Sporto 2011
Portorož, 22. novembra2011 – Odbojkarsko moštvo ACH Volley je že drugo leto zapored postalo prejemnik
prestižne nagrade SPORTO 2011 za najbolj prepoznavno blagovno znamko v kategoriji športnih klubov. Med individualnimi športniki sta letošnja nagrajenca Tina Maze in Dejan Zavec. Nagrada je rezultat javnomnenjske ankete, ki jo vsako leto opravi Mediana, mednarodni Inštitut za raziskavo trga. Tudi letos je ACH Volley zmagal v močni konkurenci HK Acroni Jesenice, KK Union Olimpija, NK Maribor in RK Celje Pivovarna Laško. Nagrado je sprejel predsednik UO ACH Volley Rasto Oderlap na slavnostni prireditvi, ki je potekala v ponedeljek zvečer v Portorožu v okviru tradicionalne, že 8. po vrsti mednarodne SPORTO konference o marketingu in sponzorstvu v športu.


                           Foto: Vid Ponikvar                                                     

SPORTO nagrada pomeni še eno izjemno priznanje za vloženi trud in delo tudi vodstva kluba, ki skupaj z moštvom in njegovo rezultatsko bero dosega visoko stopnjo prepoznavnosti v Sloveniji, regiji in Evropi. To je že sedma nagrada v minulih osmih letih, ki jo je prevzel ACH Volley za strokovno delo kluba. Hkrati je to naša tretja Sporto nagrada v zadnjih štirih letih. Prvo smo dobili leta 2008 za projekt odnosov z javnostmi v evropski ligi prvakov, že drugo leto zapored pa beležimo tudi izjemno visoko prepoznavnost kluba v očeh splošne javnosti, od tod tudi laskavi naslov – športna znamka leta 2011. Na to smo nedvomno zelo ponosni.

Ob tej priložnosti se vodstvo kluba ACH Volley še enkrat iskreno zahvaljuje tudi vsem sponzorjem za
dolgoletno partnerstvo in zaupanje v odbojkarski projekt, ki je danes nedvomno že dobro pozicioniran in prepoznaven tudi v Evropi.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?