Novice

Ko je tekma tudi dogodek, ki ga ne kaže zamuditi!

 

Na svojih mestih bo znova nepogrešljivi moderator Urban Simčič, ki se sicer ta hip vrača v domovino iz francoskih Alp, kamor že nekaj let zapored v tem času hodi urit vojake britanske kraljeve vojske v veščinah telemarka. Za mešalno mizo bo tudi to pot DJ Bucy, ki se iz tekme v tekmo domisli boljše glasbene podlage s katero nagradi odbojkarje domače ekipe ali malce zafrkljivo – a nič kaj žaljivo! – in predvsem simpatično pograja napake nasprotnika. Že ponarodela »Planica«, ki je sinonim za zelo doooolge odbojkarske servise, ki končajo izven igrišča, ali »Ribič, ribič…« , ko se žoga nesrečno ujame v odbojkarsko mrežo -  sta le dve izmed »odbojkarskih« viž, ki jima sledijo še mnoge druge iz domačih in tujih logov. Ob odlični glasbi pa so na sporedu tudi nastopi plesnih skupin in akrobacije odličnih Dunking Devilsov, ki iz tekme v tekmo pokažejo več. V ozadju pa se trudijo tudi odlični pokrovitelji moštva ACH Volley, z manjšimi ali večjimi presenečenji za številne obiskovalce.

Sinonim za odbojkarsko tekmo v Stožicah je že postala tudi Originalna blejska kremna rezina, ki jo še sveže zmešano, razvaljano, spečeno in primerno ohlajeno pripeljejo neposredno iz slaščičarske delavnice Sava Hotelov Bled z Bleda. Po akcijski ceni pa si te slastne dobrote lahko tudi kupite in odnesete domov ter se posladkate po napornem, a prijetnem navijaškem razdajanju med samo tekmo. Prijaznih spremljevalcev naših dogodkov v Stožicah je še nekaj: predstavniki podjetja AMC so kar nekaj tekem zapored po končanem športnem srečanju demonstrirali hitro, zdravo in nadvse okusno kuho. Navijačem pa so ponudili nagradne igre in zdaj jih čaka še žreb z lepimi nagradami. Ker pa s dobro hrano gre tudi odlična kapljica, pa je za popestritev prijetnih druženj in klepetu po končanih odbojkarskih dvobojih poskrbel tudi eden najboljši slovenskih vinarjev, Dušan Kristančič iz Medane s svojo znamenito rebulo, cabernet sauvignonom, chardonnayem, modrim pinotom ali drugim vinom iz njihove kleti. Ob tem še drobna zanimivost - vina s kmetije Kristančič boste prepoznali po pavu, ki je simbol lepote in bogastva in ponazarja raj. In prav zato so ga izbrali, da bi ponazarjal njihova bogata vina in vse lepote, ki jih kmetija Kristančič dejansko nudi.

Dobro gre z dobrim. Odlično z odličnim. In to so odbojkarske Stožice v svojem bistvu: odlični odbojkarski dvoboji, odlični navijači, imenitni sponzorji. Vse s presežki in še več od tega!

Dobrodošli ponovno v Stožicah, v sredo, 2. februarja zvečer!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?