Novice

Sreda, dan za zmage, nagrade, priznanja!

 

Ljubljana, 28. marec 2012 – Danes, 28. marca ob 18. uri bo moštvo ACH Volleya gostilo prvo letošnjo tekmo velikega finala državnega prvenstva v odbojki za moške. Veliki nasprotnik aktualnih državnih prvakov – slednji se poteguje že za svoj deveti naslov najboljšega v državi! -  je ekipa Calcit Volleyballa iz Kamnika. Tekma bo vsekakor vroča, zanimiva, adrenalinska. Dodatno pa jo bomo popestrili tudi s posebnim programom.

 

Danes bo namreč priložnost, da se iz srca zahvalimo vsem tistim posameznikom, ki so nam v letošnji sezoni pomagali predvsem narediti velikanski korak ob preselitvi kluba v Ljubljano in so v nadaljevanju sestavljali tisto, očem največkrat nevidno skupino ljudi, ki je vsakokrat sproti zagotavljala, da so tekme v našem domačem TiVolleyu in Stožicah organizacijsko tekle tako, kot morajo teči. Ni jih bilo malo, pa tudi vsem se ni mogoče zahvaliti na enkrat, zato bomo tokrat (in seveda, za začetek!) izpostavili samo nekatere  med njimi, tiste najbolj prizadevne. Hvaležni pa smo in tudi še naprej bomo, za vsakršno pomoč tudi vseh ostalih simpatizerjem našega kluba in ljudem dobre volje, zlasti iz vrst naših prostovoljcev.

 

Danes je tudi tisti dan, ki smo si ga izbrali, da proglasimo in nagradimo vsaj pet najboljših mladih likovnih ustvarjalcev iz množice tistih, ki so poslali svoja likovna dela na naš že tradicionalni natečaj za najboljšo risbo na temo odbojke. Letos smo v razpisanem roku prejeli kar 67 čudovitih risb učencev skupno 14 osnovnih šol in njihovih mentorjev za likovni pouk z območja Ljubljane, Gorenjske in Koroške. Žirija, ki ji je predsedoval priznani slovenski oblikovalec Radovan Arnold pa je izbrala skupno pet najboljših del, od tega bodo kar trije mladi umetniki  prejeli prve nagrade, saj smo jih izbrali iz treh različnih starostnih skupin. Preostali dve pa bomo podelili za najboljšo drugo in najboljšo tretje uvrščeno risbo v letošnjem natečaju. Vse prejete risbe bomo z imeni avtorjev shranili v našo internetno likovno galerijo in tako bodo na ogled tudi vsem tistim, ki jih zanima tako odbojka kot likovna dela mladih avtorjev.

 

Danes bo, kajpada tudi dan primeren še za vrsto drugih presenečenj! Da ne odkrivamo preveč, naj vam zaupamo zgolj to, da bomo ob koncu te tekme med drugim skupaj nekomu tudi zapeli za rojstno dnevno praznovanje… In na koncu, omenimo še žreb, ki pa bo na vrsti prihodnji teden. O čemer smo vas že podrobno obvestili. Žreb bomo opravili na finalni tekmi v Tivoliju, v četrtek, 5. aprila zvečer. ACH Volley in družba Avto Triglav, uradni prevoznik ekipe, vabita in nagrajujeta namreč nekatere srečne lastnike kupljenih vstopnic za tekmi 28. marca in 5. aprila v Tivoliju. Vsi kupci vstopnic za eno ali drugo tekmo se bodo namreč potegovali za trimesečno brezplačno uporabo vozila Fiat Punto Evo, ki je trenutno na voljo korektorju oranžnih zmajev, Alenu Šketu. Prav tako pa bomo izžrebali tudi drugo nagrado – 50-kubični skuter Aprilia, prav tako za trimesečno brezplačno uporabo v mesecih, ki so pred nami.  Tudi zato tekem v Tivoliju nikakor ne kaže zamuditi! Dobrodošli torej v domovanju oranžnih zmajev, ki znova vabijo in zveste navijače tudi nagrajujejo!

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?