Novice

Slovenski derbi v Tivoliju

Ljubljana, 9. november 2012 – V dvorani Tivoli bo v soboto, 10. novembra, slovenski derbi v tekmovanju MEVZA, na sporedu bo namreč tekma med slovenskim prvakom in podprvakom ACH Volley in Calcit Kamnik.

Ekipi sta se letos že srečali na prijateljski tekmi, ki jo je s 4:0 dobil ACH Volley. A tokrat gre za točke in obe ekipi bosta dali vse od sebe, da osvojita nove tri točke v tekmovanju MEVZA. Calcit Kamnik v srednjeevropskem tekmovanju MEVZA letos nastopa prvič, do sedaj pa so zabeležili dve zmagi in štiri poraze. ACH Volley in Calcit Kamnik sta največji spremembi doživela na položaju glavnega trenerja, saj je sedanji trener ACH Volley Luka Slabe lani vodil Kamničane. Novi trener pri Calcit Kamniku je tako Marko Brumen. Glavni igralci pri Calcit Kamniku so Jan Pokeršnik in njegov brat Danijel Pokeršnik, ki pa je na žalost poškodovan, ter Jan Planinc.

Tekma v Tivoliju se bo začela ob 20. uri, vse obiskovalce pa opozarjamo, da zaradi hokejske tekme med Slovenijo in Avstrijo pred dvorano Tivoli ne bo mogoče parkirati!

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?