Novice

Suvereno tudi proti Salonitu

Salonit Anhovo : ACH Volley Ljubljana 0:3 (-17, -21, -11)

Salonit Anhovo: Živanović, Šarić, Nanut 1, Karnel, Basaneže 4, Novljan 4, Kavčič, Čabarkapa, Peterlin 4, Tomić 7, Vrtovec 7, Jereb.

ACH Volley Ljubljana: Flajs 11, Kumer, Pavlović 4, Satler 3, Dagostino, Đirlić 15, Okroglič 13, Vilimanović 1, Pokeršnik, Videčnik 10, Kök.

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v sedmem krogu modre skupine gostovali pri Salonitu Anhovo. Slovenski prvaki so bili boljši s 3:0.

V tekmo so suvereno vstopili gostje, ki so s točkami Flajsa hitro povedli za 9 točk (3:12), ko je s polminutnim odmorom ukrepal trener domačih. Zmaji so niz z visoko prednostjo pripeljali do končnice (12:21), nato pa niz zaključili z napadom Đirlića (17:25).

V drugem nizu so domači igralci ujeli ritem in si priigrali vodstvo 2 točk (14:12), toda z delnim izidom 4:0 so zmaji zaostanek izničili in povedli. Postopoma so Ljubljančani poviševali vodstvo in z blokom Okrogliča prišli do prve zaključne žoge, ki so jo z napako Salonita na mreži takoj izkoristili (21:25).

Tretji niz je prepričljivo pripadel oranžnim zmajem, ki domačinom že od začetka niso ponudili priložnosti za osvojitev niza, saj so z asom Okrogliča povedli že z 10:4. Niz so mirno pripeljali do konca z izidom 25:11.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?