Novice

V soboto vsi v Novo Gorico! Pestro bo…

Seveda bo prihajajoča tekma v soboto pomenila veliko več. Gre namreč za polfinale državnega prvenstva, ko ekipi za preboj v finale potrebujeta dve osvojeni zmagi. Če igralci ACH Volleya zmagajo v Novi Gorici, bo na povratnem srečanju v Radovljici  v sredo, 13. aprila veliko lažje, in obratno, če tekmo v Novi Gorici slučajno izgubijo, bo preboj v finale veliko težji. Uroš Stanič, izvršni direktor Marchiol Vodi je o prihajajoči tekmi z ekipo ACH Volley dejal, da je njihovo moštvo svoj letošnji cilj že doseglo, zato jih čaka srečanje, v katerem pravzaprav nimajo kaj izgubiti, lahko pa pridobijo, zato bodo zagotovo zelo neugoden nasprotnik.  A se tudi z motivacijo moštva ACH Volley  ne gre igrati. Pred odbojkarji aktualnega državnega in pokalnega prvaka ter prvaka srednjeevropske lige je namreč mnogo višji cilj: preprosto zmaga in napredovanje do ponovne osvojitve državne lovorike,  ki edina zagotavlja  ponovno nastopanje v evropski ligi prvakov. In to je prioriteta, tako moštva kot njegovih sponzorjev. Sploh, ker je letošnja ekipa,  kljub odličnim predstavam obtičala v drugem evroligaškem krogu. Zato je nedvomno ostal grenak priokus in občutek, da je to potrebno v prihodnji sezoni nedvomno popraviti.  

Tako se odbojkarji ACH Volleya zelo resno in marljivo pripravljajo na nadaljevanje tekem državnega prvenstva. Pred njimi je samo en cilj: čim prej osvojiti 8. lovoriko državnih prvakov. Računajo tudi na pomoč zvestih navijačev, ki jim v najpomembnejših  trenutkih vedno v precejšnjem številu in z glasnim navijanjem stojijo ob strani ter pomagajo k uspehu. Tako naj bo tudi na naslednjih tekmah.

Zato vse navijače ACH Volleya vljudno vabimo v ne prav tako zelo oddaljeno Novo Gorico na prvo tekmo polfinala DP in na to še v Radovljico na povratno srečanje. Pestro in zanimivo bo!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?