Novice

DO TEKME V STOŽICAH LE ŠE EN DAN – TEMPERATURA NEZADRŽNO RASTE…

Stožice bodo v sredo nedvomno pokale po šivih, zato bo potrebno v dvorano priti čim prej v izogib prometnim zastojem, iskanju parkirnega prostora, gneči takšni in drugačni. Dvorana bo za navijače zato odprta od 18. ure naprej, torej dve uri pred tekmo. A dolgočasno zato zagotovo ne bo. Ob dobri glasbi bodo pokrovitelji poskrbeli tudi za obilo dobre zabave. Družba Debitel bo prvič predstavila svoje prijazne maskote. To bodo upodobljene misli, ki prijazno povezujejo tega odličnega slovenskega mobilnega operaterja z njihovimi naročniki, v Stožicah pa tudi z njihovimi varovanci – moštvom ACH Volley. Naloga maskot bo zabavati, animirati in tudi obdarovati navijače z nagradnimi vprašanji, zabavnimi odgovori, pa tudi s tako imenovanimi »kolački sreče«. Več kot 5000 koščkov teh kolačkov bodo maskote razdelile med občinstvo. Pa še kakšnih 800 piškotkov – za povrh in »dobro vago«.  Ob tem dodajmo, da je Debitel tudi sicer poskrbel za svoje naročnike tako, da je v sodelovanju z družbo ACH,d.d.  razdelil mednje tisoč vstopnic, zato bo sektor D v Stožicah prav po Debitelovo prijazno »pobarvan«.

Družba Avto Triglav, ki je v Sloveniji zastopnik in distributer vozil Fiat, Lancia , Alfa Romeo, Ferrari in Maserati pa bo za nagrajevanje navijačev poskrbela kar med samo tekmo. Navijače na tribunah bodo razveselile Fiatove majčke, v enem izmed setov pa bo potekala tudi zabavna igra. Zmagovalec bo en vikend vozil Punta Evo - Fiatov model, s katerim se vozijo tudi člani ekipe ACH Volley, saj je Fiat tudi letos uradni prevoznik našega moštva. Nagrado zmagovalec seveda dobi, pod pogojem, če bo znal……no, kaj mora znati ali kakšne spretnosti mora pokazati, naj kljub vsemu ostane skrivnost do same tekme, ko se bo treba malce potruditi za lepo nagrado podjetja Avto Triglav.  

In to seveda, še ni in ne bo vse. O Originalnih Blejskih kremnih rezinah smo govorili že včeraj, danes dodajmo še, da bo na tekmi prisotno tudi podjetje AMC, ki ga še kako dobro poznajo vsi ljubitelji dobre in zdrave kuhinje. Za nagrado tega podjetja bo potrebno izpolniti kakšen kuponček in si tako priboriti prostor v končnem žrebu, ki bo sicer izpeljan naknadno. Izžrebanih bo kar tisoč nagrajencev, ki bodo prejeli v dar kuharsko knjigo v vrednosti 35 evrov. Kupone bo treba izpolniti in oddati na za to določenih in označenih pultih v dvorani Stožice, med samo tekmo ali po njej.

Med navijače pa bo tudi na tej tekmi »priletelo« kar lepo število reklamnih in tudi navijaških majic. Nekatere pa si bodo navijači morali »prislužiti« s pravim ( ali pravšnjim) odgovorom na zastavljeno vprašanje. Vse to pomeni, da bodo vse oči morale biti uprte v Urbana Simčiča, moderatorja prireditve, ki bo z vprašanji, nagradnimi igrami, zabavnimi vložki zapolnjeval ne samo čas do tekme, pač pa tudi krajše tehnične premore med seti. In, če to ni obet dobre zabave, po tem ne vem, kaj naj še rečemo….

Vsekakor pridite v Stožice v polnem številu.  V dvorano bo omogočen prost vstop tudi tistim navijačem brez vstopnic, do zapolnitve vseh praznih mest. Prednost pa vsekakor imajo tisti, ki so si vstopnice že preskrbeli.

Vidimo se ( in slišimo) v Stožicah, v sredo, 24. novembra 2010! Tekma ne sme miniti brez vas!!!

Odnosi z javnostmi


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?