Novice

SLAVNOSTNI UVOD V NOVO SEZONO

 
 
Na sinočnji javni predstavitvi so se posamično predstavili vsi igralci, strokovni del pa je predstavila ekipa trenerjev na čelu z Dragutinom Baltičem. O pričakovanjih v novi sezoni in aktivnostih, ki čakajo moštvo, pa so v nadaljevanju spregovorili častni predsednik ekipe in generalni direktor ACH, d.d., mag. Herman Rigelnik, predsednik kluba Rasto Oderlap in izvršni direktor kluba Gregor Humerca. Zbranim je sinoči spregovoril tudi Damijan Vuk, direktor ACH-jeve družbe Avto Triglav, ki je v imenu družbe moštvu ACH Volleya predal v uporabo vozila Fiat Grande Punto. S tem je postala družba Avto Triglav uradni prevoznik moštva.
 

Foto:BOBO

 

Pred moštvom ACH Volleya pa je v sezoni 2007/2008 izjemno zahtevna naloga. ACH Volley je namreč branilec kar štirih naslovov, saj so pokalni in državni prvaki Slovenije, so prvaki srednjeevropske lige (interlige) in so prvaki evropskega Top Teamsa.  Zaradi izjemnih uspehov pa je moštvo za letošnjo sezono pridobilo posebno povabilo za nastopanje tudi v evropski Ligi prvakov. In to je oreh, ki ga morajo streti, so povedali na sinočnji predstavitvi.

 

Foto:BOBO

 
Ob koncu dodajmo, da se je sinočnjega dogodka v avli poslovne stavbe ACH d.d. udeležilo tudi nekaj znanih osebnosti. Zbrani so prav posebej pozdravili starosto slovenske odbojke, mag. Viktorja Krevsla ter veslaško legendo in vnovičnega svetovnega veslaškega prvaka Iztoka Čopa. Dodajmo še, da sta oba tudi zvesta navijača in redna gosta tekem našega moštva v Radovljici.  Sicer so med gosti bili tudi kolesarji novomeške Adrie Mobil in speedwayist Matej Žagar.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?