Novice

Suveren uvod v novo leto

ACH Volley Ljubljana : OK Mladost Ribola Kaštela 3:0 (17, 11, 17)

ACH Volley Ljubljana: Flajs,, Vučićević, Kumer, Purić, Pavlović 6, Satler 2, Dagostino, Đirlić 11, Okroglič 9, Vilimanović, Pokeršnik 17, Videčnik, Kök 8.

OK Mladost Ribola Kaštela: de Marchi 3, Cvijović, Perić 1, Solbrig 5, Giljanović 5, Matoković 6, Ivić, Medan, Šuker, Zeljković 7, Cikojević, Šučur, Pervan.

Na prvi tekmi v letu 2020 so oranžni zmaji gostili Mladost Ribola iz Kaštele. Domačini Hrvatom niso pustili veliko možnosti za zmago in slavili zanesljivo s 3:0 (17, 11, 17)

Ljubljančani so vodili od samega začetka. Suvereno so vstopili v vsak niz, gostje pa so še največ odpora pokazali v prvem nizu, ko so se po drugem polminutnem odmoru približali na 4 točke zaostanka (18:14). Zmaji so stopnjevali svojo igro in z blokom Videčnika zaključili prvi niz s 25:17.

V drugem nizu je do izraza prišla obramba domačih, saj gostje v napadu niso našli odgovora na visok blok slovenskih prvakov. Niz se je tako hitro končal s 25:11.

Tudi tretji niz ni prinesel večjih presenečenj, saj so gostitelji hitro ušli na 11:7 in prednost brez težav držali v svojih rokah. Srečanje je z 'winnerjem' zaključil Đirlić (25:17).

Matija Pleško, trener ACH Volleyja Ljubljana: ''Lepo je novo leto odpret z novo domačo zmago, zadovoljen sem s pristopom, prikazanim vseh udeležencev na igrišču z naše strani. Je pa pred nami precej pester teden z vrhuncem Pokala Slovenije v Kamniku. Tam bomo morali biti v svoji najboljši izvedbi. Jutri si je potrebno spočit, v ponedeljek pa spet na delo tako, kot se od nas pričakuje.''

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?