozna poraza. Pa ne samo v srednjeevropski ligi. Nepremagani so tudi v ligi prvakov in v Pokalu Slovenije.  Zmaga ACH Volleya bi utrdila njihovo prvo mesto na lestvici, morebitni poraz z rezultatom 3:1 ali 3:0, pa bi jih potisnil iz prvega mesta na drugo, saj so Dobljani prvo letošnjo medsebojno tekmo izgubili z rezultatom 3:2.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?